Kronprinsessan blir granne med mig.

Kronprinsessan blir granne med mig. Här ser ni en härlig utställning som jag fotade nyss på morgonen på östermalm. Daniel och Viktoria gifter sig till sommaren och kommer att flytta in till hagaparken där slottet görs om för deras skull. Jag bor själv på Hagagatan så det är mycket nära. Tidigare bodde jag i gamla stan i 6år dag då bodde jag 2minuter från slottet. Det måste vara nåt tecken att jag kanske ska flytta in i slottet jag oxå. Eller vad tror ni.? Eller att jag kanske ska bli ihop med prinsen Carl Filip och få mitt egna slott. Vad tror ni om det.? Jag skulle inte ha nåt emot det, jag har ju redan haft sex på slottet som yngre så halva inne hehe. Nu ska jag till salongen för att färga håret på Hannah Graaf. Hoppas min bedövning släpper efter att dom lagade hål i min tand. Jag kan inte prata och ska prata i radio om 2timmar. Kram från Prins Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Kronprinsessan blir granne med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *