Med Sibel på Bio premiären Project X och lansering av Rebecka Simondsson klädkollektion

Igår var jag och Sibel på bio premiären som Finest hade på Park. Filmen hette Project X och var sjukt kul. Den handlade om några Amerikanska ungdomar som ordnar den galnaste och vildaste fest nånsin och den fick oss att skratta massor, mycket tuttar i filmen ;-))) jag har jämt skoj med sexiga Sibel .
Innan bion åt vi min favorit sallad på Sandys vid Stureplan. Dom har Sthlms bästa sallader och så mättande, fråga efter Bobby special när ni är där så får ni en sallad som ni aldrig fått innan.
Efter filmen gick vi till Teatergrillen och sen till Solo butiken där min vän Rebecka CaStell Simondsson hade lansering av sin egna kläd kollektion. Skit snygga plagg samt sexiga. Här ser nu bild på henne och hennes söta bror dom var Dj:-)))
Sen vart det taxi hem eftersom jag hade träningsväska och shopping påse samt tung goddiebag som vi fick. Tack Alexander Erwik och Finest redaktionen .
Nu sitter jag på tåget påväg till Örebro.
Kram Bobby Oduncu

20120420-145503.jpg

20120420-145516.jpg

20120420-145522.jpg

20120420-145533.jpg

2 reaktioner på ”Med Sibel på Bio premiären Project X och lansering av Rebecka Simondsson klädkollektion”

  1. Hej Bobby! Jag gjorde en avfärgning på mitt bruna hår och det blev orange. Min frisör vågade inte bleka mera på det, hon var rädd att det skulle bli så slitet!
    Vad skall jag göra? Vill inte se ut som en morot!!
    Har du några bra budget-produkter att rekommendera?
    Tacksam för svar!

    1. jag kan kolla på ditt hår om du vill,,,,, sen ger jag dig bästa tips efter det men avråder att du färgar nåt själv nu när det är avfärgat

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *