Ledig idag men ska rehabiliteras i 4timmar

Godmorgon alla torsdags glada och hoppas ni får en underbar dag. Själv är jag ledig från jobbet men ska rehab och träning nästan 4timmar idag, det är ju som en halv arbetsdag.
Börjar med att snart ta cykeln till kungstensgatan 26, www.athletica@chello.se tel nr dit är 08-6120046 ifall ni själva känner nån som har ont eller idrottsskada. 
Där jag ska få behandling av en egyptisk man som heter Aziz, han är grymt duktig sjukgymnast och akupunktur, så idag kommer jag att få nålar och sen en behandling som heter shockwaves therapy, alltså på svenska heter den shockvågs behandling, denna behandling ger snabba hårda tryck mot min skada som i sin tur bryter sönder imflamationer och då bildas små blödningar i muskeln som läker inom några dagar så det är viktigt att inte träna direkt efter.
Vilket jag kommer att göra för jag råkade boka in över 1timmas träning med min pt Stefan på SATS Odenplan och direkt efter det ska jag på 1,5timmars pilater träning och rehab på Stockholm pilates center, så jag kommer att vara helt slutkörd efter att jag såkallade borde bli rehabiliterad 🙂
Hur ser eran dag ut? nån som ska göra nåt kul eller bara vill dela med sig lite om vad ni ska göra idag?
Förresten jag undrar ifall flera av er som inte planerat 100% vad ni ska göra imorgon? Själv kommer att vara med några vänner men har typ inte bestämmt mig 100 vad vi ska göra eller om jag inte ska med Natacha och Dhani, eller kanske bara ta en flygbiljett utomlands kanske….. Jaja det är ju bara ännu en fredag och jorden gåt ju inte under ifall ni inte gör nåt märkvärdigt, viktigaste är att vara med nära och kära. Hellst med den du älskar hehe och bara mysa.

0 reaktioner på ”Ledig idag men ska rehabiliteras i 4timmar”

  1. Hoppas din skada läker bättre efter behandlingen då! Dags att börja finjustera sommarformen ju 🙂
    Jag har en fråga till dig, och skulle va jättebra o få lite experttips.
    Jag har rätt högt (inte extremt) hårfäste på båda sidorna av pannan, vad för frisyr rekommenderar du då till mig? just nu har jag rätt långt hår, fast är sugen på en kortare variant, lite rockabillykänsla liksom. Lite förslag på frisyrer skulle vara kanon! 🙂
    Med vänliga Hälsningar Filip

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *