Midsommar med familj och nya hunden Bobboo

Min midsommar helg vart riktig lugn och skön hemma på Ekerö hon Jimis familj. Dom var i Spanien och spontanköpte en super söt liten hund strax innan. Vi fick äran att vara hundvakt vilket var det bästa. Alltså vi vart alla lite kära i hunden som inte hade namn tills nyligen. Det hängde mellan Bobbo eller Roy . Familjen hade lagt sina röster och min var avgörande. Självklart ville jag göra min favorit Albin extra glad, alltså Jimis lillebror och därför valde Roy eftersom han ville det men när vi hade hunden kändes Roy inte rätt, ganska fult namn på en hund enligt mig haha sorry min vän Roy Fares 😘😂 så vi kallade honom Bobbo eller Boobboo🐶💚 
Vi var endast 5 vänner, min kusin Johannes med flickvännen Rebecka och min vän/kollega Tilda. Eller Eddie var oxå med lite i början (Jimis bror ) 
Vi hade så sjukt mysigt, massa mat , bubbel , lekar och mängder av godis och andra godheter. Grillade badade i poolen och kolla film. Kort och gott en underbar chill helg med bra sällskap ❤️
Massa kramar från oss alla speciellt mig Bobby 💚❤️❤️💚

En tanke om “Midsommar med familj och nya hunden Bobboo

  1. steffi says:

    Spontanköpte en hund… stackars liten.
    Spontanköpt och nya familjen drar direkt utomlands och får hänga med okända på en midsommarfest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *