Ligger i sängen med feber.

Ligger i sängen med feber. Efter att vi sola så kände jag mig plötslig sjuk med feber, frossa och nästan svimmfärdig. Vi tog oss till ett nytt mat ställe på samma gata som jag bor på alltså hagagatan1 och själv bor jag så hagagatan54. Dom har jätte god libanesisk och turkisk grill mat men jag fick inte i mig en enda tugga. Var tvungen att lägga mig i deras soffa medans Alex och Samuel åt sin mat och jag har aldrig lämnat kvar mat så tallriken innan hehe. Självklart tog jag med den för att äta senare.
Vart tvungen att ta taxi hem fast det bara är 300meter hem. Kändes som om jag inte kunde gå. Jätte obehagligt att inte alls ha kontroll över sin kropp, värre än en jobbig fylla. Känner mig fortfarande lite dålig så ska nog försöka äta nånting. Ska försöka att blogga en gång till senare från telefonen och berätta mm jag mår bättre. Stor kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Ligger i sängen med feber.

 1. Angelica says:

  Hej Bobby!
  Krya på dig!
  Jag har även skickat ett mejl till dig angående lite hårproblem som jag hoppas att du hinner läsa när du är på benen igen.
  Kram på dig!

 2. V says:

  Jag önskar att du kommer upp på benen igen! Du är verkligen en skatt och den som fångar dig är lyckligt lottad! Krya på dig vännen

 3. Maria says:

  Hello sötnos..
  Trist o höra att du håller på o blir sjuk gullet. Sj har gått vårdprogramet och som utbildad undersökterska vill ja ba meddela att pröva detta – Te blandat ihop det med honung och citron det är bra o dricka de när man känner sig svimmfärdig eller senare sagt känner på sig att kroppens immunförsvar inte är lika stark för o stå emot alla virus…
  BTW – ja har blivit beroende av att läsa din blogg såå säg till o bli bra så fort som möjligt vill ju inte missa dina inläggar där du e frisk gullet (K), inte ska våran kära Bobby bli sjuk.. Kraamar hayatii. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *