Lifestyle Charitygalan

Igår vart vi upplockade med bussar för att bege oss mot härliga Villa Pauli där årets härligaste välgörenhetsgala ägde rum.
Förra året var jag med och tävlade i tennis mot 20 kändisar och jag kom vidare till semifinalen . Jag som aldrig spelat tennis innan men kanske för att jag spelade i bar överkropp och distraherade alla spelare med min heta kropp. Det trodde iallafall Johnny och Mattias från Roomservice som håller i galan. Det är nämligen så att alla pengar dom samlade in gick direkt till barnhemmen dom bygger utomlands.
Här får ni se lite bilder på mig Bobby Oduncu men min älskling Samuel Gidlöf, vännerna Satu, Angela Monroe och min Naprapat Daniel …. Haddy Jallow med sina dark angels.
Jag hade verkligen skoj med nära och kära.
På scen hade vi Shan Atci som bara är så sjukt rolig. Jag och hela publiken skrattade massor. Shan drog massa Bobby skämt haha och det var inte lite heller, allt från Syrian näsor, killar tjejer och massa annat. Han frågade om det är ok att driva med mig, vilket jag tyckte är självklart. Han har även innan dragit några Bobby Oduncu skämt i sina ståupp turneringar. Jag tar det som en komplimang eftersom jag är den jag är ;-))
Efter honom sjöng härliga Jessica Folcker och sen modevisning med Gucci kollektionen. Min vän Marre fixade håret på alla modeller och det var snyggt 🙂
Efter visningen sjöng Camilla brink som jag bara älskar som person och artist. Har känt Camilla i över 13 år då hon började sin karriär.. Sist men inte minst uppträdde allas favorit Darin:-) Darin är grym på att sjunga och helt fantastisk röst. Jag har klippt och känt Darin sen har var 17 år och gillar honom så så mycket 🙂
Peter Siepern var kvällens konfranciär och DJ. Jag och Camilla hade skoj med Peter i Logen efteråt som ni kan se på bilden 🙂 resan tillbaka var bara så kul. Hela gänget drog till Undicci men jag och min baby Samuel åkte hem eftersom vi åkte till Örebro idag på bröllop… Xoxo Bobby Oduncu
20120609-151359.jpg
20120609-151410.jpg
20120609-151502.jpg
20120609-151511.jpg
20120609-151523.jpg
20120609-151535.jpg
20120609-151612.jpg
20120609-151623.jpg
20120609-151631.jpg
20120609-151646.jpg
20120609-151655.jpg
20120609-151705.jpg
20120609-151714.jpg
20120609-151729.jpg
20120609-151737.jpg
20120609-151748.jpg
20120609-151806.jpg
20120609-151758.jpg
20120609-151815.jpg

263 tankar om “Lifestyle Charitygalan

 1. Lisa says:

  Livet är inte rättvist, de finns inte många ord man kan ta till. Eller som räcker till…
  Beklagar från djupet av mitt hjärta, och mitt råd till dig Bobby är att omge dig med de du älskar och aldrig, aldrig glömma av att du inte är ensam. Du fick en ängel till låns värdera allt de givit dig, de kommer göra de lättare framöver, men låt de ta den tiden de behöver. Styrkekram till dig

 2. Jennifer says:

  Nej gud vad hände?!
  Fick precis veta att din pojkvän är död!?
  Vill verkligen inte tro det är sant !
  Min första tanke går till dig Bobby !
  Beklagar din sorg jag lider värkligen med dig
  Du ska vara stark Bobby Fast det är kätte svårt jag vet !
  Stor kram till dig !
  R.ip SAMUEL

  • Anna says:

   Jag hade tänkt skriva exakt som denna person. Saknar ord, ofattbart och grymt är det med en ung människas plötsliga bortgång.

 3. Caroline says:

  Bobby, alla min tankar går till dig. Det finns inga ord, det måste kännas fruktansvärt och det är verkligen fruktansvärt att mista någon som står en nära. Massa massa styrkekramar från mig till dig!

 4. Lisa says:

  Bobby de finns nog inga ord som räcker till just nu…
  och så får de vara.
  Omge dig med nära och kära och glöm aldrig att du inte är ensam.
  Du fick en ängel till låns… och han kommer alltid finnas med dig.
  Låt denna process ta den tid de tar. Styrkekramar till dig

 5. Stina says:

  Finner inga ord! Får rysningar och känner att världen är bra orättvis!!!
  Sänder alla tankar och all energi jag kan till dig och dina närmaste!!!!
  Så galet allt känns!

 6. Haddy Jallow says:

  Dear Bobby.I just want to send you my warm freindly hug to warm your heart from the sadness you are going through. I’m sorry for your lost off Samueil. Just hold on to life and things will turn around soon. Love will find you again:)

 7. Helenah says:

  Mitt ex gick bort väldigt hastigt för 2 v. sen, så jag kan tänka mig din sorg. Jag är verkligen ledsen att du behöver gå igenom detta. Beklagar sorgen! många kramar

 8. Emma says:

  Mina tankar går ut dig dig och era nära och kära, jag är så hemskt ledsen för er förlust. Må han vila i frid.

 9. K says:

  Detta måste verkligen vara det ABSOLUT värsta jag kan tänka mig.. Tycker så fruktansvärt synd dig och din själsfrändes familj.
  Men true love never dies och han kommer föralltid vara med dig, du kommer aldrig glömma era finaste stunder, era bästa gemensamma skämt, era favorit maträtter.. ja allt! Du kommer få styrka från er underbara tid ni haft tillsammans i all framtid, era erfarenheter som ett par och er kärlek till varandra kommer hjälpa dig genom denna svåra tid!

 10. Saragunmarie says:

  Beklagar sorgen! 🙁 Man kan inte förstå hur det känns om man inte varit med om samma sak själv.. Ta hand om dig! Styrkekramar till dig och dina & Samuels nära och kära!

 11. Elsa says:

  Hej
  jag heter Elsa och jag är 13 år och jag har förlorat min mormor morfar farfar och farmor och jag har 2 andra släktingar som har canser som troligen kommer att dör efter sommaren.
  år 2008 så förlorade jag min pappa han skulle åka iväg på ett affärs möte och han åkte hemifrån och kom aldrig mer tillbaks.
  och innan han åkte så hade vi ett jätte stort bråk och jag sa till honom att jag hatade honom och att jag inte skulle ta hans efternamn osv osv och jag kan inte minnas en enda gång i mitt liv där jag faktiskt sa till honom att jag älskade honom och jag var stolt över att ha honom som pappa för det var jag.
  han hade fått många fina priser och medaljer och han hade träffat kungen 3 gånger vilket jag var otroligt stolt över.
  och jag ångrar otroligt mycket vad jag sa till honom innan han dog BTW han dog av hjärtinfarkt
  jag vet hur det är att förlora någon
  man tänker att inget någonsin kommer att bli bra och att man bara vill dö men det är det som gör just dig unik jag vet att du kan klara det och jag vet att du kan kämpa jag tror på dig <3

 12. moa says:

  Vi förlorar dem vi älskar. Vi förlorar vad som står oss kärt. Vi gråter,vi sörjer. Men de är de här förlusterna som gör oss starka. Som driver oss framåt även om de är tufft. Samuel kommer alltid finnas vid din sida, i ditt hjärta. Må han vila i frid.

 13. Frida says:

  Jag skänker alla min tankar till dig och dina närmsta. Håll hårt i varandra, det är en tuff tid nu. Tillåt dig att vara ledsen, och gråt. Stäng inte inne känslorna, du behöver inte vara stark. Tillåt dig att sörja, tillåt dig att vara ledsen. Alla har en mening, Samuel har en mening, ett öde. Gud saknade sin ängel.
  Ta hand om dig Bobby!

 14. Anna says:

  Jag har precis läst om vad som hänt med Samuel, och jag är så ledsen och så chockad…
  Tänker på dig, Bobby, och skickar dig många stora styrkekramar.
  Anna

 15. Jenny says:

  ”Do not stand at my grave and weep,
  I am not there; I do not sleep.
  I am a thousand winds that blow,
  I am the diamond glints on snow,
  I am the sun on ripened grain,
  I am the gentle autumn rain.
  When you awaken in the morning’s hush
  I am the swift uplifting rush
  Of quiet birds in circling flight.
  I am the soft star-shine at night.
  Do not stand at my grave and cry,
  I am not there; I did not die.”
  Beklagar sorgen.

  • Charlotte says:

   Du är ärligt dum i huvudet. Han har precis förlorat en närstående och du skriver så!? Inget hjärta alls. Men kom i håg en sak: Karma is a bitch, it hits you back twice as hard!

 16. Helena Eriksson says:

  Hej! Jag ville bara skriva att jag beklagar.. Så otroligt hemskt..Man ska inte mista den man älskar mest..Du och Samuel var väldigt fina tillsammans! Tänker på dig och alla hans nära och kära. Kram.

 17. Frida says:

  Beklagar verkligen sorgen, ursh vad hemskt!
  Tänker på dej och alla nära och kära, ta hand om varandra nu!
  Styrke kram! <3

 18. L.W says:

  åå Bobby beklagar sorgen. fick en chok när jag läste nyheterna. mina tankar är vid dig och dina nära och kära, beklagar, kramar

 19. Lilly says:

  FYFAN VAD LIVET KAN VARA ORÄTTVIST IBLAND!!!!! :'(
  Vila i fred! Och beklagar sorgen!!! 🙁 tänker på dig. Du mår säkert sk*t

 20. Sarah says:

  Mina tanka går till dig och Samules nära och kära, beklagar verkligen sorgen. Jag grät när jag läste om detta. Det är nog det värsta som kan hända en att mista någon man älskar. Min partner är mitt allt och mitt hjärta går verkligen ut till dig Bobby.
  Många styrke kramar och massa kärlek till dig!
  Hoppas du har många fina människor som kan stötta dig i detta <3

 21. Denisa says:

  Bobby, när jag läste det som hade hänt började mina tårar rinna, jag kunde inte så jag läste om igen och igen för att förstå..
  Jag beklagar sorgen, försök vara stark för du måste, du vet att stödet finns där ute bland alla din familj och dina vänner men specillt dina kunder..
  Må han vila i frid <3

 22. Ingela says:

  Beklagar din stora förlust och mina tankar går även till Samuel andra nära och kära.
  En massa strykekramar till dig Bobby!

 23. Catarina says:

  Vad händer i denna världen……Inte för jag känner er ,men läser här inne då o då.
  Blev verkligen chockad då jag läste tidningen.!!!
  JAG är en som vet hur det känns…..stor varm kram

 24. Linda says:

  Jag beklagar vad som hänt din älskade, dig och alla andra drabbade. usch så fruktansvärt, vet inte riktigt vad jag ska skriva, men du ska veta att mina tankar går till dig. Ta hand om dig <3

 25. Angelica Karlsson says:

  Å Bobby vad jag känner med dig.
  Livet är såååååå orättvist ibland och svar på VARFÖR får man inte alltid:(
  Mina tankar är hos dig och Linda och alla som älskade Samuel.
  Även himmelen behövde en fin ängel <3 <3 <3
  R.I.P Samuel <3 <3 <3

 26. Markus says:

  Kram till dig Bobby, jag blev så ledsen när jag läste vad som har hänt. Kan inte föreställa mig. Hang in there.

 27. Catarina Stockholm says:

  Blev så ledsen när jag läste om din Samuel, tänkte det är inte sant…what å fuck 🙁
  R.I.P Samuel <3
  Bobby så ledsen för din skull 🙁 tur du har Linda vid din sida <3
  Skickar massor av kärlek o styrka till dig <3 <3 <3

 28. Sebastian says:

  Vad som hänt Samuel är så orättvist, tycker så synd om er nära och kära. Jag blev så ledsen när jag fick reda på det igår, ni är så fina. Håll ihop nu! Kram

 29. Lina says:

  beklagar verkigen. kan inte ens föreställa mig vad du och samuels nära och kära går igenom. tänker på dig! allt kommer bli bättre. ta hand om dig och dina nära och kära.

 30. Åsa says:

  Jag känner mig alldeles chockad och tårarna strömmar ner för kinderna.
  Jag är en läsare här ute i cyberspace av din och Lindas blogg.
  All kärlek och styrka till dig Bobby!
  Samuel kommer för alltid finnas vid din sida.
  Så ofattbart hemskt:(
  Ta hand om dig.
  Kärleken kommer övervinna allting till slut även om det inte känns så nu.
  Du finns i mångas tankar och hjärtan nu Bobby!

 31. Matilda says:

  Så ofattbart och sorgligt. Finns inga ord som räcker till. Jag tänker på dig och hans familj samt alla era nära och kära.

 32. Maja says:

  Jag är så ledsen för din skull 🙁 sörj ut allt ordentligt nu, vila, ät, gråt. Så du kan hämta kraft till att så småningom börja leva igen, tänk på vad Samuel hade velat dig.
  <3

 33. Sara says:

  Fick så ont i mitt hjärta när jag hörde det som hänt.
  Min pojkvän (20 år) fick en massiv hjärnblödning i december förra året, och läkarna hade inget hopp alls. De kom nästan med hans dödsbesked till oss anhöriga. Jag gick igenom något man verkligen inte borde få göra, speciellt inte som 18 åring. Vi hade turen med oss och Jesper är nu ett mirakel som överlevde detta nästan utan någon som helst skada.
  Livet är orättvist & vill skicka massa styrkekramar till dig Bobby. Ta verkligen hand om dig, och ät ordentligt. Prata ut med de som bryr sig.
  Tänker på dig. Kram från en frisör, till en annan <3

 34. Karin says:

  Tänker på dig i din svåra svåra stund. Massa styrkekramar till dig.
  Så ung så vacker så vackra blå ögon, ett ungt liv som släcks på ett ögonblick…..Hoppas du har det bra där du är nu.

 35. Zabina says:

  Tänker på dig , och förstår om du mår skit. Men en gång sa en vän till mig ”Håll inte fast vid minnen så hårt så du aldrig få må bra”. Kom ihåg att han finns vid dig fast du inte kan se han.<3

 36. Jossan Säfwenberg says:

  Livet är för orättvist ibland 🙁 Tänker på dig och alla Samuels nära och kära. Ta hand om er nu!

 37. Charlotte says:

  Jag beklagar verkligen sorgen 🙁
  Va med dina nära och kära och låt dig själv sörja.
  Allt annat får vara på paus nu.
  Ta hand om dig Kram till både dig och Samuels familj.

 38. Anna says:

  Det sägs att bara tiden går
  så ska den läka alla sår
  som sorgsna hjärtan gömmer.
  Visst är vårt minne ofta kort
  men att en när och kär gått bort
  är nåt man aldrig glömmer.
  En tröst för den som lämnats kvar
  är hoppet som ens hjärta har
  trots tårarna man gråter.
  För himlens eget löfte är
  att älskar man varandra här
  så möts man en gång åter <3

 39. Julia says:

  Alla säger att tiden läker alla sår och så är det för ganska exakt så dog min mamma i cancer och då var jag 10 då trodde jag inte på det att tiden läker alla sår men nu vet jag det och jag är påväg upp igen men just då i den tiden så tror man inte på det ..
  Vila i frid Samuel. <3

 40. Nalita says:

  Vill börja med och beklaga sorgen till dig och samuels familj.Kan inte med ord beskriva hur det skulle vara i din sits just nu, vet inte hur du mår eller känner just nu,kan bara tänka mig att det är fruktansvärt. Må gud låta han vila i fred. Och må gud ge dig ro och frid…..

 41. IngerIf tears could build a stairway, says:

  Så fruktansvärt hemskt och sorgligt! Här kommer en väldigt fin dikt som jag älskade då min sambo gick bort i plötsligt hjärtstopp för snart två år sedan. Den sammanfattar så mycket och hoppas den gör det för Dig också.
  If tears could build a stairway,
  and memories a lane.
  I would walk right up to Heaven
  and bring you back again.
  No farewell words were spoken,
  No time to say ”Goodbye”.
  You were gone before I knew it,
  and only God knows why.
  My heart still aches with sadness,
  and secret tears still flow.
  What it meant to love you –
  No one can ever know.
  But now I know you want me
  to mourn for you no more;
  To remember all the happy times
  life still has much in store.
  Since you’ll never be forgotten,
  I pledge to you today~
  A hollowed place within my heart
  is where you’ll always stay.
  Mina tankar går till Dig och Samuels familj!

 42. malin says:

  jag vill bara skicka en STOR KRAM och massa kärlek samt beklaga sorgen över din älskade! våga gråta och sörj, det blir inte bättre av att du stänger allting inom dig. låt det ta den tid det tar att börja leva igen och ha alltid Samuel med dig i ditt hjärta!

 43. Emilio Alex Milton says:

  Bobby, det gjorde så ont i mig att läsa ditt inlägg om vad som hänt. Jag har träffat dig ett par gånger och vet att du har ett hjärta utav guld och att du är omtyckt av alla. Samuel fick jag dessvärre aldrig träffa , men har hört att han var en toppen kille, och hans utseende var det vackraste jag sett, har varit avundsjuk flera år på honom. Himlen behövde antagligen den finaste ängeln bland oss, och det var han. Snälla var stark Bobby vi är så många som stöttar dig igenom detta. Kan inte föreställa mig hur hemskt allt är, att du haft så mycket motgångar som salongen som brann ner osv. Förstår att detta är ännu värre såklart, men var stark! Han har säkert det bra där uppe och vakar över dig och är stolt över dig. Stor styrke kram Alex Milton. Keep on fighting!

 44. Lava says:

  Beklagar sorgen ): men jag är säker på att han skulle velat att du var stark och att du ska leva att lyckligt liv. RIP ):

 45. Ann says:

  Jag känner inte dig och kände inte Samuel men jag vet hur det är att förlora någon man älskar. All styrka och värme till dig!
  Nu gäller bara ”en dag i taget”!

 46. rebecca says:

  Vissa saker är ofattbara. Men allt har kanske en mening. Sorgen kommer alltid vara kärlekens pris, men försök vara glad för tiden du fick med honom och för att du fick lära känna en så underbar människa. Han finns med dig, och han vill se dig lycklig. Han vill att du lever för honom, att du fångar dagen och tar vara på livets goda.
  Allt som han har givit finns kvar här. Det är du idag. Du kan visa det för honom och hela världen. Bearbeta sorgen och gå vidare sen, han följer dina steg <3 R.I.P!

 47. Johanna says:

  Beklagar sorgen djupt. Jag började gråta när jag läste din text.. Kan inte ens tänka mig att förlora min livs kärlek på det viset. Livet är så orättvist:( Styrkekramar till dig och alla nära och kära.

 48. J says:

  Beklagar sorgen. Änglarna tar väl hand om honom i himlen. Han kommer att vaka över dig föralltid, kom ihåg det. Stay strong!

 49. Linnea says:

  Beklagar sorgen Bobby…. Sänder mina tankar till dej och Samuels familj. Hoppas du tar dig igenom det. Vet hur det känns att förlora någon man älskar…. Vila I Frid Samuel!

 50. elin says:

  Läste vad som hänt, kan inte fatta att det är sant. Tänker på dig! Jag beklagar sorgen. Hoppas att du har bra folk omkring dig som kan stötta dig till max! Kramar

 51. Lola says:

  Jag beklagar sorgen. Mina tankar och böner går till dig och dina nära. Jag hoppas att du snart ser en ljusglimt mitt i allt mörker. <3

 52. Martina says:

  Jag har förlorat båda mina föräldrar så jag kan relatera till den sorg du känner just nu. Jag sörjer verkligen med dig och skickar all min styrka. Även fast det inte känns som att livet kan fortsätta så kommer det väldigt långsamt att byggas upp igen, men det tar tid och det krävs att du har riktigt fina människor runt dig som stöttar dig och finns där, så du inte behöver gå igenom detta ensam. Vilket jag inte tvivlar på att du har.
  I believe in you! Många kramar.

 53. Jeanette says:

  Beklagar verkligen sorgen. Jag förlorade min pojkvän i en bilolycka så kan relatera. Ta den tid du behöver att sörja. Jag ska vara ärlig, det kommer ta en jäkla lång tid innan du kommer fungera normalt, men då får det bli så. Det är nyttigt att bearbeta sorgen, det är inget man ska ”komma över”, så småningom kommer det inte göra ont i hjärtat när du tänker på honom, utan du kommer istället att känna dig varm och full av kärlek.
  Många kramar.

 54. sanna says:

  Kan säga att jag vet vad du går igenom. Håll dig så stark som du kan göra, men är du ledsen- så var ledsen. vill du skratta- då skrattar du. Känn det som kommer. Många tankar och kärlek.
  <3

 55. Line says:

  JAg beklagar verkligen Bobby! Livet är så orättvist!! Tårarna rann när jag läste om detta. Vila i frid♥
  Du är stark!!!

 56. Kristin says:

  Jag vill börja med att beklaga sorgen 🙁 Har tänkt på er hela dagen. Så oerhört sorgligt!!! Har egentligen massa att skriva, men det blir inte bra ändå. Massa kärlek till dig.

 57. elsa says:

  Det är sjukt hur nere man kan bli av att läsa om att någon man inte ens känner har förlorat någon som personen älskade. Jag beklagar verkligen sorgen och jag hoppas att du kan ta dig igenom detta och leva ditt liv till fullo trots sorgen. <3

 58. Alma says:

  Jag beklagar sorgen. Mina tankar går till dig, dina nära och kära och Samuels nära och kära. Det må vara hemskt, men du måste stay strong.

 59. my says:

  beklagar sorgen!
  så hemskt verkligen, de här som har hänt! 🙁
  fick tårar när jag läste ditt inlägg
  ta hand om dig, fina bobby! kramar
  vila i frid, samuel!

 60. Felicia says:

  Du känner inte mig, och jag inte dig, men hoppas att du tar dig igenom detta hemska. Vågar inte ens tänka på hur hemskt du måste må just nu och hur fruktansvärt det kan vara att förlora sin älskade.
  Mina tankar går till dig och er, hans familj och nära. Livet är grymt orättvist. Hoppas att han finner frid och väntar på dig med öppna armar vid pärleportarna <3

 61. Eva says:

  Beklagar och känner sååå för dig. Ord saknas. Så fruktansvärt. Livet är så orättvist.
  Många varma kramar till dig från mig som du inte alls känner, men känner så för dig och dina nära.
  Mvh Eva

 62. judith in brkln says:

  så orättvist, fruktansvärt o obegripligt med Samuel´s bortgång.
  ett sådant här trauma tar tid att bli hel ifrån, men du ska se att du blir en ännu mer ödmjuk o levnadsglad, med din pojkväns kärlek och sprit i ditt hjärta och sinne. min pojkvän förlorade hela sin familj (föräldrar och systrar) i jordbävningen i Turkiet (han kommer därifrån) som 14åring… jag har fortfarande svårt att förstå och acceptera, men någon mer älskvärd, snäll och lojal människa än Adnan finns inte! Många kramar från NYC.

 63. Linn says:

  Alla tankar går till dig .Fruktansvärt ont gör det när man förlorar någon man älskar.Jag brukar ofta tänka på min vän som gick bort alldeles för tidigt.Sorgset, men jag är ändå glad för den tiden vi fick tillsammans även om man önskat att den skulle varit längre.Men tiden vi fick bär jag med mig och håller varmt i hjärtat…

 64. Sofia says:

  Tänker på dig i denna ofattbara situation! Livet kan vara så obarmhärtigt orättvist.. Sänder många varma styrkekramar och hoppas att du känner all kärlek som strömmar din väg just nu <3

 65. Therese says:

  Blir ledsen av att bara tänka på det som hänt dig! Det är hemskt och ingen ska behöva få genomgå det… Livet är så sjukt orättvist, man ska ta vara på varje dag! Förstog att ni va jätte kära och allt 🙁 Gud så tragiskt.. Lider med dig, det är sjukt så fort livet kan gå.
  Må han vila i frid, och en dag kommer ni att träffas igen, det vet jag! Massa kramar från mig <3

 66. Mari Thunell says:

  Jag känner inte dig Bobby och jag kände inte Samuel men har varit inne på bloggen mycket.
  Det är så fruktansvärt det som hänt att jag inte i ord kan beskriva hur ledsen jag är!
  Mina tankar är hos er och jag kommer att skicka styrkekrmar till dig varje dag så länge du behöver!
  Jag beklagar djupt!
  Vila i frid vackra Samuel den vackraste ängeln av dom alla!

 67. Mina says:

  Jag beklagar sorgen utav hela mitt hjärta, vet hur det är att förlora någon nära, min pappa dog i sjukhuset för ett år sedan.. Känns så tung, var stark!

 68. Sharrat says:

  Beklagar sorgen, mina tankar går till dig och alls Samuels nära. Allt blir bra tillslut, sorgen går inte över men man hittar alltid ett sätt att hantera den sorgen på.
  Alla styrkekramar till dig!

 69. Ella says:

  Beklagar sorgen, förstår att allt känns värdelöst nu men ge inte upp hoppet om att kunna le igen. Det tar ett bra tag, men tillslut går det. Har själv förlorat många nära bland annat en barndomskompis, så förstår sorgen du går igenom. Och kom ihåg, du är inte själv! Stötta varandra..

 70. Maria says:

  Att finna ord att ge dig styrka är svårt i denna situation. Det du går igenom är ännu värre. Mitt i denna sorg vill jag ge dig en del av den energi och livslust jag bär för att du ska orka dig igenom detta. Jag tror säkert också att du har fina vänner och familj som finns vid dina sida och stöttar dig.
  Livet är ibland så otroligt oförutsägbart och det man aldrig trodde skulle hända händer. Jag kan knappast förstå din sorg eller känna den hemska känsla som befinner sig inom dig.
  Men jag vill berätta att min närmsta vän miste sin bror för 3 år sen, det var en tragedi för hennes och hennes familj och jag såg henne sjunka till ett totalt mörker, men jag såg henne också ta sig ur detta mörker och finna ljuset igen som gav hennes glädjen till att vilja leva och skratta igen.
  Våga må som sämst, men glöm inte att en dag måste du också ta dig upp ur detta och hur omöjligt det än känns nu så är jag säker på att du Bobby kommer klara det. Du har din familj nära med också dina bloggläsare utan ansikten att förlita dig på, vi stöttar dig också!
  Kramar till dig och alla anhöriga.

 71. Emilia says:

  Att förlora största kärleken i sitt liv är aldrig lätt. Att aldrig få vakna upp vid hans sida se han i ögonen. Denna börda du nu får över dig den smärtan som alltid kommer att finnas är svår att ta. Båda sakerna är jobbiga. Jag lovar att ditt liv kommer aldrig fortsätta som det en gång var med honom men kanske med nån annan. Du är otroligt talangfull och vacker. Han borde vart en stolt pojkvän till dig likså du är för honom. Han finns kvar inte på jorden i din lägenhet men han lever i ditt hjärta och han kommer fortfarande att älska dig. En dag möts ni igen. Lika lyckliga som ni en gång var. Ingen kräver nåt av dig förutom att du stannar kvar här med oss. Det tror jag att din pojkvän vill också. Bobby bli en stark man nu och hitta nya kärleken när du känner dig redo. Det är du värd <3
  Min tanke går till dig!
  Jag är bara 13 år men vill att du ska förstå att jag tror på dig!

 72. Lexie says:

  Massvis med styrkekramar från en som vet prcis vad du går igenom just nu <3 Det blir bättre med tiden även om du eller samuels familj inte tror det just nu <3 det viktigaste är att ni mins de glada minnen ni har med Samuel och aldrig glömer honom <3

 73. Grabben says:

  jätte tråkigt,kommer också sakna hans kyssar&glada leende,träffade honom första gången då du var på swe kill kryssning i dec och snackade med han för ca två veckor sedan och redan då var han deppig,jobbigt

 74. Emma says:

  Jag tänker på dig mycket och kan inte ens tänka mig vad du går igenom just nu. Jag förlorade själv en vän för snart 10 månader sedan och det var fruktansvärt. Men att förlora någon som man delar sitt liv med på det sättet går inte att jämföra med det som jag fick gå igenom. Vi känner inte varandra men jag tycker att du är en så härlig person genom bloggen och jag tänker mycket på det som hänt. Jag skänker alla mina styrketankar till dig och hoppas verkligen att du kan, fast att det är otroligt svårt, ta dig vidare och finna en ljus väg i ditt liv igen. Ingenting kommer att vara sig likt men att försöka är ett stort tecken på att man faktiskt kan. Du vill gå vidare men i ditt hjärta är det så svårt att släppa taget. Det kommer att ta en lång tid och det kommer aldrig att försvinna men du kan bara bli bättre. Jag hade kunnat skriva en novell här men jag ska fatta mig kort. Lycka till med allting Bobby. Samuel sitter uppe bland molnen och tittar ner på dig och vill inte att du ska vara ledsen över att han har gått bort utan han vill att du ska glädjas över hur mycket lycka och kärlek du och han gav varandra. Jag tänker på dig!

 75. Emmily says:

  Bobby… Jag beklagar verkligen sorgen. Jag kan inte riktigt förstå hur du känner just nu då jag inte har vart i samma situation som dig. Jag har inte följt din blogg eller så. Men jag läste på en blogg vad som hade hänt… Det är så orättvist! Din pojkvän, din bästavän och din framtid gick bort… R.I.P till Samuel, låt han vila i frid bland alla änglar där uppe i himelen och vaka över dig Bobby! Var stark! Du klarar det här! Ta en dag i taget och kämpa för din älskade, för det är det han hade velat se dig göra. Han hade nog inte velat att du skulle gå runt och vara ledsen hela tiden och må dåligt. Han skulle vilja att du skulle kämpa vidare, det tror jag! Ingen vill se sin kära må dåligt eller vara ledsen. Så kämpa för hans skull! Jag tror på dig! Många styrke kramar till både dig, hans familj och nära och kära!

 76. josefine says:

  ALLA mina tankar till dig Bobby!! Även Samuels nära och kära, det som har hänt är verkligen sjukt, helt overkligt. Kan inte ens föreställa mig hur du känner men du ÄR stark och du klarar det här!
  All kärlek till dig finaste Bobby!

 77. Sebastian says:

  Beklagar det fruktansvärt orättvisa som hänt Samuel. Det går inte förklara eller förstå. Håll nu ihop alla nära och kära. Massa stärkande kramar till er.

 78. Emina says:

  Vet inte vart ja ska börja eller hur jag ska börja . . Förstår inte att världen är så orättvis! När jag läste om det som hänt så började mina tåra rinna allt mer och mer. Vf? Vf ska sånt här behöva hända? ! :’/
  Jag vet att du det är jätte svårt men jag vet även att du är en stark person jag känner dig inte men du är endå mitt stora fan har alltid drömt om att få träffa dig. .
  Jag beklagar verkligen :/<3 Vi finns alla här för dig bobby du är en underbar person ska du veta <3 Och jag vet att gud kommer ta hand om sin fina dyrbara ängel :')
  Massor av kramar till dig !
  Mina tankar går till dig och alla nära och kära till dig och Samuel <3

 79. tilda says:

  Bobby, fina och underbara Bobby. Jag vill bara att du ska veta att jag ber för Samuel, dig och alla nära och kära.
  All kärlek

 80. Angelica says:

  Jag vet inte vad jag ska skriva. Finner inga ord. Känner ingen av er och har inte ens träffat er men är sjukt ledsen för det som hänt. Livet är orättvist ibland. Tänker på dig och hans nära och kära. Skickar över styrkekramar <3

 81. Erika says:

  Finaste Bobby. Tänker på dig och alla i er närhet. Finner egentligen inga ord, bara att det är så obeskrivligt orättvist det som hänt. Bad en bön för Samuel idag.
  Många styrkekramar. I believe in you.

 82. Louise says:

  Beklagar verkligen! Vet inte vad jag ska skriva riktigt men jag vill att du ska veta att det finns folk som lider med er även om inte i närheten så mkt som du måste lida nu<3

 83. johanna says:

  Det är sånt här som inte borde hända….hemskt, fruktansvärt och helt jävla orättvist !
  Tänker på Samuel och på dig.
  Vila i frid fina Samuel <3

 84. Fiffi says:

  Bobby, jag känner dig inte men vill skriva för att tala om hur ledsen jag blir för din skull. Jag finner inga ord.. Omslut dig av dina nära och kära. Massor med styrkekramar!

 85. Veronica says:

  Tänker på dig Bobby! Vet hur hemskt det är att förlora någon som står en nära plötsligt inte finns kvar, livet är så orättvist 🙁

 86. Steffi says:

  Jag är så himla ledsen för din skull! Kan inte med ord beskriva hur stark du är! Det händer så mycket hemsktheter i världen, men kom ALLTID ihåg att livet kommer att gå vidare, att finna lyckan igen!
  All styrka till dig Bobby! <3

 87. Maja Johansson says:

  Hej Bobby jag skulle bli glad om du läste det här,jag föratår din smärta jag förstår precis vad du genomgår i februati dog min käraste morfar å en månad efter de så dog min älskade farfar som jag hadde ett specielt band med vi kunde brata genom ansiksts utryck å jag förstår hur du känner när din älskling Samuel har gått bort jag tror verkeligen att du klarar det här att du kan gå igenom det här jag har gjort det å jag är bara 13 år så om jag klarade det ska du också göra det jag hoppas att allt blir bra och jag lovar att samuel sitter på sitt moln men änglavingar och kollar ner på dej å på natten blir han en stjärna <3 lycka till

 88. Mirjam says:

  Du vet inte vem jag är och jag vet egentligen inte vem du är heller – mer än genom media. Men jag vill skicka all världens värme och styrka till dig, för jag förstår att det du går igenom just nu är en otrolig kamp. Jag beklagar innerligt och även om det inte finns några läkande ord, så hoppas jag att mitt upp i all smärta, att du kan hålla handen på ditt hjärta och känna din älskade Samuels ro han nu funnit. Oavsett hur fruktansvärt orättvist det är, för det är det!
  Tänker på dig!

 89. Paula says:

  Beklagar verkligen! skickar en underbar dikt till dig!
  Du står vid havsstranden en sommarkväll och ser ett vackert fartyg som förbereds för avfärd. Seglen hissas. När kvällsbrisen kommer fylls seglen och båten glider ut på det öppna havet. Du följer den med blicken när den far mot solnedgången. Den blir mindre och mindre, och till slut försvinner den som en liten prick vid horisonten. Då hör du att någon vid din sida säger ”Nu har han lämnat oss”.
  Lämnat oss för vad? Detta att han blivit allt mindre och till slut försvunnit är ju bara som du ser det. I själva verket är han ju lika stor och vacker som när han låg vid stranden! Just när du hör rösten som säger att han lämnat oss, finns det kanske någon på en annan strand som ser honom dyka upp vid horisonten, någon som väntar på att få ta emot just honom när han når sin nya hamn
  Denna dikt är underbar…Kram

 90. EL says:

  Älskade Bobby! Är det sant, det jag har läst! Blev så chockad och tårarna börja rinna! Jag har läst om er så många gånger i bloggen! Jag såg Samuel med några vänner på rålisparken för en månad sen typ. Han satt och åt sin middag med dem, en salladslåda. Jag har bara hört om honom i din blogg så klart. Och så läser man detta. Fan vad orättvist! Hoppas du tar det igenom det här tragiska händelsen och att du får känna dig bättre snart! Massor med styrke kramar, starka och fina Bobby <3

 91. emelie says:

  Alla mina tankar går till dig och dina nära.
  Beklagar sorgen hemskt mycket. Massa kärlek till dig Bobby och Samuel <3

 92. Annie says:

  Åh älskade bobby <3 Jag beklagar sorgen och mina tankar går till dig. Han var en fin kille! Massa styrkekramar till dig världens bästa <3

 93. karolina says:

  Jag har aldrig skrivit en kommentar tidigare, och jag önskar att jag inte behövde skriva denna…
  Jag känner inte dig.. Men min största rädsla blev din verklighet, och jag vill att du ska veta att jag är så ledsen att detta drabbade dig.. Jag önskar att ingen behövde uppleva den smärtan..

 94. sara says:

  Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om min pojkvän skulle ha dött! 🙁 Det verkar vara hemskt och jag beklagar sorgen så himla mycket! Hoppas att du får tillräckligt med stöd för det skulle jag ha behövt. Jag har tänkt på dig i ett par dagar nu och jag får ont bara jag tänker på det. Lycka till med allt nu. Ta hand om dig. Det är svårt, men du är stark och blir ännu starkare av det som hänt.

 95. Sandra says:

  Bobby… Du kommer behöva all stöd du kan få just nu. Jag är verkligen ledsen för din skull, och hans familjs skull. Ni var så fina tillsammans, ni strålade! Man såg direkt att det var du och han, ni hörde ihop. One love brukar man säga. Man kan inte ta något för givet, livet är så oförutsägbart, bara Gud vet vad som händer sekunden efter denna. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns i ditt hjärta just nu. Och det här med att tiden läker alla sår tror jag inte på, han kommer alltid finnas med dig, och du kommer sörja. Ni har gjort allt tillsammans. Och du har tagit hand om honom och han om dig. Jag lovar dig att vart han än är nu, så har han frid. Den här världen är grym, och han hörde kanske inte hemma här helt enkelt. Inga ord, bokstäver eller sånger kommer få dig att resa dig upp just nu, men du kommer att bli stark igen, men inte hel. Att hitta någon annan finns inte ens på kartan. Det är tusen tankar som snurrar i ditt huvud och tårar bara rinner. Jag vill bara krama om dig och ge dig värme. Att du ens orkat med media! Du är en krigare, jag vet att du är det. Även fast jag inte känner dig så vet jag att du är en god människa, och förtjänar inte det här. Om du får ångest – över saker du sagt, gjort, saker du och han bråkat om, eller saker du kunde gjort mer eller oftare – stöt bort sånna tankar. Du har varit äkta, och det kommer han aldrig att glömma.
  Ibland kanske det känns lättare att prata med människor man inte känner, men du är ju en offentlig person så det kanske blir obekvämt för dig med tanke på tillit och så, men jag erbjuder mig gärna att lyssna på dig, vad det än är, bara om du behöver skriva av dig, skriva om ett minne ni haft eller hur han var som person. Min mail finns i fältet ovan, jag är bara en människa som känner mycket för andra, det är allt. Jag är syrian, 19 år och bor i Stockholm och jag är bäst på att vara psykolog! (Men mina egna problem är inte lika enkla att ta itu med, men mina problem är ingenting jämfört med det du ska behöva gå igenom nu…) Jag håller också på att förlora en människa i mitt liv som har varit som en mor för mig. Jag måste ta vara på tiden!!! MYCKET KÄRLEK FRÅN MIG och mina armar ÄR ÖPPNA

  • Bobby says:

   tack fina detta är första kommentaren jag svarar på men jag kommer snart att skriva nåt till er alla samt berätta mera men just nu är jag totalt tom på ord och så så så så ledsen och förstörd över förlusten av min andra finare halva att det inte går att prata. Kärlek tillbaks Bobby Oduncu

 96. Tjejen says:

  Jag har aldrig läst din blogg, men läste vad som hade hänt och vill bara beklaga sorgen! Det finns inget värre än att förlora en kär, och jag lider verkligen med dig.
  Det går aldrig över, men det blir bättre! Kramar<3

 97. Denisan says:

  För vad det nu är värt i sammanhanget… Jag beklagar din sorg och förlust. Mina varmaste tankar går till dig och era nära. Kram.

 98. anita says:

  Jag beklagar verkligen sorgen, så sjukt svårt att ta till sig när något händer sina nära å kära, man tror aldrig att de ska drabba en själv. Tyvärr blir vissa människor änglar för tidigt och Samuel blev det. Han kommer trotts allt detta vaka över er och lämnar er aldrig som en vakade ängel. RIP SAMUEL
  Styrke Kramar till Dig Bobby och er nära å kära.

 99. Camilla says:

  Känner verkligen med dig. Min storebror gick bort i November,han blev 33 år. Fortfarande svårt att ta till mig om vad som faktiskt hänt,vägrar se sanningen för det är så svårt att fatta att en människa bara kan försvinna. Så orättvist ibland. Tänkte gå med i en stödgrupp,gör det du med… sök nån form av hjälp,fan lider verkligen med dig. Var vid min brors grav idag och det gör ont att se hans namn på en gravsten. Det gör ont att veta att jag aldrig får hålla om han. Ta all värme och hjälp du kan få,det är i sådana här situationer du verkligen kan se vilka som finns där… Du har min mejl nu,skriv om du vill ”prata” ut eller om du vill dela tankar. Kanske kan vi hjälpa varandra trots att vi inte känner varandra.. Styrkekramar till dig. Många Kramar / Camilla

 100. Madeleine says:

  Minnet
  Minnet lever det kan ej jordas
  Det kan ej gömmas bland stoft och grus
  Nej, det skall leva i fågelsången
  I blomsterdoft och i vindens sus
  Vila i frid

 101. Tina says:

  Önskar att jag kunde ge dig en stor kram, Bobby. Ingen människa ska behöva gå igenom det du gör just nu, inte i den åldern du är i. Inga kramar, kommentarer eller ord kan förstås läka det sår som nyligen gjorts i ditt hjärta, men kanske hjälps du ändå lite av att veta att vi är många som tänker på dig och deltar i sorgen. Det viktigaste nu är att du omger dig av människor i din närhet, och att du tillåter dig själv att sörja. Gråt och skrik över hur jävligt livet kan vara mot oss. Så orättvist! Håll inte känslorna inom dig, våga sök hjälp och prata med andra som är med/varit med om liknande situationer. Och våga ge det TID. Det känns förmodligen bäcksvart just nu, och kommer troligen göra det ett tag framöver. Låt det göra det, men glöm inte bort att det inte är för evigt. Våga tro på att det en dag kommer att kännas bättre. Det kommer alltid göra ont, men du kommer att lära dig att leva med smärtan. Så mycket kärlek till dig! Kramar i mängder! (Hoppas du får många riktiga sådana också).

 102. hanna says:

  Letar efter ord men det finns inga som kan laga ett brustet hjärta… Det är okej att vara ledsen, var ledsen ett tag nu och sen kommer du tillbaka starkare än någonsin! Men just presis nu får du vara ledsen, hjälplös, rädd, frustrerad. Kram <3

 103. Caroline says:

  Bobby, fina fantastiska Bobby – Det gör ont i hela kroppen när jag läser lite här och var om det som hänt. Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att jag beklagar verkligen. Stor, Stor kram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *