Min 30års fest på Cafe Opera för 3år sen

 Detta reportage kommer från min 30års fest jag hade på Cafe Opera för 3år sen. Fan vilket party det var, hela Cafe Opera var abonerat och en massa vänner , familj, kollegor mfl var på plats för att fira mig och några överasknings uppträdnde av mina vänner, bla Arja Saijonmaa ,Therese Andersson med resten av Paytv tjejerna, Camilla Brink, Denise Lopez,  Gladys Del Pilar, Men´s Room från Intiman, Sindre Moskvil och Amit Paul från Ateens med sin nya låt,,,, Imorgon fyller jag 33år 🙂
 
Bobby Oduncus 30 årsfest på Café Opera, söndag 28 majBobby Oduncus 30 årsfest på Café Opera

Bobby Oduncus 30 årsfest på Café Opera

De som känner kändisfrisören Bobby Oduncu mer än bara genom korta hälsningar och kindpussar från Stockholms nattklubbar, vet att det finns mer ambitioner och storslagna planer i den mannen, än vad man kanske kan tro om man bara läser av det ytliga första intrycket. Bobby Oduncu slår sina konkurrenter med hästlängder, om det ens finns några som kommer upp i samma nivå…
Egentligen skulle man kunna säga att Bobby är kändisfrisören personfierad, som alla villa att han skulle vara på 90-talet, när alla gick runt och kallade sig för just kändisfrisörer och stylister utan att egentligen ha mycket till meritlista i ryggen. Bristande meritlista kan man dock inte anklaga Bobby för att ha. Förutom Björn Axen som faktiskt varit etablerade i 20 år sig har Drottninggatan 81, på bara 3 år lyckats bli den mest populära salongen för just kända kvinnor och män. Vem vet egentligen vilka kändisar som Bobby Oduncu kan ”namedroppa” om 15 år?
Går man till Drottninggatan 81 ( och om man mot alla förmodan får en tid hos Bobby själv) så kan man lätt stöta på kunder som systrarna Graaf, Carolina Gynning, skådespelerskan Nina Gunke, paradise-deltagarna Olinda Borggren och Daphne Leon samt de flesta av killarna som vunnit Sveriges man de sista åren. Genom åren har han även stylat Anna Book, Enrique iglesias, Orup, Darin och Dhani Lennevald – ja listan kan göras lång!
Bobbys välkända styrka är att han får sina kunder att känna sig speciella, och hans kundkrets ökar ständigt. När han för bara några månader sedan kom i kontakt med sångerskan Arja Saijonmaa, blev hon så frälst att hon numera gör allt på salongen.
Arja och en rad andra kändisar fanns naturligtvis också på plats när Bobby i dagarna tog hjälp av pr-mannen Sven Von Essen för att arrangera sin egen 30-årsfest på Café Opera.
Och visst är det så att Bobby har en förkärlek till den vackra människan, hur ytligt man nu än må tycka att det är:
– Det är bara vackra människor här ikväll, vi älskar vackra människor! ropade kvällens arrangör och konferancier Sven Von Essen till gästerna som kom i söndags för att fira Bobby.
Men den som står Bobby nära, vet att det trots den ytliga fasaden finns en person som vet vad han vill, satsar stort, når målet, har själ och passion för sitt yrke och är älskad av stans alla kända blondiner – för att inte tala om hur mycket Bobby älskar blondiner…
Går du till Bobby som brunett med en idé om att klippa topparna, så kommer du hem som blondin, vare sig du vill eller inte:
– Jag gick till Bobby en gång och gick därifrån som blond, jag såg ut som en polackh***! berättade sångerskan Denise Lopez med mycket humor om sina erfarenheter.
Men förutom små, små misstag så kan Bobby stoltsera med att faktiskt vara mannen bakom blondiner som Natacha Peyre och systrarna Graaf vars varumärke åtminstone från start var just den fantastiska blonda hårfärgen…
Förutom hyllningar från nära och kära under söndagens party så stod även artister som Camilla Brinck, Gladys Del Pilar, Men´s Room från Intiman och Arja Saijonmaa på scenen och framförde diverse hyllningar till Sveriges coolaste kändisfrisör!
Bilder från festen finns på Finest!

0 tankar om “Min 30års fest på Cafe Opera för 3år sen

  1. suza says:

    Heeej Bobby 🙂 Bilderna för små, när jag trycker på en bild hoppades jag på att det dykker upp större bild men nähh.. En intressant blogg som jag läser nästan varje dag. Woow verkligen en snygg du e.. Godnatt kram..

  2. Josefine says:

    Grattis bobby. Jag hoppas du får en underbar dag. Ja må han leva ja må han leva ja må han leva ut i hundrade år ja visst ska han leva ja visst ska han leva ja visst ska han leva ut i hundrade år. Ett stort grattis till Bobby han lever Hipp hipp hurra hurra hurra. GRATTIS BOBBY!!! Ha en jätte bra dag<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *