Magnus Hedman vart blondare

Magnus Hedman vart blondare idag. Vi gjorde det ljusare och kortare än vanligt och det vart väl snyggt som vanligt. Han jobbar bla med person utveckling och personlig coach. Han får personer att hitta sitt rätta jag och bearbeta sig själva och även med att få stora företag mer framgångsrika. Im imponerad av allt bra han gör. Nu är jag på gymet och kör ett pass så snart kommer en bild på mig igen och då med Linda. Ha tålamod med att jag bloggar lite mindre än vanligt men har häcken full. Inte bokstavligen Haha. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Magnus Hedman vart blondare”

 1. Hej Bobby!
  Jag vill klippa mig som du klippte Danny men tyvärr som ung student räcker inte mina pengar till att plugga och klippa mig hos dig. Om jag klipper mig hos en utan dina kollergor, kan han/hon klippa mig som Danny? Vem rekommenderar du? Vad kostar det? Sorry att jag inte kan gå direkt till dig <3
  Ps: Om man fyller år en dag eller två dagar innan man klipper sig hos dig, får man rabatt? (a) ds

 2. Vad ska man säga förutom bästaste Bobby!
  Du gör oss syrianer och många andra människor stolta med det du gör, det första jag ska göra nästa gång jag kommer till stockholm är att leta upp din salong! Skulle inte sitta dåligt med en klippning från självaste Bobby :D. När du var i Göteborg träffade du mina två kusiner som då kände igen dig, (syrianer) och tog kort med dig, kunde inte bli mer avundsjuk där alltså haha. Hoppas du har det riktigt underbart, jag vet många som uppskattar det du gör, och tiden du lägger ner på bloggen, puss.

 3. Va kul att höra 🙂 tack 🙂
  Vilka två var kusinerna? antingen snygg kille och snygg tjej på HM?? eller två sköna killar vid busshållsplatsen? hehe det var två kusiner jag minns, eller två härlga tjejer som jag shoppade eller gick runt på stan med, glömde namnen på dom 🙂 dom var jätte trevliga tjejerna,,, Få se vilka två det var hehe men alla dom jag nämnde var kusiner oxå och syrianer, krammmmmm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *