Lunch på fresco på östermalm.

Lunch på fresco på östermalm. Sitter och äter en god och hälso GI tallrik. Solen skiner och det är verkligen underbart att njuta av både maten och värmen. Har på grev turegatan går det massa folk förbi som jag känner igen. Hälsade nyss på Runar Sögaard,  som äter på groda, ligger oxå här intill. Magnus Uggla och Lena PH var några ansikten som passerade förbi.
Alla som inte bor i sthlm, har ni oxå sol.?.?:) måste säga att jag mår mycket bra idag och är på glatt humör. Ska kanske på dejt idag, imorgon eller söndag:) fast det är inte det som gjort mig på toppen humör utan det är nåt annat. Ska dricka en latte och sen fortsätta min sköna promenad. Jobbar igen om 1timma. Ska även passa på att hälsa på min moster och kusiner som driver en fin salong här mitt på stureplan. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Lunch på fresco på östermalm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *