Kenza och Blondinbella blir sminkad

Kenza och Blondinbella blir sminkade av Gabriella nu. Håret fixade jag och min favorit Nadja. Kissie skulle oxå komma men kände sig lite sjuk och sjukt stressad inför ikväll så tror inte vi hinner med att fixa henne. Fan va kul det ska bli på galan ikväll och må bäst man vinna:) hehe eller kvinna. Vem tror ni vinner priserna ikväll.?.? Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Kenza och Blondinbella blir sminkad

 1. Alexander says:

  Vad snygga dem blev !
  Förresten du har inte glömt att det var jag som skulle fika med dig 😉
  Haha , förlåt om jag tjatar men ville bara se så du inte glömt 😉
  (Vet att du har sjukt mycket att göra men jag kan vänta tills du har tid! )
  Hoppas att du hade en riktigt trevlig kväll ikväll , du borde ju varit nominerad i årets insperatör eller kändisblogg! Kram från Alex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *