kvällens bilder frän festen

Det började helt sjukt eftersom jag hade så sjukt ont i hela kroppen pga all fucking laser som gjorde lite ont men verkligen värt det,,,,,,, sen vart det sent och lite senare så du ska ja lägga upp Angela monroe ´s bilder och bonde Willes bilder på bloggen, jag é såååå tröttt så måste sova nu babys så hörs imorgon,,,,,,länk till alla kommer senare jag kan inte stava längre  men det vart lite skandaler lite senare kyssssssssssssssssssssssss

Angela och bonde Wille var ute i vimmlet, bägge är så snälla å gulliga, angela brukar träna på sats med mig ibland

0 tankar om “kvällens bilder frän festen

  1. melissa alan says:

    aaa såg att bilden inte syndes! Haha 🙂 aa antingen mailar jag dig eller så lägger jag till dig på msn, går mkt lättare sen kan du ta bort mig efter om du vill Bobbby !! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *