Make up store visningen var grym.

Make up store visningen var grym. Kvällens tema var czarinna. Det var alltså drottning och prinsess klänningar på alla modellen med riktigt snygga makeup. Inspirationen kommer från ryska Tsar tiden och alla hade riktigt maffiga diamant liknande smycken. Halva svenska kändis eliten fanns på plats så det vart en massa pussande. Här står jag med gravida Linda och våran vän Mika som äger och driver alla make up store runt om i världen. Mika fyllde även år idag. Stort grattis vännen. Mika och jag har känt varandra i snart 15 år. Vi träffade första gången på Centralbadet:)
 Nu är jag påväg hem i taxi för att jag längtar till min stora sköna säng. Linda stannade inte lika länge och det förstås jag med hennes mage. Kul att hon följde med för att detta är första gången hon går ut sen hon vart gravid. Kommer att lägga in fler bilder i detta inlägg. Puss Bobby Oduncu


Jag festade vidare med Luice och Natacha efter att Linda gick hem…..

Bilden fick jag av min goda vän Daphne Leon eftersom jag inte hade med mig kamera så det vart inte många bilder. Daphne kände jag redan när hon var 14år gammal haha ja det måste vart över 12år sen nu,,,,

Träffade Anna Book och hennes super söta dotter Felicia… Familjen Book är vänner till mina föräldrar sen sjukt många år tillbaks och jag beklagar verkligen Anna och hela hennes familj som mist sin mamma Marita Book…. Hon var ibland hemma hos mina föräldrar i Södertälje och hälsade på…. Mina tankar finns där för er hela Book/Tolerado familjen

Natacha och Dhani är verkligen sötaste i världen ihop, så pluttenuttiga. Kommer att sakna Natacha eftersom hon åker hem till Los Angeles om 1 vecka
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Make up store visningen var grym.

 1. H. says:

  hej, för typ sådär jättelänge sen hade du ju en tävling, Men vad händer nu? jag slängde iväg ett mail inget svar men vi som vann, blir de nått av de? hur beställer man tid och sånt? ringer man bara och säger, -hej, jag var en av dom som van en klippning? 😉
  eller hur gåre till? eller vare nått som inte blir av nu?
  vore bra med svar 😉
  pussheej
  /H.

 2. Mimi says:

  Hej Bobby, jag har en fråga som jag vill att du ska besvara så snarast som möjligt. Min fråga är ifall man rakar sina armar, växer det mer eller?

 3. tojkas says:

  det här är ju lyteskomik..vad har du gjort med läpparna?? dom ser ju ut som svujllna hemorrojder..sluta för fan. det är sjukt.. Allvarligt talat är du nöjd med dom??

 4. Sara says:

  Ni verkar ha väldigt kul. Jag skulle vilja påpeka att Anna Book såg super fräsch ut. Det var länge sen jag såg henne stråla. Go Anna go.

 5. Jocke says:

  Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?
  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.
  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.
  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.
  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!
  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.
  http://www.onlineapoteket.nu

 6. Leo says:

  @Anonym:
  Hörru du, först hade Bobby skrivit Margareta, men ändrade sedan. ”trög eller vadå” själv du =) Förresten så heter inte Annas man ”Tolerado” i efternamn. Det verkar va lite svårt för Bobby att få till namnen rätt… Lovar att Bobby kommer att ändra även detta efter att ha läst den här kommentaren =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *