Lulu Carter fick sina extensions fi

Lulu Carter fick sina extensions fixade idag av Jeanette som är delägare på Hankydolls. Det var inte lite hår hon satte i men resultatet vart så snyggt och naturligt. Kan ni fatta att fröken Carter är typ 50år.?.? Hon har inte gjort facelyft ännu och hon behöver inte det heller. Självklart har hon fyllt läpparna massor och lite botox men det är snyggt. Och självklart är det Sveriges duktigaste och kändaste kirurg som gjort det. Han heter Jan Jernbeck och klippte sig hos mig idag medans Lulu var där. Världen är liten hehe men alla känner alla och alla jag känner har opererat sig hos Janne som äger och driver akademikliniken som är landets största. 🙂 nu är jag på gymet och tränar så jag är extra snygg imorgon då jag ska vara med i lucia tåget på vakna med the voice kl 8.30. Missa inte mig imorgon bitti på kanal 5 puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Lulu Carter fick sina extensions fi”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *