Kolla in mig på omslaget av Nöjesguiden och läs min intervju

För er alla som inte visste så vart jag tillfrågad att vara med på omslaget av Nöjesguiden och som motivation säger dom att hela redaktionen anser att Bobby Oduncu har den perfekta kroppen, inte för lite och absolut inte för mycket 🙂 Helt enkelt perfekt haha ja enligt dom alltså men jag håller väl lite med :-)) Jag måste säga att jag är nöjd med allt förutom att jag vart konstigt ljussatt då jag annars tycker att min kropp ser bättre ut i vanligt dagsljus men men jag ska inte vara så kräsen nu…


Är det ett heltidsjobb att se ut som du?
Det är absolut inte ett heltidsjobb, men det krävs minst en timme, ibland två om dagen och hård disciplin. Men det är något jag valt och därför prioriterar jag mycket tid för träningen. Jag tycket inte att alla ska göra det, utan träna med sunt förnuft och anpassa träningen efter jobb och familjeliv.
Om du kunde byta kropp med någon vem skulle det vara?
För tio år sedan skulle jag säga Brad Pitt eller Marcus Schenkenberg, men idag har jag mycket snyggare kropp än dem, haha. Jag är nöjd med min egen kropp, men måste jag välja så skulle det lätt bli min bästa väns kropp Alexander Shirpey som även är min pt och medverkar i min träningsdvd. Han har ett hjärta av guld och en kropp som stålmannen.
”Du är vad du äter” säger många, vad är du då?
Haha, jag är nog ett fetto då, eftersom jag äter så mycket. Men jag äter väldigt nyttigt under långa perioder om året fast jag lovar att jag äter mycket onyttigt också och då i större mängder än någon jag känner, men det gäller att ha balans och koll.
Bästa träningstipset för oss vanliga döda?
Gör något du tycker är kul och variera din träning, gör inte samma övningar på gymmet hela tiden eftersom musklerna vänjer sig vid påfrestning och det gör träningen mindre effektiv. Våga fråga andra, alldeles för många har inte koll på vad de gör på gymmet. Vi har alla varit nybörjare, så våga ta hjälp av folk som kan. Om du har svårt att hålla din diet, ha en dag i veckan du syndar. Det onyttiga blir så mycket godare då och det kan vara en belöning att längta till lördagarna. Bra tips att tänka på i vardagen är att kliva av bussen eller tunnelbanan en hållplats innan och gå sista sträckan. Byt ut röd mjölk mot blå så går du ner ca 5 kg på ett år. Slutar du med socker i kaffet så tappar du ca 4-5 kg på ett år och om du promenerar 20 minuter extra varje dag så går du ner ca 5 kg på ett år. Så ge inte upp! Det tar ett tag innan det händer saker med kroppen, mål i all ära men i slutändan är det bara att köra. Till slut kommer du fram dit du vill.
Vad kan du inte sluta äta som är syndigt?
Godis och bakelser som muffins och kladdkakor. Det vattnar i munnen bara jag tänker på det! Speciellt nu när jag inte ätit det på två veckor.
Vad är bäst att dricka på krogen?
Mineralvatten och Cola Light men vill du dricka alkohol så håll dig till vitt vin och skippa drinkar då det är så mycket socker i dem. Ta hellre en super stark Long Island som endast är fylld med alkohol.
Vad skulle du göra om du vaknade upp och var tjock?
Jag skulle må så dåligt, haha. Men jag har verkligen drömt att jag varit tjock flera gånger och vaknat svettig. Jag skulle nog ringa min mamma och gråta, haha. Sen på med joggingskorna och springa några timmar.
Vad har du alltid i kylskåpet?
Jag har allid lätt kessela, lätt keso, mini mjölk, massa olika kyckling- och kalkonpålägg, Vitamin Well och massor med Innocent pure fruit smoothies, som jag bara älskar.
Vilken kroppsdel tänder du mest på?
Jag tänder nog mest på en snygg rumpa och bra ben, haha. Men självklart gillar jag det perfekta bröstmåttet, fast jag är inte så jättefixerad vid att min partner måste ha en supervältränad kropp utan mer fixerad att jag har en, haha.
Vad tittar du på först – ansiktet eller kroppen?
Ansiktet sen kroppen, men klart en snygg kropp kompenserar ett halvsnyggt ansikte!
Bobbys är just nu aktuell med en träningsdvd på
www.cambridgeviktprogram.se

5 tankar om “Kolla in mig på omslaget av Nöjesguiden och läs min intervju

 1. sarah says:

  Hej Bobby! Jag undrar om du kan rekommendera bra frisör i Libanon/Beirut. Jg har lågt tjockt mörkt hår som aldrig är färgat och vill färga det ljusare färg med slingor. Vore kanon om du kände någon duktig.

 2. amanda says:

  Förut brukade du lägga in jätte mycket inlägg på kunder o visa för o efter bild på hår =) kan du inte göra det igen? älskade det

 3. Ullis says:

  Hörru, du käka ju godis i helgen på cinderella klockan 6 på morgonen 😀 😉 Kom och tröck in två i munnen på mig också, vet inte om du var full eller om du bara gör så iallafall, men godis åt du åtminstonde 😉
  Kram

 4. Bella says:

  hej! Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med att hitta några övningar för rumpan där man inte lägger mycket tyngd på knäna? Jag är 20 år och har fått reumatism ,framförallt i mina knän. Jag provade göra utfall och benböj men det slutade med att jag knappt kunde gå på två veckor…har du några förslag eller är jag dömd till en slapp röv? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *