Kvällen som slutade på akuten

Nu ska jag berätta om en kväll som slutade väldigt dramatiskt och lite små farligt när vi var på Koh Lanta nu för några dagar sedan…. 
Vi började kvällen med middag På Slow Down med alla familjerna. Därefter blev det paraplydrinkar, en efter en. Jimis gamla vän Isabelle som bor på Koh Lanta mötte upp oss och tog med oss till ett ställe för barhäng. Stället såg ut som en mega-trädkoja av något slag och den var upphöjd från marken ca 3 meter i luften, coolt ställe. Det var livemusik (modern musik), Strawberry Daquiri bowls och dans. 
Senare runt 1-2 tiden så lutar sig Jimi och Pontus (Linus lillebror) sig bakåt mot en ”trävägg”. Plötsligt brakar väggen loss och både Jimi och Pontus faller ner baklänges från 3-4 meters höjd ner på marken!
Jimi var okej, hade bara lite skrapmärken samt ont i ryggen, han kände att fallet kändes som att vara med i ett tv-spel eller en film när ett hus bara raserar och man faller rakt igenom, overklig känsla. Han var väldigt chockad.
Pontus fick dock sitt ben uppskuret och var tvungen att sy 21 stygn i benet på akuten. Pontus får nu inte bada på resten av resan, stackarn. 
Jag känner ändå nu i efterhand att killarna hade tur, det kunde ha gått så mycket värre. Tänk om det hade varit en träpåle de landat över, eller slagit huvudet i en sten? På något sätt ser jag det som att de båda hade änglavakt, tack och lov.
Gänget! Kul hade vi i alla fall fram tills det galna hände. 
   

4 reaktioner på ”Kvällen som slutade på akuten”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *