Kolla på vakna med the voice imorgon kl 8.30 då jag är tomte

Efter gymet så träffade jag Alex och Samuel på Vasaparken….. Alex vill ha sällskap på isen, han är verkligen ett hockey proffs medans jag är värre än bambi BOBBY på hal is………Samuel fick bara sitta på bänken,,,,,, fast han är tydligen bra på skridskor…… Efter åkandet så drog vi hem till mig och Samuel lagade kyckling gryta som smakade mer än gott, alltså ni anar inte hur god mat denna kille kan laga,,,, hm jag borde kanske inte åka till Australien till mr J som är en super stjärna där… Jag har ju trots allt en drömprins hemma i Sverige…… Borde ta vara på det jag har

0 reaktioner på ”Kolla på vakna med the voice imorgon kl 8.30 då jag är tomte”

  1. Haha har Samuel lurat i dig att han är bra på att åka skridskor? 😛 Det har jag helt missat i sånt fall…
    och du har rätt..du har drömprinsen här hemma..ta hand om honom <3
    Ses till jul 🙂

  2. Självklart är jag fortfarande vän med Linda Rosing, hon är verkligen en av mina absolut bästa vänner……. hehe men vi ses inte dagligen som innan, det är för att vi bägge har fullt upp

  3. hejan! en fråga, han på bilden med pälsmössan heter inte han Viktor Jebsen!? Annars är han tvilling med en annan kille, hör av dig så ska jag skicka ett kort helt sjukt, annars måste han ljuga om sitt namn haha 😀 fan vad galet! Detta måste redas ut!

  4. Hej EMMA,,, nej han i mössa heter samuel gidlöf och är mitt livs kärlek,,, sök på samuel i min blogg så ser du massa bilder hehe men skicka gärna på din vän så jag får se,,, krammmmmmm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *