Lämnar Barcelona nu så vi sitter på

Lämnar Barcelona nu så vi sitter på ett tåg som bara tar 30min. Sitges är en sån fin och mysig badort som jag verkligen gillar. Nån som vart där.? Ska vila lite nu för att vi är sjukt trötta, då vi väntade på morgonen att frukost öppnade och sen hann vi bara sova 3timmar så ingen av oss är på G just nu. Du vart sent igår och klubben vi var på var mainparty of circuit. Bild kommer snart. Trött kram Bobby Oduncu, samer och Mirza

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Lämnar Barcelona nu så vi sitter på

  1. Bente says:

    Första gången jag kommenterar här, men nu när du skriver om barcelona så.. Jag bor där vanligtvis, men är i tyskland nu på praktik så jag missade circuit (!!!)suck…
    Sitges är för övrigt supertrevligt.
    Ha det bra där!
    Kram Bente

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *