Mattias från Emd firar 9år idag som

Mattias från Emd firar 9år idag som par. han och hans fina Cattis ska fira lite senare men Mattias är så gullig som vill spendera tid med mig och alla glada tjejer som handlade av oss idag och alla som bara ville komma för att få en bild och autograf av mig eller honom. Dagen gick bra som vanligt och jag älskar Kicks. Längtar redan till Kicks i täby centrum där jag kommer att vara med mina frisörer och snygg Erik. Stor kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Mattias från Emd firar 9år idag som

 1. Tanya says:

  Grattis till MAttias!
  Han är så jävla snygg och sexig! 😀
  Haha jag va kär i honom när jag var på idol genrepet och när han sjöng jag höll på falla 😀
  galna tider

 2. Ana says:

  Grattis till dem =). Bobby du påminner lite om min kille ni har samma klädsmak han brukar också ha skjortor då och då och idag hade han rosa färg exakt som din hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *