Ligger i sängen nu och ska försöka

Ligger i sängen nu och ska försöka sova. Det vart ingen film utan vi tittade på 2 1/2 män som jag älskar så mycket. Nu bläddrar lite genom alla kanaler. Robin håller på att somna så jag skriver ett sista inlägg innan jag ska sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba för att sen göra en intervju och senare bli plåtad på eftermiddagen. Denna bild visar hur ojämna magrutor jag har men själv tycker jag det är snygg och annorlunda. Bilden tog jag idag när jag solade direkt efter träningen därför mina ådra syns så mycket. Sov gott alla söta, för alla är söta på sitt sätt. Puss och godnatt Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Ligger i sängen nu och ska försöka”

  1. Vill bara tacka för det finfina tipset om mitt förjävliga hår, skrev till dej på QX. Du skrev exakt som jag hade tänkt att jag ville ha det, så nu slipper jag beslutsångest. Ska färga det under veckan och göra mej ”snygg”. Jag är ju inte snygg, men då får man styra upp det på håret 😀 hehe

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *