Magnus Hedman är kär (i mig)

Igår hämtade Magnus HedmanHedman upp mig hemma och körde mig till salongen där hans nya kärlek väntade på oss 🙂
När vi kom in i salongen undrade kollegan varför vi var så sena då svarade jag att vi råkade försova oss haha och hon trodde att vi sov ihop 🙂
Jag fixade håret på Mikaela igår och hon är en super skön och trevlig tjej. Dom verkar ha det bra ihop 🙂 så mysiga ..
Glad över att min fina vän träffat en skön och vettig tjej 🙂
Så slipper jag att han hänger efter mig hela tiden, jobbigt att alla annars vill ha mig speciellt alla straighta män och även kvinnor men jag är van att jag anses som en sex symbol bland folket på denna Jord…
Haha storhetsvansinne nä vad är det ?!
Xoxo Bobby Oduncu

20120120-100545.jpg

20120120-100605.jpg

5 reaktioner på ”Magnus Hedman är kär (i mig)”

  1. Bo G A Sandström

    Vårdat VARUMÄRKE är den bästa” investeringen” en känd artist (inklusive fotbollsspelare) kan göra. Synd att inte Magnus Hedman har insett detta faktum. Men han är tyvärr inte ensam om den okunnskapen…..Kan det möjligen brista i intelligensen!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *