Lunch med Magdalena Graaf och Linda Rosing i vällingby

Idag var mina kära vänner Magdalena Graaf och Linda Rosing och klippte håret hos mig i Vällingby , vi skrattade och snackade så mycket killar, mode, skvaller och massa annat hemligt,

Linda och Maggan har inte umgåtts innan men klickade jätte bra, dom träffade första gången på min salong på drottninggatan81 inför BEAUTY08 mässan då dom och många andra modeller jobade för mig,  efter klippningen och fika så åt vi så mycket buffe mat så vi orkade inte resa oss på 1timma, vilket gjorde att vi pratade och skrattade ännu mer, älskar dom så mycket

 

 

Här står Anna, Caroline, Sara och Frida mina underbara frisör tjejer, snygga Ibbe som är ansvarig på salongen var ledig idag

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *