Kenza dockan tar studenten. Så här vart resultatet..

Kenza dockan tar studenten. Såhär vart resultatet av kenzas hår, jag rullade upp det med hjälp av min underbara frisör Nadja för att jag har ont i axeln, och Gabriella sminka kenza med make up store smink. Kenza är sjukt vacker. Tycker ni oxå det.?.? Nu sitter jag i bilen och påväg till min hudterapeut för en snabb behandling för att ta bort mina acne. Så jag kommer att blogga därifrån och även mina video inlägg kommer upp senare. Hörs snart puss puss

Jag säger bara wow om denna vackra tös,,,,

 
Sista touchen…. Jag använde wellas läggnings vätska och lite hårspray innan jag rullade upp håret och medans värmespolarna verkade så sminkade Gabriella henne. Ca 40mim efteråt när värmen svalnade så plockade jag ut spolarna och sen toupera i botten och som pricken över I et så änvände vi en botten volym ptodukt som kommer från osis och är ett torr puder som bygger upp mega volym… >Heter osis..

0 reaktioner på ”Kenza dockan tar studenten. Så här vart resultatet..”

 1. Hej Bobby..
  Första gången jag besöker din blogg men blev riktigt imponerad för du är ändå snyggast i Stockholm! I sommar blir det pridefestivalen och då tänkte jag ta mig till studion och kika in en snabbis, men en fråga: �r det lång väntetid för en klippning hos dig?

 2. Kenza är jätte söt! Och hennes hår blev sjukt snyggt! Men du, kan inte du skriva om hur man får volymen du har fixat på henne, hela hennes håruppsättning. Skulle vara väldigt snällt.
  Kram!

 3. asså boooooobby du är så jävla grym 😀
  och sjukt snygg är du, kan inte du bli lite heterosexuell för min skull? 🙂 puss på dig. skitbra blogg by the way

 4. SN�LLA, kan du göra ett inlägg hur man touperar håret? bor L�NGT ifrån sthlm så har svårt att besöka dig&din salong, men skulle V�LIDGT gärna göra det , men vill först och främst veta hur man touperar hår. pls? <3

 5. Hon blev verkligen jätte fin. Du har inte lust att komma upp till �vik och fixa mitt hår? hehe
  ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *