Känns som om jag vill ta en bloggpaus.

Känns som om jag vill ta en bloggsats. Tror inte det blir en lång paus utan mer kanske att åh kommer att skriva en gång om dagen eller ha bara några dagars uppehåll. Känns bara just nu som om allt står still, hjärnsläpp eller nåt hehe…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså jag känner bara för att vila dessa dagar då jag vart sjukt och då vill jag även vila från bloggen och all mejl:) hoppas ni har överseende.?.? kanske ett inlägg per dag eller vart annan dag men bara ett tag sen e jag tillbaks förhoppningsvis med 4-7inlägg som jag brukar göra 🙂
Ett bra tips är ju att kolla bland mitt arkiv och kolla sånt jag gjorde för några månader sen eller förra året. Finns mycket heta och härliga bilder som ni kommer att älska. Vill ni se nån speciellt så kan ni kolla där:) Jag har även en kommentar sökare högst uppe på min sida, där kan ni söka på personer, ämnen, vissa ord jag skrivit om i bloggen så hittar ni det enklare… testa lovar att det ät skit skit skit kul haha jag såg sånt jag redan glömt och fick mig massa skratt av vissa tv programm jag sökte efter och vissa skandaler..
här ser ni vilken söt apa jag är. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Känns som om jag vill ta en bloggpaus.”

 1. Hej Bobby! Jag vet inte om du kommer kunna svara på denna frågan men jag chansar..
  Det är nämligen så här att jag har mörkbrunt hår och skulle vilja ljusa upp det litegann precis som Gynning gjorde för ett tag sen. Måste jag då bleka det först innan jag färgar den bruna färgen jag vill ha? För det går väl knappast att bara färga lite ljusare brun på mörkbrunt?? Jobbigt det där.. Blir jätteglad om du kan svara!
  M.v.h Linnéa Dahlgren

 2. Heej sötnos!
  Ville bara säga att jag har ganska nyligen börjat följa din blogg och den är GRYM!
  Jag är helt tagen av dig, du verkar som en riktiig geniun och bra människa och jätteomtänksam. Du är sådan som alla skulle må bra av att ha som kompis! Dina nära och kära är jävligt lottade att ha dig i sina liv. Fortsätt vara den söta som du är!<3
  PUSS’

 3. Hej Bobby!
  Den nya hårdvårdserien du nu lanserat t.e.x sprayan samt moussen.. Efter att man duschat då håret fortfarande är lite blött men att man bara torkat det med handuken bara kan man använda moussen och sedan efter att de torkat lite spraya på? eller måste håret vara helt torrt innan man använder mousen samt sprayan? och när man väl använt dessa två produkter efter duschen.. bör man tvätta håret igen mot kvällen för att ta bort de? eller kan man sova med det? hur fungerar det?
  Vore så otroligt tacksam om du svarade denna gång då jag skrivit samma kommentar ett par gånger men aldrig fått ett svar.. hoppas att du svarar denna gång 🙂
  Skulle verkligen uppskattas om du svarade på de frågorna..
  Må gott! Mvh Natalya

 4. Hej söta Linnea… du kan inte få det snyggt själv hemma, det är svårt med avfärgning och sen att färg matcha nåt som blir snyggt är även svårt för vissa frisörer så jag rekomenderar att du går till nån bra salong där du bor eller kom till mina kollegor och mig så blir du 100% nöjd.. kram Bobby

 5. svar: åh tack så mycket för ditt svar! ja jag får väl helt enkelt gå till en frisör och försöka fixa det. tyvärr kan jag inte ta mig ända upp till stockholm, bor liksom i malmö och det har jag verkligen inte råd till! men tack för ditt tips!

 6. Hej bobby, jag behöver lite tips för mitt hår, är tacksam om du svarar för jag vet inte hur jag ska göra. jag har nu en färgning i håret som är väldigt rödbrun. Jag börjar få en utväxt och vill få bort allt det röda till en mörkare brun, eller en ljusare brun. Har inte bestämt mig men hur ska jag göra för att kunna täcka det röda helt? / Ronja

 7. hej Ronja du kan alltid täcka det röda med en kallare brun färg eller om du vill ha en ljus brun så måste det kanske avfärgas den tonas till en brun,, men detta går absolut inte hemma då det är svårt att täcka röda,,, kom till oss eller kolla nån grym frisör där du bor.. krammmmmm Bobby Oduncu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *