middag på East med vänner.p

middag på East med vänner. Sitter nu på East och äter världens godaste chicken bim bim bap 🙂 kul namn på en maträtt. Sitter här med gabriella, vackra Rebecca som är skådis med pojkvännen Freddy, louisa och Christine. Vi lär nog sitta här här ett tag till.
För er som inte vart på East måste jag säga att ni måste prova deras sushi och min maträtt jag just åt. Sen är ju utsikten bra eftersom east ligger vid svampen på Stureplan. Det är alltid kul att kolla in alla som går förbi.
 Nu går Andreas Karlsson juryn från idol förbi med sonen William. William är son till Hannah graaf och Andreas. Han är ju så söt och vinkade från andra sidan gatan. Jag kommer att lägga upp fler bilder lite senare då jag kommer hem. Tror jag ska hem efter detta ifall jag inte får för mig att följa med ut men tror jag ska hem och kolla på film. Hörs om ett tag. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”middag på East med vänner.p”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *