Jultomten besöker myrornas igen. Id

Jultomten besöker myrornas igen. Idag var jag förbi myrornas med säckar av snygga kläder som jag inte vill ha. Jag får ju så mycket skickat till mig och allt detta är gammalt som låg på vinden, så istället för att slänga så ger jag dom till myrornas och hoppas på att nån blir glad över mina gamla kläder. Fler borde skänka bort gamla kläder och göra nytta för andra som har det sämre ställt. Nu är jag på salongen och färgar håret på min vän Linda Rosing som är höggravid och ska föda om 16dagar. Bild kommer snart. Kram från tomten. Lovar att jag lottar ut vinnaren av min tshirt och mina produkter snart, har bara haft fullt upp. Stor kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Jultomten besöker myrornas igen. Id

 1. Mathilda says:

  Heej Bobby!! =D
  Du jag undrar vad du har för märke på dina plattångar du använder? Dom du hade med dig när du visade upp dina nya produkter i de olika städerna, var ju ass bra!
  Puss&Kram// Mathilda<3

 2. Khalid says:

  Bobils Tak & Fasad Fixare
  VERKSAMHET / Ã?NDAMÃ?L
  Byggverksamhet. Tak- och fasadmålning, putsning, renovering, dränering och plåtarbeten samt målningsverksamhet.
  Bobby, kan du lägga om tak också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *