Lotta Gray om cancern/ Himlen kan vänta

I måndags var jag på min vän Lotta Grays bokrealise om cancer. För er som inte visste så drabbades Lotta av cancer för många åt sen och haft ett några kämpandes år men nu idag fri från den🙏🏻 vilket vi alla är så glada för speciellt för hennes sons skull , pojkvän och alla lottas vänner. Jag känner många som drabbats av cancer och många nära släkting/familj har gått bort pga den hemsk sjukdomen. Bl.a. Moster, kusiner, vänner, Samuels pappa och vänners föräldrar🙏🏻💙💔 
Lotta har jobbar med mingel och vimmel i över 15 år och i måndags var det hennes egna mingel. Pengarna vi köpte böckerna för donerades direkt till Cancervälgörenhet! 
Jag har själv inte läst boken och hoppas göra det då jag inte läst nån bok mina vänner skrivit. Detta har inget med dom att göra utan har med min adhd och distraktions moment att göra. Lotta har även denna i ljudbok vilket jag förmodar kommer bli min räddning i läsandet💯🌹  
Bilderna är tagna av bästa Malin Bondeson 

2 tankar om “Lotta Gray om cancern/ Himlen kan vänta

  1. Lotta Gray says:

    Men oj, Nu sitter jag här och nästan gråter! Vilket fint inlägg Bobby!! Verkligen. Du är så genuin och omtänksam om alla och så glad över dig! Puss Lotta

    • Bobby Oduncu says:

      Det var det minsta jag kunde skriva om dig. Du är en ⭐️⭐️💯❤️ Fantastisk kvinna. Love u Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *