Kontakt annons för Alex

här ser ni Alex  min vän och tjejer han är singel 🙂 Alex kom och hälsade på mig, vi åt thai mat och kollade på film. Kollade även på youtube på världens största hundar och även liger som är blandning mellan tiger och lejon, http://www.youtube.com/watch?v=XI2m_65vOU0

eller http://www.youtube.com/watch?v=191cPadaxCk 

Eller hur är han snygg?? Han pluggar till gymnastik lärare och jobbar som pt lite extra, bor på odenplan i centrala Stockholm och är grym 🙂 snacka om att jag gör en kontakt annons hahahahahah Alla som frågat vart Alex kommer från, svar= Iran

Denna bild tog vi förra januari, min kamera vill inte ladda upp dagens bilder

Samuel och Alex förra januari

i sommras innan vi gill till Amdassadör

Alex var modell för mig på Beauty08 mässan

Alex, Oxsana , Jag och Gabriella hemma hos Bingo

Från i sommras på white room efter att jag satt i jury för miss Hawaii tropical

Alexander och Malin Gudmundsson efter tävlingen, Malin satt oxå i juryn med mig, Malin vann hela misshawaii of the world,, coolt

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *