Kissie och Amir var tv stjärnor ida

Kissie och Amir var tv stjärnor idag med eget tv team medans stjärnFrisören jobbade, hehe alltså Bobby Oduncu. Neda och Nadja hjälpte mig eftersom jag hade tre personer samtidigt. Jag skickar in några bilder på resultatet sen när jag kommer hem:) sitter nu på indisk restaurang med kollegorna Neda och Diana

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Kissie och Amir var tv stjärnor ida”

  1. Hejsan Bobby!
    Först och främst vill ja tala om hur grym ja tycker du är, du kan din grej!
    Jag är nämligen mörkhårig, har mörkbrunt hår men vill färga det till en ljusare brun färg, hur bär ja mig åt och vilka hår färger/produkter bör ja använda mig av? bör ja bleka först och sedan lägga i en ”grundfärg”? Har vart hos frisören en gång men de misslyckades helt och känner därför inte för att lägga ner en massa pengar på något de ej kan fixa.. och bor tyvär inte i Stockholm så ja kan inte titta förbi hos dig! Vore evigt tacksam för svar! har nu ingen blogg men svara hit! Mvh Diana =)

  2. hej, jag måste bara fråga om det är du som skriver till mig på Fb? där det stod att du skulle fira jul i örebrom med din pojkväns familj? stäämmer det? kram

  3. Hej Diana det du vill göra måste göras på salong för det är svårt att kyckar hemma med icke proffs färger,,, ta dig till nån bra salomng och visa bild på ett ungefär hur du vill ha det och kolla vad dom säger…. krammmmmmmmmmmmmmm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *