Kolla in superstylisten Jonas Hallberg klädkollektion som heter Stars by Jonas

Jag måste bara tipsa alla tjejer att kolla in alla snygga klänningar, skor, väskor , ett bälte, arm cuffs som Stylisten Jonas Hallberg gjort.
Alltså det är verkligen Hollywood looken men kostar så mycket mindre.
Amazing priser från 495kr
Den heter: Stars by Jonas Hallberg
En del av vinsten går till HIV/AIDS forskningen och det tycker jag är så så bra:-)
Alla har väl sett att det är Jonas och snyggaste Izabella Scorupco som är programledare i Svenska Topmodel . Isabella var då en självklarhet att hon skulle vara modellen på bilderna.
Allt finns på nellys
STÖRRE kollektion kommer ut i höst!!
Här får ni se några av plaggen men gå in på www.Nelly.com och kolla vad jag menar .
Här får ni även en bild från LA när vi var ute på en massa ställen och hade så skoj. Jonas är verkligen en super skön kille:-)
Kram kram Bobby ODYNCU

20120515-222333.jpg

20120515-222422.jpg

20120515-222442.jpg

20120515-222829.jpg

20120515-222945.jpg

4 tankar om “Kolla in superstylisten Jonas Hallberg klädkollektion som heter Stars by Jonas

 1. emma says:

  Hej!
  Jag var hos frisören i går för att slinga min utväxt. Jag hade redan blonda slingor i mitt hår och min riktiga hår färg är brun. Hon slingade min utväxt och nu är slingorna som ränder. Kan inte ha mitt hår uppsatt i en tofs bakåt heller för att det är 1 cm utväxt som hon inte har slingrat. Så jag undrar om det finns någon produkt man kan använda som får slingorna att smälta in mer i håret? Tacksam för svar

  • Bobby says:

   jag skulle rekomendera att du gick tillbaka och få dom att göra en botten färg oxå så ditt mörka blir lite ljusare så smälter det mer in,,, viktigt att ta en super kall färg så det blir lite ljusare guld brunt, typ sommar sol ljust,,,

 2. Pingback: ”Star By Jonas Hallberg”! « Linda Thelenius före detta Linda Rosing

 3. Pingback: Den här låten ger jag till min älskade Bobby och Samuel! « Linda Thelenius före detta Linda Rosing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *