Min älskade SAMUEL GIDLÖF, mitt allt

Jag vet inte hur jag ska börja skriva eller vilka ord jag ska använda för att beskriva saknaden efter mitt livs stora kärlek. Jag kan knappt andas , panik gråter oavbrutet och vet inte vart jag ska ta vägen. Finns inga ord som beskriver hur fruktansvärt illa jag mår av brustet hjärta. Jag är totalt knäckt av förlusten för världens finaste person nånsin. Min Samuel min bästavän ❤️💔💔❤️

För er som inte känner oss💚

Jag kan börja med att berätta att jag och Samuel var kära i varandra innan vi ens hade träffats in real life. Vi hade nån gemensam vän samt att vi hade chattat på QX för 7 år sen. Vi pratade i telefon varje dag minst 2 timmar om dagen, ibland 4 timmar och lärde känna varandra som väldigt få gör. Det var helt magiskt, vi sa älskling till varandra i telefon utan att ens träffats. Efter ca 100 timmars samtal och 500 sms träffades vi för första gången då vi verkligen hade pratar varje dag med varandra i 2-3 månaders tid. Det var magi i högsta grad:-))) Samuel kom och hälsade på mig varje helg och var då tvungen att hitta på olika orsaker han gjorde för vänner och familj, för vi ville ligga lågt. Efter ca 2 månader kändes det så rätt att vi bestämde tillsammans att tala om det för våra familjer. Från den dagen har jag varit så omtyckt o välkommen som en extra son hos familjen Gidlöf. Det är nämligen så att min älskade Samuel Gidlöf kommer från en sån fin och fantastisk familj… Min mamma och mina systrar såg oxå Samuel som en i familjen och det betydde så mycket för oss två:-)

Efter 2 års pendlande så flyttade min stora kärlek till Stockholm och vi har varit sambos sen dess. Alla som känner mig vet att jag aldrig haft något förhållande längre än några månader. Samuel fick mitt hjärta! Våran kärleks resa har varit nåt fantastiskt som väldigt få fått uppleva i deras liv. Så mycket glädje, skratt, kärlek glädjetårar och nöjen att det skulle ta dagar eller snarare bli en bok om jag berättade om alla våra moments och saker vi gjort. För jag är alldeles för ledsen för att skriva för mycket men vill att alla som läser ska veta hur fin och fantastisk människa Samuel Gidlöf är och var.
Jag tror inte ni förstår vilken ängel han var. Alla våra nära och kära visste det men för er som inte kände min Samuel kan jag berätta att han ALLTID ställde upp för alla sina vänner, familj och kollegor. Han var verkligen en räddande ängel för alla som vi kände. Ni vet att jag har haft mega framgångar och lyckats bra i min karriär som väldigt få gjort, och Samuel var den som var där för mig och fick mig att bli en finare person än jag redan var 🙂 Jag har lärt mig så mycket fint av min älskling och han lärde sig massor av mig och det ledde till att vi var bägges trygghet och bästa vänner. Kärleks resan bara blomstrade och vi var så så lyckliga. För några år sen vart jag utsatt för mordbränder och sabotage . För  nåt år sen vart mordhotad med mordbrev och detta har jag inte sagt till nån förutom till våra familjer, bästa vänner och polisen men känner att det är dax att få lätta på mitt hjärta eftersom allt jag gjort gjorde jag för min Samuel skull och mig själv.
Jag hade mitt livs tuffaste period , då allt bara rasade pga andras avundsjuka och att jag litade på fel personer i min omgivning som lurat mig ordentligt på både det ena och det andra. Jag har nämligen åkt på flera nitlotter av personer jag trodde jag kunde lita på:-((
Den person som fick mig att klara mig genom denna fruktansvärda kris var min fina kärlek Samuel Gidlöf….. Slutet av förra året vart vi tvungna att flytta samt skaffa skyddade personuppgifter, iallafall jag. Vilket är hemskt att behöva gå igenom 2012 pga hemskickade hemska brev som jag inte vill berätta vad det stod :-(( Detta ska inte hända då jag är en av dom snällaste personer som finns, aldrig gjort nån illa och alltid oxå hjälpsamt för alla runtomkring mig men att så fina personer ska behöva gå igenom sånt skit pga att mina egna landsmän har fördomar eller att några jävla nissar tror sig ha rätten att bestämma mitt öde eller val av livsstil, det begriper jag inte. Usch för ondska människor. Gud vare med er… Till er alla syrianer som inte accepterar mig eller till vissa närstående som hade svårt för våran kärlek säger jag bara att ni borde be en bön till GUD och för Samuels själ som var den renaste av oss alla. Ni tror att ni är GUDS gåva men tvärtom eftersom många av er är kriminella, ljuger, otrogna och gud vet vad ni håller på med som inte är ok nånstans men det tror ni är OK….  iallafall när ingen ser era fel och brister samt omoraliska handlingar. Det är inte ok alls, utan ni borde kolla efter era egna fel och inte döma personer som är 100 gånger snällare och bättre än ni nånsin kommer att bli.
Som sagt jag är en kämpe och efter något år så var vi på fötter igen, jag känner att jag står på benen tack vare Samuel och det är jag evig tacksam för.. Jag trodde verkligen att jag hade nått botten att bli av med allt i livet , så som jobb pengar, självkänslan , lägenheten och mycket mera .( 2011)
Där och då mådde så piss men vi tog oss igenom krisen med Samuels trygghet och senaste tiden har allt gått bra igen. Jag och Samuel var med i tv programmet Waterwörld och Sommarspelen 2011  i höstas, jag släppte min egna tränings dvd i våras samt hade planer på eget program. Jag fick jobb i Los Angeles och det var han så glad över, samt att vi bokade att åka till Ibiza tillsammans i Augusti med massa vänner. Ja allt var helt underbart och han strålade av lycka. Iallafall så bra det gick med omständigheterna att hans kära pappa är döende i cancer och kommer att lämna oss vilken dag som helst :-(( det är så hemskt och vi var alla ledsna över detta men ändå lite förberedda, Samuels farfar gick också bort nyligen då det var begravning för 2 veckor sen. Samuel tog hand om sin pappa sista veckorna och detta gjorde han av sann kärlek för att han var en en sån fin person. Jag kan tex berätta att min älskling pluggat på universitetet senaste 4 åren till Samhällsplanerare och äntligen klar för att nu kunna jobba med ett grymt jobb och få värsta lönen. Han har senaste tiden jobbat extra på Cafe soppan på Kungsholmen. Vilket han älskade då han hade hand om deras ekonomi och stod i kassan samt skötte lite allt i allo . För bara 2 veckor sen säger han att han tackat ja till att vara personlig assistent åt Mauritz som är rullstolsbunden. Samuel ville jobba med Mauritz 3 dagar och 3 dagarpå Cafet. Han ville hjälpa dom som behövde honom hela tiden. Jag och Samuel kände Madelene som är mamman till pojken Mauritz, men Samuel hann inte börja sitt jobb. Samuel var bara så genomgod och hade hjärta av guld. På riktigt jag har aldrig i hela mitt liv träffat nån så snäll och fantastisk människa. Detta är nåt alla kände när dom träffade min älskling ….. Han var så hjälpsam mot alla han mötte och det är verkligen som om han var en ängel på denna Jord. Han har verkligen hjälpt alla våra vänner med något i deras liv eftersom han var så genomgod och snäll mot alla han mötte… Några har skrivit på Fb till mig att dom är väldigt kristna och såg ett visst ljus runtom Samuel ibland men vågade inte säga nåt . Samuel fick även ett erbjudande av Peter Thelenius i Basicelement att dom ville starta ett pojkband och Samuel skulle vara ansiktet utåt för bandet. Inte för att han hade värsta rösten men han vart så glad över att få bli en superstar som han redan var i mina ögon.
Som sagt han hade massor att leva för men jag berättar mer om min älskade Samuel en annan gång. Nu tänkte jag berätta om våran sista kväll ihop.. Vi var på Samuels kusins bröllop och hade så kul med hans underbara mamma Lena, bror Simon och systern Zandra. Vi myste och firade brudparet Ken och Camilla. Samuel och jag pratade om att ev skaffa barn och själva gifta oss. Iallafall den kvällen, vilket vi inte gjort på länge men det var som om nån euforiskt hände sista kvällen.
Min svärmor Lena var så lycklig med oss denna kväll och glad när vi pratade giftermål. Samuel såg verkligen fram emot våran resa samt våran fina lägenhet som vi just flyttat in i och fixat den så fint. Min älskling hade en infektion i kroppen och klagade några dagar innan att han hade ont i halsen pga att näsan var så täppt och ont. Vi åkte hem sent på natten och sov efter att vi hade köpt med oss kebab och mc Donalds för att mysa framför Desperat housewifes som var våran favoritserie… Dagen efter när jag och min svärmor skulle väcka honom märkte vi att det inte gick. Mitt hjärta slog så snabbt och vi fick panik och började gråta. Ringde ambulansen som var framme på några minuter. Hjärtat hade slutat slå men dom fick igång pulsen i ambulansen men det var försent eftersom hjärna och hjärtat hade vart utan syre för länge. Min älskling hade tagit Citadon mot smärtan, som var hans pappas medicin. Normalt funkar Citadon men inte med alkohol i kroppen:-(( Läkarna berättade att vi hade sån otur för att infektionen i kroppen förvärrade det med alkohol och bara några värktabletter kan vara dödlig utgång. Jag hoppas att alla är så försiktiga med tabletter och alkohol… Vi som var så lyckliga slutade med sån olycka.. Det var mitt livs längsta 24 timmar då jag satt vid hans sida och bönade och bad med så mycket gråt i halsen.. snälla ta inte ifrån mig den viktigaste som hänt mig. Samuel som var killen som fick mig att överleva allt hemskt som hänt mig och vi som började snacka om att vi ville gifta oss. nåt han verkligen pratade så gott om sista natten i livet att det vore fantastiskt att få ha en stort fint bröllop. Kanske ämnet var extra känsligt eller hett eftersom vi var på hans kusins bröllop samt att pappa leif låg sjuk i cancer på sjukhuset.
 
Tror ingen anar hur fruktansvärt det är att hålla om sin största kärlek och bästa vän i sin famn medan han dör :-((( Det gör så ont som om nåt slitit ut mitt hjärta och häller salt i såret. Önskar inte någon behöva va med om detta hemska som händer mig just nu. Finns inga ord som beskriver smärtan och det ofattbara som hänt. Jag gråter så mycket hela tiden då det gör så ont att jag knappt får nån luft…. :-(((( jag skulle offra allt för att få min älskling tillbaka men vet att det inte går… Det känns som om någon skulle hålla min mamma eller syster framför mig och ta deras liv och jag kan inte stoppa det, så mycket betydde Samuel för mig…. Mitt hjärta blöder av sorg och smärta att nu inte anar hur det känns:-(( Jag har svårt att tänka och skriva nu pga att jag är så splittrad och gråter när jag skriver detta inlägg, men vet att jag måste berätta vad som hänt och dela min sorg med nära och kära… Jag ska försöka vara stark i framtiden för det hade min Samuel velat, jag ska inte göra honom besviken då han gjorde allt för mig. Men just nu känns det som om jag kommer att dö av sorg.. .. hur överlever man?!?…det gör man kanske inte, bara att tiden fortsätter gå och hjärtat fortsätter slå fast man undrar hur. En timme i taget, en timme att försöka att överleva att försöka fortsätta andas. Jag vet att jag är stark och omringad av människor som älskar mig så jag reser mig igen för min kärleks skulle ,för det hade han velat samt för familjen och vänner… Jag vill verkligen tacka för alla hundratals sms och kommentarer jag fått, alla som jag känner och även från okända som skrivit så fina saker om Samuel att jag bara gråter när jag läser all stöd jag och Samuels familj får dagligen. Har svarat på några men inte så många och ni vet att det hjälper med stöd från fina människor som bryr sig. Jag vill även tack alla mina underbara fina vänner och min familj som stöttar mig dagligen igenom detta, All min kärlek till er alla. SEN VILL JAG SÄGA ATT JAG LÄSAR ALLA ERA FINA TEXTER SOM BERÖR MIG PÅ BRA SÄTT:-(
Var mer snälla mot varandra för man vet tydligen inte när något så ofattbart inträffar. Sorgsen Bobby Oduncu :-(( 20120620-185127.jpg 20120620-185158.jpg 20120620-185211.jpg 20120620-185241.jpg 20120620-185252.jpg 20120620-185648.jpg

584 tankar om “Min älskade SAMUEL GIDLÖF, mitt allt

  • Andrea says:

   Hej Bobby gråter med dig när jag läser allt fint om Samuel,jag önskar dig bara det bästa,ber för dig varje kväll för att din smärta ska vara mindre,finns här för dig kram Andrea

   • Charlotte says:

    Jag lovar att Samuel sitter där uppe och tittar och vakar över dig och sin familj. Han kommer att vänta på dig och när det är din tur så kommer han ta emot dig med öppna armar och ni kan fortsätta er kärleksresa som ni fötjänar!

   • Amy says:

    Åh bobby! Inlägget fick mina tårar att rinna. Vet hur det är, eller typ, förlorade min vän för mindre än en månad sen då hon tog sitt liv. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Kan fortfarande inte släppa det och hon var bara 14 år 🙁
    Både hon och Samuel har det säkert bra där uppe och han ska vara stolt över att ha en sån fin vän som du. Blev så rörd att jag gråter fortfarande i skrivandes stund. Samuel verkar vara en toppen kille och man såg verkligen på alla vimmelbilder, bilder osv att det var ni, det var ni som tillsammans kunde förändra världen, ni såg så tajta ut tillsammans..
    Beklagar sorgen verkligen, alla mina tankar går till dig och Andreas <3

  • Josefine Karlsson-Kall says:

   Beklagar verkligen sorgen.. Sitter och gråter mig igenom det du har skrivit och vill skicka jätte många styrkekramar till dig.. <3

 1. Ehlin says:

  Jag verkligen beklagar eran sorg, gråter när jag läser det fina du skrivit.
  All styrka till dej och era nära och familjer

 2. Nadine says:

  Fina lilla Bobby! Jag har aldrig träffat varken dig eller Samuel, bara läst din blogg och sett er på bilder och tv, men ändå när jag såg vad som hänt Samuel så började jag nästan gråta. Och jag gråter väldigt sällan. Men nu när jag läste det här, så grät jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag är otroligt ledsen. Saknaden kommer alltid finnas Bobby, men du kommer lära dig att leva ett liv utan Samuel, så småningom . Puss och kram fina du!<3

 3. Nilla says:

  Åhh Bobby…så otroligt fint du har skrivit…mina tårar bara rinner nu…Känner dig inte men brukar läsa din blogg för jag gillar dig…Det som har hänt är så fruktansvärt sorgligt, när jag läste om vad som hänt så var det bara ett stort neeeeeej inom mig…
  Sänder en STOR VARM STYRKEKRAM till dig…
  Kram Nilla

 4. Emelie Karlsson says:

  åååhh Bobby,jag sitter här med tårar i ögonen:( Det du skrev om Samuel är jätte fint och så ärligt<3
  Jag vet hur det känns att sitta brevid den man älskar mest av allt och se den dö:( min pojkvän dog för 2 månader sen och han var bara 16 år!:( Och han var också en underbar person:)
  Och jag vet att Samuel har det bra däruppe,han tittar ner på dig och han är så otroligt stolt över dig som har kommit så här långt i livet!:) Och ni var så snygga tillsammans<3
  Jag vill att du ska veta att även om inte vi känner varandra så bra så finns jag här för dig och du kan alltid prata med mig för jag vet hur detta känns<3<3
  Ha det bra och ta hand om dig<3<3

 5. Maria says:

  Jag har aldrig träffat någon av er eller följt någon blogg men jag lider så med dig. Har själv varit med om att få min allra närmaste bortryckt ifrån mig och den smärtan är den värsta mardrömmen man kan tänka sig. Det enda jag kan ge dig till tröst, som jag själv tänkte då det hände och även i andra svårigheter är – det kan bara bli bättre, dvs allt kommer att bli bätte än det är nu. Det kommer inte att kännas hemskare än vad det gör nu, utan bättre. Det kommer att ta tid, men överlever du detta överlever du allt.. ge dig tid att sörja och känn inte behov av att du måste prata med alla om du inte vill, det kommer inom sinom tid. Var lycklig över de fina människorna du har runt omkring dig.

 6. Maria says:

  blir alldeles ledsen, fina du, inga ord hjälper. Gråt ut och visa dina känslor, lovar dig att samuel finns med dig varje dag <3

 7. Linda says:

  Kära Bobby,
  Jag beklagar din/er sorg så innerligt. Låt dig sörja, låt sorgen ha sin tid och finn tröst hos dina nära och kära.
  Många kramar,
  Linda

 8. AnnaKarenina says:

  Bobby du skriver så vackert. Det är så orättvist att ni som var så lyckliga och fina inte skulle få ha det kvar. Varför tog Gud Samuel ifrån dig och din familj och vänner? Svaret har bara Gud! Det är tragiskt och sorgligt. Jag kände inte Samuel men har faschinerats över eran kärlek till varandra, det lyste om er! Ni var så fina tillsammans. Du har honom i ditt hjärta och han har dig i sitt även om ni är på samma plats nu, kommer ni en dag att ses igen.

 9. Tommy says:

  Tårarna började rinna när jag läste detta inlägget, jag finner inga ord.
  Vi tänker på er.
  Stor kram från mig, ta hand om dig killen!

 10. isabell says:

  Hej, jag läser din blogg ibland, och jag har suttit och väntat på att du ska uppdatera då jag visste att han gått bort.. Man finner inga ord för hur fruktansvärt detta är. Livet är inte rättvist och jag läste detta inlägg med tårar i ögonen. Men du måste vara stark och klara dig ur detta, för det tror jag Samuel hade velat de. Det var inte sista gången du såg och träffade han. Ni kommer träffas igen och få leva klart det liv som ni alltid velat leva tillsammans. Han kommer att vänta på dig och vilja att du kämpar klart din karriär i livet. Ta hand om dig!

 11. anita says:

  Hej!!
  Usch vad tårana bara faller när man läser vad som var orsaken, man fick sig verkligen ett uppvaknande. Visst vet man med att alkohol å tabletter inte hör ihop men jag har ofta tagit 2 panodil efter krogen innan man lägger sig eftersom jag mått mycket bättre dagen efter, men efter detta kommer jag aldrig någonsin göra detta mera.
  Många många varma kramar till dig Bobby <3

 12. Tina says:

  Bobby, det du och Samuel hade var få förunnat.
  Många människor går igenom hela livet utan att få uppleva det ni två hade tillsammans.
  Jag kan inte ens föreställa mig hur du mår nu men jag förstår att det måste vara fruktansvärt.
  Mina tankar går till dig och Samuels familj.
  Samuel kommer alltid att finnas inom dig, han lever vidare genom dig.
  Kram /Tina

 13. Linn says:

  Hej Bobby. Tack för att du delar med dig av din fruktansvärda tragedi och sorg. Att få höra din berättelse är nyttigt för många. Jag märker direkt att jag blir medveten om hur tacksam jag ska vara för de kära jag har i livet. Jag blir medveten om att ta vara på den tid vi har med varandra. Jag har en far på sjukhus som kommer överleva sin sjukdom och jag har en pojkvän som jag bråkar med om löjliga saker. Tack för att Du ger oss andra perspektiv och en möjlighet att förstå att sorg och tragedi kan vänta runt hörnet. Jag beundrar din styrka, varken jag eller du kan förstå hur man fysiskt kan överleva en älskads död. Men som du säger; hjärtat fortsätter på något sätt att slå och dagarna fortsätter likförbannat att gå. Bobby, överlev en minut i taget, en timme i taget, en dag i taget, överlev för din Samuels skull. Hans vackra minne får du bära med dig resten av ditt liv. Även om jag är tacksam över att du delar med dig av ditt liv, även i den svåraste stund en människa kan genomlida, önskar jag att du inte känner att du Måste vara offentlig med det. Du Måste inte blogga, du måste ingenting för någon annans skull. Jag önskar bara att dina nära vänner och dina kära finns hos dig och att det är dem du kan dela din sorg med och dem du kan prata med. Vi, den ”anonyma offentliga massan”, kan vänta. Det är många som tänker på dig nu och lider med dig. Kram/Linn

 14. Karin says:

  Efter att ha läst detta med tårar som rinner nedför mina kinder så lovar jag….. LOVAR att jag ska förevigt bemöta min fina sambo med ett leende på läpparna. Jobbiga dagar på jobbet ska aldrig mera gå ut över min sambo. Han är den för mig som fått mitt liv till så mycket bättre!
  Tack Bobby, I know… låter kanske konstigt. Men tack.
  Sorgligt att något sådant här ska få en att förstå……
  Men du ska veta att jag har tänkt på dig varenda dag sedan jag för första gången hördes talan om denna händelse, fast än att jag aldrig träffat dig, men genom varje bild man sett med er två så har man sett kärleken stråla mellan er. Ni är fantastiska tillsammans.
  Ta hand om dig Bobby!

 15. Sara Jönsson says:

  Jag vet att vi inte känner varandra väl och allt jag kan tänkas skriva här inte räcker till, eller gör någon skillnad. Men på något sätt känner jag att jag vill kommentera dit fina inlägg. Jag beklagar sorgen och vill skänka dig styrka. Det som hänt är ofattbart, mina ord räcker inte till. Jag vill bara påminna dig om att precis som din Samuel så är du väldigt älskad och älskvärd det betyder mycket att du står på dig och aldrig känner att du är ensam.
  Du är väldigt omtyckt. Kram Sara

 16. paula says:

  Jag känner dig inte men lider ändå med dig. Jag önskar att jag kunde skicka styrka till dig så att jag kunde lyfta lite av din tyngd.
  Någon gång ses ni igen och han ser dig hela tiden <3

 17. Angelica Karlsson says:

  Hej Bobby!
  Du beskriver Samuel som en ängel-han är verkligen det och förmodligen så fanns det inte tillräckligt många ovanför molnen så dom lånade den finaste av oss….
  Och han är bara lånad-när du är redo så kommer en liten del av Samuel att återkomma och du kommer veta när.
  Det kan vara en fjäril, en fågel, en blomma-men på nåt vis kommer du att känna av hans närvaro.
  Njut av det som Samuel skulle velat. Var inte rädd för att skratta, även om skrattet just nu inte är inom räckhåll.
  Du kommer klara detta-med dina vänner och familjs hjälp. Dom finns där för dig-precis som du skriver.
  Du har en riktigt jobbig tid framför dig nu och ingen kan säga hur länge den kommer vara-inte ens du…. Men ta till vara på roliga stunder-plocka fram fina bilder och minnen av Samuel-skratta och gråt-det kommer hjälpa dig-massor. Varma kramar till dig och alla som älskar ängeln Samuel <3 <3

 18. Isabelle says:

  Bobby, du är så stark! Förstår inte ens hur du orkar vara så stark att skriva detta inlägg!! Jag kan inte för mitt liv förstå hur det känns.. All kärlek och styrka till dig fina du!

 19. Maria says:

  Kramar om dig! Du skriver så vackert om din ängel och varje ord genomsyras av kärlek. Han finns hos dig och tillsammans kommer du orka dig igenom sorgen.

 20. Hanna says:

  ”hur överlever man?”. Tiden går. Man får ta en dag itaget, en halv dag, ibland bara timmar, minuter eller sekunder i taget. Det är så man överlever.
  En familjemedlem dog till mig, med ett sårigt hjärta som ingen visste. Hon var gravid i v 39.
  Hur överlever man.
  Man överlever. Och jag kan inte säga hur man gör, jag kan inte säga att ”så här gör du, såhär hanterar du sorgen”. Det skulle vara fel av mig, för det är så fruktansvärt olika från person till person hur man hanterar en såpass stor sorg.
  Men en grej kan jag dela, som jag VILL dela:
  Sorg är inte det lättaste och inte alltid så roligt, men speciellt, en sorg som är unik för just till den personen som gått bort.. en sorg för just ert band med varandra, så ta vara på sorgen!
  Även om sorgen är det tyngsta så är det en så fin känsla på ett sätt för den person som gått bort, för din Samuel!
  Be blessed!
  //Hanna

 21. Jessica says:

  Denna texten hjälpte mig när min Pappa även min stora kärlek gick bort förra året, pappa i sjukdom och kärleken i en tragisk olycka.
  Kärleken är.
  Här, i den stilla gryningen
  Kan jag känna, allting andas, igen
  Dom tunga molnen,
  drev iväg med vindarna
  Inga tårar, ifrån himlen,
  blir till regn
  Vi, hör orden i en sång, som
  finns kvar här i våra hjärtan
  Nu, i lugnet efter storm
  En ängel flög förbi
  Mot himmelen så fri
  Men hon lämnade sitt leende,
  på vår jord
  Som en sol som värmer oss
  Som ett himmelskt stjärnebloss
  Så vi kan betrakta livets skeende,
  med en tro
  Kärleken är
  Och när natten sänker sig
  Är vi trygga i varandras andetag
  En vind, som smyger sig hit in,
  bär en doft utav vilda rosor
  En ängel flög förbi
  Mot himmelen så fri
  Men hon lämnade sitt leende,
  på vår jord
  Som en sol som värmer oss
  Som ett himmelskt stjärnebloss
  Så vi kan betrakta livets skeende,
  med en tro
  Kärleken är
  Oohh… Aahhh… Ohh
  En ängel flög förbi,
  Mot himmelen så fri
  Men hon lämnade sitt leende,
  på vår jord
  Som en sol som värmer oss
  Som ett himmelskt stjärnebloss
  Så vi kan betrakta livets skeende,
  med en tro
  Att kärleken är
  Kram

 22. Sara says:

  Beklagar sorgen, det går inte ens att förstå hur du känner inte hur mycket man än försöker. Sen jag fick höra det så har jag tänkt på det hela tiden. Hur svårt det måste vara hur man själv skulle reagera men det går inte. Det ända som kommer upp i mitt huvud är att jag skulle blivit galen.
  Väldigt fint skrivet om honom. Styrke kramar till dig och alla i hans omgivning.
  Många som tänker på er och önskar er all styrka igenom den här sorgen.

 23. Parang says:

  jag lider med dig och jag önskar att jag kunde skona dig ifrån all smärta och återuppliva samuel. han finns med dig ändå, jag lovar. skillnaden är att du inte kan ta på honom fysiskt, men han är med dig dag och natt, jag lovar. kom ihåg det. det hjälper nog lite. <3

 24. Lima says:

  Må han vila i frid på en underbar plats där ni en dag kommer träffas igen!
  Du känner inte mig, jag känner inte er heller men jag kommer ihåg Samuel från tiden då vi jobbade i Zouk gallerian när den fanns. Vi jobbade mittemot varandra och varje dag som Samuel jobbade (på man care tror jag det hette) kom han förbi mig på cafet och satt alltid med ett sånt leende och var så såååå trevlig alla gånger mot mig. Vid stängning, gick jag alltid över med mat som han fick ta med sig hem. Kommer ihåg att han alltid var så tacksam för en sån liten sak.
  Har följt din blogg sen dag ett, och var en trogen kund på Bobbys hårstudio när ni fanns på drottning gatan. Vill faktiskt tacka dig för den glädje du alltid utstrålar och som även Samuel gjorde! Det gjorde en så glad. Att veta att du lider så mycket av all sorg skär i hjärtat 🙁
  Jag önskar dig allt det bästa i livet Bobby! Din ängel vakar över dig uppifrån och kommer hjälpa dig att klara denna svåra tid tror jag.
  Massa kärlek och värme till dig

 25. Carin says:

  Ingen ska behöva gå igenom det du gör, och ingen ska behöva råka ut för det Samuel gjort… Jag hoppas du finner styrkan att leta dig tillbaks till ljuset och jag hoppas Samuel har det bra på andra sidan. Livet kan kännas så orättvist ibland, men jag har inte den minsta aning om hur hemskt det måste kännas för dig nu. Må han vila i frid, och må solstrålar värma hans själ

 26. Linda says:

  Beklagar sorgen han såg verkligen jätte fin ut och äkta. Sjukt starkt av dig att skriva inlägget, så mkt positivt vemsomhelst hade nog inte bloggat på skit länge, fattar att det känns förjävligt måste göra sjukt ont men du kommer så småningom gå vidare, kanske tar flera år men sånt är livet. Känns som att jobbiga saker alltid händer bra människor.

 27. maria says:

  Beklagar sorgen! Hoppas du får styrka så du orkar! Livet är orättvist, man undrar varför man ska prövas gång på gång.
  Styrkekram!

 28. Malin says:

  Jag förstår precis vad du menar när du skriver att det känns som att du kommer dö av sorg, jag har känt precis samma sak och det är hemskt! Jag undrade också många gånger hur man överlever men jag antar att man gör det för att man på nåt sätt måste. Man tar en dag i taget och tiden går men det är svårt och man vill bara vända ut och in på sin själv för man vet inte vad man ska göra med sin sorg, alla känslor bara svämmar över och man tror att det kommer vara så föralltid men som sagt, man får ta en dag i taget. Tiden läker inte alla sår men den lär oss leva med skiten och en dag kan man hantera det.
  Kram Bobby! Tänker på dig och alla era nära och kära. <3

 29. Jennie says:

  Åh Bobby, jag blir så ledsen när jag läser din text. Du skriver så vackert och med så mycket kärlek till Samuel. Det gör mig ont att han inte finns med dig längre fysiskt men jag lovar att han alltid är med dig på sitt sätt, Han är en ängel nu som vakar över dig <3

 30. Isabelle says:

  Jag är verkligen ledsen för din skull. Jag vet hur ont det gör att förlora någon, det känns overkligt och som en stor mardröm. Men jag tror att Samuel finns med dig i varje steg du tar, att han vakar över dig och vill trösta dig nu. Blunda och känn hur hans kärlek finns kvar hos dig, i era minnen lever han föralltid <3

 31. Linda says:

  Hej Bobby!!!
  Jag beklagar verkligen!! 🙁
  Jag får så ont i hjärtat när jag läser om er, jag vet precis vad du just nu går igenom 🙁 Jag har själv förlorat min livskamrat, på en hundradels sekund var han bara borta, skulle åka och handla och kom aldrig mera hem, livet var precis som du skriver själv, på topp, för bra för att vara sann??? han lämnade mig med våra tre barn som då var 7, 5år och 6månader!
  Det är den tuffaste resan jag gjort i mitt liv, man lever minut för minut allt för att överleva själv…
  Man lär sig leva med den outhärliga sorgen, med tiden så kan man se tillbaka på allt underbart med mer glädje och lycka, lycka att just jag fick äran att uppleva allt detta med denna fantastika människa, sorgen blir lite lättare att bära med sig…
  Trotts att vi inte vet vilka vi är så vill du skriva till mig så finns jag här, jag förstår att du har ett fantastikt stöd från fam och nära, vilket är det absolut viktigaste just nu!
  Kunda jag så skulle jag hjälpa dig bära den smärtan som du nu går igenom….
  Många styrke kramar till dig, till er alla!!!!

 32. J says:

  Åh kära Bobby! Vet inte vart jag ska börja.. Började gråta direkt när jag läste ditt inlägg, det smärtar så att du får vara med om något så fruktansvärt hemskt. Jag förlorade själv min lillebror när jag var yngre och det finns inga ord för den smärta man känner, inga alls! Det känns bara som att man går i tusen bitar, slits itu långsamt. Jag vet att du kommer vara ledsen länge, att du kommer påminnas länge om detta. Han kommer alltid vara i dina tankar, för alltid. Det kommer ingen kunna ta ifrån dig och vissa dagar kommer du glädjas över det du fick dela med honom medan andra kommer det kännas som att du håller på att sjunka ner till havets botten och ännu längre.
  Och även om det inte är en tröst nu så stämmer det verkligen att tiden läker. Tiden tar verkligen inte bort allt, för du får aldrig glömma det underbara du varit med om. Eller det hemska. Men någon dag längre fram kommer det finnas en dag då det kommer kännas lite lite lättare. Tills dess kommer den djupa sorgen vara med dig och jag ville bara säga att jag delar din sorg och hoppas att din fina man får en fin plats bland alla änglar. Kramar /Josse

 33. Åsa Höijer says:

  Det finns inga ord som kan ta bort din smärta.
  Det finns inga ord som kan få oss förstå.
  Det finns inga ord som kan få det kännas bra igen.
  Det finns inga ord som kan beskriva det vi känner.
  Det finns bara tårar som rinner, och en massa frågetecken på varför denna fina människa inte fick vara kvar hos dej.
  Tiden kommer så småning om läka ditt hjärta och låta dej få ro, trots vetskapen om att fina Samuel inte längre finns hos dej.
  All styrka och värme till dej Bobby, Samuels familj och släkt och vänner.
  <3
  Varma kramar från både mej och Tezzla!

 34. Sandra says:

  Beklagar verkligen sorgen finaste Bobby! Känner er inte men läser din blogg, har alltid tänkt på att Samuel ser så snäll glad och fin ut! Fick en chock när ja läste de i Aftonbladet. Tårarna började rinna direkt, inte ofta de händer. Har tänkt på dig och era familjer varje dag sen dess! Så skriver du så fint om honom nu, du är stark som klarar av de! Finnaste jag någonsin har läst! Du kommer klara de här Bobby!!

 35. Catarina i Sthlm says:

  Beklagar sorgen Bobby <3
  Så fint skrivet av dig, inte ett öga är torrt =((
  Glöm inte att man får vara ledsen och man får gråta och det är DU som bestämmer hur länge du skall sörja Samuel =))
  Var rädd om dig och en sak är säker Samuel kommer att vaka över dig tills ni ses igen =))
  Kärlek skickar jag massor till dig <3 <3 <3

 36. paulina says:

  åh fick tårar i ögonen. sån fin person är du! kämpa! du kommer klara detta <3
  kärlek till dig & dina nära och kära

 37. Dina says:

  Jag sitter och storgrinar framför datorn just nu. Det måste vara fruktansvärt för dig, men du kommer att ta dig igenom det här, det lovar jag! Många styrkekramar till dig!<3

 38. Åsa says:

  Jag sörjer med dig…. Hoppas du kan se solen bakom de mörka molnen, inte just nu men i framtiden! Varma och omtänksamma kramar // Åsa

 39. Johan says:

  Hej Bobby,
  Vet inte om du minns mig men vi låg inne på Sankt Görans i mars förra året och såg let’s dance finalen ihop.
  Jag beklagar verkligen sorgen Bobby. Kan inte förstå vad du måste gå igenom nu, det är så fruktansvärt. Mina tårar rann ner från mina kinder när jag läste dina fina ord om din Samuel, han verkade verkligen vara en genomgod kille. Så hemskt att såna människor försvinner alldeles för tidigt. Samuel vakar över dig i himlen nu. Du är stark och kommer klara detta trots att det kanske inte kommer vara det lättaste.
  Alla mina tankar går till dig Bobby.
  Kärlek och värme,
  Johan

 40. suz says:

  Åhh kära kära Bobby! Det gör verkligen så ont att få läsa detta, jag känner inte dig, men vet verkligen vad du går igenom. Jag förlorade min bror för några år sedan väldigt plötsligt och hastigt och jag förstår verkligen hur du mår just nu. Jag tänker inte ljuga för dig Bobby och säga att det går över….för det gör det inte. Sorgen är nåt man alltid kommer bära med sig, men man lär sig leva med det. Ljuset kommer tillbaka, men smärtan försvinner aldrig. Det är 8 år sedan min bror dog och jag kan fortfarande skrika ut av sorg och tårar av saknaden. Men av nån konstig anledning så överlever man…hur svårt det än känns ibland. Man manar sig själv att kämpa vidare….för den man älskars skull…man kämpar vidare för att göra dem stolta och lyckliga där uppe i himmelen. Jag sätter mitt hopp och min tro i att vi möts igen! Mitt enda råd till dig egentligen Bobby är att tillåta dig att sörja….gråt….skrik….va arg….va ledsen…. håll ingenting inne…..man kan inte fly ifrån sorg arbetet….så tillåt dig att vara alla dessa saker….ingenting är fel och INGEN ska tala om för dig hur du ska sörja eller när det är dax att ”sluta” sörja (finns tyvärr en del som kläcker ur sig såna dumheter när det gått några månader) sorgarbete tar tid….första året är värst…men tro mig Bobby….man fixar det….. du får jätte gärna höra av dig om du behöver skriva av dig eller nåt….jag finns här! Styrke kramar till dig!

  • Bobby says:

   Har inte svarat några här men jag kommer att skriva till dig senare när jag har ork för nu gråter jag bara när jag läser ditt mess…. Stor kram

 41. Kattis says:

  Så fina ord om din älskade Samuel. En ängel som uträttat mer godhet på jorden under sina för få år här en vad de flesta gör under ett helt långt liv.
  Många styrkekramar till dig och dina nära och kära i denna svåra tid av stor sorg och saknad.

 42. Johanna Lahtinen says:

  Så fina ord om Samuel. Sitter här med tårar i ögonen:( När jag läste att han hade gått bort på aftonbladet fick jag någon tår i ögat! La alla tankar på dig och hans nära och kära. Kunde inte bara förstå det som hade hänt. Han har det bra där uppe nu, han kollar på dig och är stolt över dig!<3 Sjukt många styrkekramar till dig och hans nära och kära!<3 stora bamse kramar till dig Bobby<3

 43. sanna says:

  Beklagar verkligen sorgen, jag var bekant till samuel från örebro. Vet vilken fin människa han är/var och det var en av dom hemskaste dagar då jag fick samtalet från en gemensam vän att han gått bort.. Det känns så orättvist. Jag hoppas du tar dig igenom detta, du skriver så fint om honom. Han är en ängel.

 44. Helen says:

  Det du varit med om är det mest hemska en människa kan uppleva. Du har säkert jätte många runt omkring dig som finns där som stöd, men jag ville bara beklaga. Blev ledsen när jag såg vad som hänt, eftersom bara några dagar innan hade jag sett er tillsammans och ni verkade så lyckliga. Ta väl hand om dig och ge aldrig upp. Styrkekramar //Helen

 45. Jenny says:

  Har aldrig läst din blogg innan men gick in här efter ha hört vad som hade hänt. Jag är så ledsen för din skull:( önskar att det fanns nått man kunde höra för lindra din sorg lite åtminstånde:( tyvärr så finns det inte det och sanningen är att det kommer att göra ont och det kommer aldrig gå över. Men med tiden så kommer det kännas lättare och lättare. Du kommer till slut kunna acceptera och leva dit liv igen. Jag vet att det inte känns så just nu och som sagt det kommer ta tid. Min vän förlorade sitt barn för några månader sen, vi har pratat mycket om sorgen och har sett hur sorgen utspelar sig från dag till dag. Det ända man kan göra är att alltid finnas där och alltid lyssna. Din Samuel var så vacker och jag ser att han var nått speciell:) varför ska Gud alltid ta de bästa:( är så ledsen och hoppas från mitt hjärta att du en vacker dag kan bli lycklig igen. Önskar dig allt kärlek<3 kram Jenny

 46. Lina says:

  Bobby! Tårarna rinner när jag läser vad du skrivit. Jag visste inte att du varit utsatt för både hot och brand (pga att du är gay)… Det är helt sjukt,och jag blir ledsen bara över det. Men vilket fantastiskt stöd du har haft i din Sanuel! Han var en ängel som kom in i ditt liv och gav dig kraft, och hjälpte dig igenom de jobbiga perioderna. Tyvärr så är änglar bara till låns. Nu är han ”hemma” igen,och du kommer att få träffa honom igen. Men först har du ett liv att leva färdigt. Jag vet att du inte tror mig nu,men du kommer att skratta igen. Du kommer att älska igen. Du kommer att leva igen. Sakta, sakta kommer livsglädjen att återvända.
  Du kommer alltid att vara tacksam för de år du fick med Samuel. Du har blivit den du är idag,tack vare honom. Nu kommer det att ta en stund tills ni träffas igen, då hans tid på jorden var slut för den här gången. Hans uppdrag var slutfört. Det är därför du kommer att klara det.
  Jag förstår att inga ord kan lindra din smärta just nu,men hoppas att alla värmande ord från oss alla kan hjälpa dig litegrann på vägen. Jag önskar dig all lycka i framtiden,och jag vet att du kommer att bli lycklig igen en dag. Varma kramar!

 47. Helena says:

  Beklagar verkligen och tänker på dig i din svåra stund. Kanske inte rätt tillfälle att ta upp det nu men jag måste göra det. Snälla, gör dig av med Linda Rosing som vän. Hon är inte bra för människor!

 48. Ellinor says:

  Så fina ord . Så mycket kärlek.
  ” Kan det vara så att vissa föds till änglar för att dom trivs bäst uppe i det blå, att få flyga över jorden och sprida kärlek över oss. Dom valdes för sin godhet. Och visst kan det vara så att dom väntar där uppe på oss. Att få leva tillsammans igen. ”
  Varma Kramar
  http://www.youtube.com/watch?v=Rbn5n5jp3dA

 49. susanne says:

  beklagar verkligen det som hänt!…. Ni som var så snygga tillsammans… livet är fruktansvärt orätvist…och jag som så gärna hade velat komma och klippa mej hos dig… hade varit roligt att komma till stockholm och se vad du hade gjort med mitt hår… ta den tid du behöver… Hoppas vi ses längre fram…tusen kramar från susanne i skåne

 50. Sara says:

  Jag beklagar verkligen sorgen Bobby, så fruktansvärt att en så fin och ung människa bara försvinnet sådär. Det sägs att det finns en mening med allt som sker och kanske Gud hade en annan uppgift för din älskade Samuel. Ta hand om dig nu vännen, många kramar till dig <3

 51. tova says:

  Fy vad hemskt! Visste inte att du hade en pojkvän bruka inte läsa din blogg så mycket men såg på natachas att de hade hänt ngt, usch!! Du måste sakna de underbart fina ögonen 🙂

 52. mandy says:

  jag känner er inte, men har följt din o linda thelenius blogg. Jag vill bara skänka en styrkekram. Ni var så fina tillsammans, på alla bilder i bloggen och du skriver så fint Bobby om din älskling. så fruktansvärt sorgligt att det blev så. Jag är säker på att Samuel o du får träffas igen. inte här o inte nu men sedan. han vakar nog runt dig nu som den vackraste ängel.
  Han ger dig kraft o styrka när du inte orkar.
  Jag vet hur det känns att känna sorg. man kan aldrig ta sig ur det, men man kan ta sig igenom det, även om det inte känns så nu. Samuel kommer alltid att finnas runt dig tills ni ses igen.
  Kramar till dig från Mandy en bloggläsare.

 53. Bee says:

  Jag känner inte dig eller Samuel men jag har läst din och Lindas blogg ett bra tag nu. Jag vill beklaga ur djupet av mitt hjärta. Vad orättvist och hemskt. Kan inte föreställa mig ditt lidande och familjens. Din Samuel verkade vara en ängel. Styrka till dig.

 54. kristina says:

  All styrka till dig Bobby, även om det inte känns i närheten av det nu så kommer du en dag att kunna le och skratta med hjärtat igen. Att gråta och sörja gör ont men låt det ta sin tid och låt ingen säga till dig hur du ska känna och vad du ska känna, det finns inget rätt elller fel sätt att sörja på .
  Vilka fina ord du skrivit om Samuel och vilken fantastisk människa han verkar ha varit. Underbart endå att att ni fick så fina år tillsammans, att era vägar fick korsas. Är övertygad om att en ängel vakar över dig nu och precis som du skrev finn styrka i att Samuel skulle velat se dig le och må bra igen.
  Livet kan vara så grymt och orättvist men även när det känns som allra mörkast finns det så mycket fint och vackert som väntar, knoppar som kommer slå ut när solen glimtar igen.

 55. Hannah says:

  Beklagar verkligen den hemska sorgen du nu tvingas att gå igenom. Livet är så jävla orättvist som tar unga och älskade ifrån oss alldeles för tidigt. Jag vill bara säga till dig att jag gick igenom 5 dödsfall under första 6 månaderna av 2011, men ett år senare så klarar man faktiskt av att le och glädjas åt saker, som man trodde var omöjligt innan. Styrkan kommer även om det känns väldigt avlägset för dig just nu, men med den kärlek du får från dina nära och kära kommer att heala dig <3 All kärlek till dig och Samuels familj.

 56. Åsa says:

  Kära Bobby,
  Jag följer din blogg lite då och då.
  Förstår att ord inte kan hjälpa så mycket nu men vill ändå skriva till dig.
  När livet rycks undan och man står ensam kvar med verkligheten som gungar under ens fötter.
  En avgrund som öppnas och man ramlar ner i den svartaste svärtan som finns.
  Sorgens vassa taggar som borrar sig in obarmhärtigt i hela ens kropp, i hela ens själ.
  Man sitter fast i ett bläcksvart hål helt ensam med sin sorg så ogreppbart svart att det nästan är omöjligt att ens bara vara, att bara andas.
  Låt kroppen andas på autopilot. Ät och drick lite då och då.
  Sov, gråt, skrik ut din smärta. ligg i fosterställning. Gör vad din kropp vill, håll inte tillbaks sorgen.
  Kämpa inte emot, låt sorgen komma.
  Sorgearbetet är mycket smärtsamt, men något man måste gå igenom.
  Ljuset väntar på dig när du kommer ut på andra sidan.
  Med tiden slipas de vassaste sorgetaggarna i ditt hjärta bort av kärleken.
  Då kommer du att vilja och kunna tänka på Samuel med värme som värmer ditt hjärta. Du kommer fyllas av kärlek istället för att fyllas med sorg.
  Du behöver inte släppa honom , inte glömma honom eller överge honom.
  Gör en alldeles egen och fin plats som du inreder i ditt hjärta där du kan släppa in och låta honom få bo.
  Du kan alltid ha med dig honom var du än går.
  Han kommer alltid finnas hos dig , inom dig.
  Jag tror på livet efter döden och jag tror att han finns vid din sida nu när allt är så svårt.
  Han vill att du ska klara dig igenom detta och ta hand om gåvan vi alla fått, livet.
  Du kommer känna kärlek, ljus och värme inom dig igen.
  Kärlek från en medmänniska.
  Kramar
  Åsa

 57. Ann ehnström says:

  Hej Bobby mitt namn är Ann mina tårar rinner
  då jag läser de fina du skriver om eran kärlek.
  Bobby när de känns som värst tänd ett ljus
  och sett dig ner och blunda så kommer samuel
  fram och ger dig en puss på kinden <3
  De brukar hjälpa mig 🙂
  Jag skickar styrke kramar till dig och önskar
  dig allt gott /Ann

 58. Sabina says:

  älskade bobbs <3 Jag saknar så mycket med samuel.. fina sa's underbara mat.. jag tänker på den varje dag. du vet att det var den bästa maten man kunde få! Han kunde få spagetti, biffar & brunsås till att bli den godaste rätten jag någonsin ätit.. Efter att jag ätit den så försökte jag göra samma rätt en vecka i sträck men lyckades aldrig så bra som samuel kunde 🙂 Han kunde vända ens dåliga dag till världens bästa! Bara han kom in i ett rum så blev man glad.. Samuel utstrålar sån energi så det är magiskt & med den energin han hade så kommer han aldrig försvinna varken från våra minnen, hjärtan eller runt om kring oss. Jag längtar tills vi får kramas massa igen & äta spagetti & biffar med brunsås á la sa! saknar dig massor också bobby.. ta hand om dig fina du..lova mig det! Du kan nå mig anytime det vet du. Snart kommer jag & ger dig massa kärlek! love u

 59. Melinda says:

  Har nu läst ditt inlägg och blir otroligt berörd och ledsen över din text Bobby! Så otroligt hemskt det som hänt din älskling, all styrka till dig och Samuels familj. Jag tycker du är otroligt stark och modig som skrev ut allt detta, fantastiskt gjort! Kan inte varit enkelt överhuvudtaget, du verkar vara en helt magiskt jordnära och varmhjärtad person. Vilket han också verkade vara och tycka om dig. Jag beklagar verkligen förlusten av ditt livskärlek, kan inte ens föreställa mig vad jag skulle göra om det skulle hända mig. Var stark Bobby och tusen kramar till dig och Samuels familj från lilla mig! <3

 60. Sibutramine says:

  Hej gott folk:) Jag har några Sibutramine kapslar till salu(reductil) ordpris ca1000 kr för 30 st då jag är gravid och inte kan ta dem nu så skall dem väck, och gärna snabbt;) hehe. 600 kr vill jag ha för 30 st ( har endast 50 hemma) VID SNABB AFFÄR så får ni 30 st för 500 kr och då bjuder jag er på frakten också! .. intresserad? Skriv till mig ( endast seriösa kontakter tack, skriv inte om ni inte skall köpa) peijtra@live.se
  JAG BEKLAGAR SORGEN EFTER VACKRA SAMUEL SÅ EXTREMT MYCKET, GÖR ONT I HJÄRTAT BARA AV ATT SE HONOM, HANS ÖGON,LEENDE OCH UTSTRÅLNING, KAN BARA SÄGA VILKEN ÄNGEL.. WOW, MÅ HAN VILA I FRID, VAR GLAD BOBBY ATT DU FICK HA HONOM SÅ LÄNGE I DITT LIV, HAN FINNS FÖRALLTID ALLTID OCH ALLTID MED DIG, GLÖM ALDRIG DET VACKRA BOBBY<3

 61. Elin says:

  Jag kan inte föreställa mig hur detta känns för dig och hans familj. jag beklagar sorgen, från hjärtat. Och så vill jag även säga att det ni två gått igenom inte ska förekomma. All kärlek är kärlek, spelar ingen roll med vilket kön, vilken ålder eller vilken bakgrund. Kärlek till dig! Va stark!! <3

 62. hella says:

  Jag vill bara säga att jag lider så otroligt mycket med dig….önskade man kunde säga någonting som lindrade din sorg….Styrkekramar och kärlek från en bloggläsare!

 63. Jannet says:

  Gud kan bara låna ut sina änglar för en liten stund. Håll huvudet högt , tänk på vad Samuel velat. Du fick uppleva kärlek som få människor någonsin får uppleva. Du finns i mina tankar , beklagar sorgen djupt .

 64. Emma says:

  Jag blev så berörd av din otroligt fina text..
  Jag förlorande min mamma för tre år sen, hon var min bästa vän. Den förklaringen du har med att du inte kan andas och att man tar timme efter timme i taget.. den ångesten.. känner verkligen igen mig i den känslan som bara den. Därför lider jag verkligen med dig extra mycket! Ni verkade verkligen ha sann kärlek..att förlora någon som man ska skapa ett liv med och har haft ett så underbart liv med… kan inte förstå..så himla orättvist.
  Många styrke kramar till dig!

 65. Helena.. says:

  Det som hänt är verkligen orättvist och tragiskt..Ingen kan förstå din smärta och sorg. Jag hoppas verkligen att du finner ny glädje i livet.. Samuel var din glädje och din framtid. Det förstår jag, för han verkade vara en väldigt fin och gullig kille! Väldigt vacker också! Du träffade en underbar kille som förändrade ditt liv till det bättre på många sätt! Han gjorde dig glad och lycklig. Det är för jävligt att ni inte fick fortsätta leva tillsammans och uppfylla era drömmar, som att gifta er och skaffa barn..
  Bobby..Kämpa på och var stark..Samuel finns alltid med dig!
  /KRAM.♥ Helena Eriksson.

 66. Elin says:

  Vad fint du skrivit. Har blivit så berörd av denna tragiska händelse. Ni var så fina ihop! Inga ord är tillräckliga vid sådana här händelser men jag vill visa mitt stöd och ge er styrka. Kämpa på trots att livet kan vara så orättvist!

 67. deni says:

  tung du är som pallar skriva hur du känner! håll huvet högt bror, vi har dig i våra tankar när vi ber, livet går vidare men ingeting är som för”

 68. getpalmd says:

  Man drunkar i hans ögon, helt ofattbart…
  Är så ledsen för din skull. Har själv förlorat flera viktiga personer och det känns alltid lika ofattbart. Livet går dock vidare (och måste gå vidare, eftersom man har så många runtom en som älskar en) och tiden läker såren. Man glömmer aldrig, men smärtan går bort och ersätts sedan med fina minnen istället… och så känner man bara tacksamhet för den tid man hade tillsammans. Man får inte ha alla förevigt, men man ska njuta av alla man älskar så länge man kan för som du sa, man vet aldrig när något sådant här kan hända. Kramar!

 69. Evelina says:

  Vad fint du skriver, det märks verkligen att du älskar Samuel!!!!
  Tycker det är så sjukt att du har fått hot för att du är gay och inte fått haft samma rät som andra att visa öppen kärlek!! Alla är lika mycket värda, och vi alla måste sluta hata så mycket då det finns viktigare saker, man vet aldrig när det värsta som finns kan hända en själv!!!!!!!
  Jag förlorade nyligt min mamma då jag var 15 år, jag vet hur det känns att förlora någon man älskar över allting annat, hur det känns att förlora någon som man behöver och som man känner att man inte är klar med här på jorden än!!!!!!!! Det är så fruktansvärt, den smärtan man bär inom sig, man kan inte skrika av sig och man är så arg, ledsen och helt förlorad i sorg!! Jag har även nyss gråtit och jag vet inte vart jag ska ta vägen i alla denna sorg, förlåt jag ska inte skriva om mig men jag förstår vartenda ord som du skriver och jag vet inte om/när det blir bra men det finns INGA ord som tröstar eller hjälper, men jag känner inte dig, har kommenterat din blogg en gång då jag inte kommenterar så mycket men det låter konstigt men vi har aldrig träffats, men jag finns här i alla fall även om det inte är någon tröst…. Jag vet inte vad jag kan/ska säga vet bara att jag vet exakt hur det känns!!! Hoppas att du får mycket stöd och att ni kan hjälpa varandra vilket ni verkligen verkar göra!! Du får skriva om du vill (inte för att jag är till så mycket hjälp till fina dig) men jag finns här som medmänniska, stöd och jag vet hur det känns, sen så är ju alla sorger olika.

 70. moa says:

  Så himla sorgligt att läsa det du upplever just nu. Känner dig inte men följer din blogg då och då, och vill bara skriva hur otroligt ledsen jag är för din/samuels familjs skull…
  ”hur överlever man?” – Man tar det steg för steg. Även om jag inte har varit med om att min kärlek har dött så blev jag lämnad av min allra första kärlek på ett hemskt sätt. Han var som död, gick inte att få tag på nånstans. Bara försvann ur mitt liv en dag och beslöt sig inte för att meddela vad som hade hänt.
  Jag var helt förstörd, man bara grät och grät och det kändes som att anledningen till att man gick upp på morgonen plötsligt försvann. Skulle aldrig kunna hitta någon som ”han” igen. Första tiden är alltid jobbig.
  Men man måste försöka gå vidare (även om man såklart ska ta tid att sörja) och göra saker som håller igång en och som får en att må bra.
  Det kommer komma en dag då allting känns mycket lättare.
  Samuel kommer ju alltid att finnas i ditt hjärta och allt ni har haft tillsammans kommer att finnas kvar i form av minnen.
  Allting kommer att bli lättare, det lovar jag. Men det tar tid och det ska man låta det göra så man kan bearbeta allting.
  Även om det tar emot att skriva den här texten för att det är aldrig roligt att behöva skriva, aldrig roligt att människor ska behöva må så som du mår just nu och aldrig roligt att oskyldiga människor dör så plötsligt, så vill jag ändå att du ska få styrka att ta dig igenom det här.
  För en dag (den dagen kommer så småningom) så kommer klumpen i din mage släppa och sorgen kommer att minska.
  Vill bara att med dessa ord försöka hjälpa dig och peppa dig att ta dig igenom det här för du är en underbar och stark person som inspirerar många.
  Beklagar verkligen sorgen och hoppas att du orkar fortsätta leva ditt liv till fullo och finna livsglädjen igen.
  Kram
  Moa

 71. jelena says:

  Hej Bobby,
  Blir så berörd av dina ord och meningar, kan inte föreställa mig hur det känns att förlora en man älskar så mycket..Kan inte förstå att Samuel är borta när man ser er två på foton, allt så vackert, så levande.. Kan inte förstå meningen med att detta skall drabba någon, varför är livet så orättvist? Förstår att många frågor dyker upp inom dig och jag hoppas innerligt att livet ger dig svar på vad meningen var..Du verkar ha många vänner och familj som finns vid din sida nu, låt dom ge dig styrka och kärlek, kanske hjälper det lite…..Du är så modig och så fin att du öppnar dig och berättar, jag tror du hjälper många männsiskor och ger dom perspektiv i livet…….Varma kramar till dig

 72. Linda says:

  Jag lider med dig Bobby! Det gör ont i hjärtat när jag läser det fina du skriver! Ville bara skicka en tanke. Kramar till dig!

 73. claudia says:

  Var stark, oavsett vad så var stark och försiktig. Kom ihåg att gud tar alltid dom bästa änglarna först <3

 74. Cim says:

  Vill skicka all värme och kärlek som finns till dig! Vi är många, många som tänker på dig just nu, och även fast jag vet att inga ord hjälper när man förlorat den man älskar, så känner jag att jag måste skriva några rader.
  För en tid sen så dog min lillebror, jag var med och bar honom när hans kropp plötsligt inte ville längre. Jag vet hur omänskligt ont det gör och hur handlöst man faller. Och jag vet hur osannolikt det känns att man nånsin skulle kunna leva på riktigt igen. Kom ihåg att du inte behöver vara stark och orka hela tiden. Man får gråta och man får känna sig hopplös. Man får anklaga allt och alla och man behöver nog få skrika för att kunna resa sig igen. Det kommer att komma stunder som känns ljusare…
  Massor med kramar!

 75. Mini says:

  Kärlek, kärlek dör aldrig.
  Kärlek finns kvar, sorgen dämpas med tiden, när sorgen övergår till en vardag om än så en smärtsam och tung vardag.
  Jag känner sorg, men jag vet att du har familjerna och vänner som stöttar dig, ta vara på det stödet.
  All tröst till dig och till era familjer.

 76. Elin says:

  Vad vackert du har skrivit om Samuel och er kärlek. Livet är så orättvist! Masssa med styrkekramar till dig och din fina familj!

 77. Ana says:

  Jag beklagar sorgen Bobby. Jag tror inte man kommer över sådan sorg men jag vet att tiden läker sår. Det är tufft men du måste vara stark jag sänder all kärlek till dig och är jätte ledsen att detta har hänt dig och hans fina familj. Jag har träffat dig endast en gång för många år sedan när du väl släppte ut din schampo i Göteborg fast jag känner ju dig inte eller Samuel har bara läst din blogg och jag har alltid tyckt att ni har passat bra ihop. Jag finner själv inga ord men jag känner sorg och jag hoppas verkligen att du kommer att bli bättre snart igen. Massvis med kramar till dig

 78. karre says:

  Beklagar verkligen sorgen. Det är sådant som bara inte får hända , att förlora en som man älskar. Men kom ihåg alla bra minnen ni hade och var stark. Samuel ville se dig lyckas och se till att göra det. Han kommer alltid att vara med dig. inte fysiskt men han kommer altid ha en del av ditt hjärta. Var stark förefter regn så kommer solsken. Lev för Samuel också!!

 79. my says:

  var stark, tänk på att alltid vara de. för samuels skull!
  du får kämpa kämpa kämpa
  beklagar verkligen sorgen, sånt här kan man bara inte fatta. hur kan sånt här hända och varför?
  styrkekramar <3

 80. malin says:

  Det gör ont i mig när jag läser ditt inlägg.Jag känner varken dig eller samuel men det behöver man inte ,man ser på nåt sätt att du Bobby är kärleksfull och godhjärtad människa precis som samuel var.Jag är uppriktigt ledsen för det som hänt och det berör mig otroligt mycket.Jag önskar att jag kunde lätta din sorg men jag vet att det måste få ha sin tid och gång.Kärlek till dig Bobby och till Samuel i himlen…Kramar

 81. Anna G says:

  Beklagar sorgen. Gråter, så fint du skrev. Livet kan vara så outsägligt grymt. Tiden blir din vän. Var glad över din underbara kärlek med Samuel. Det är inte alla förunnat att älska så. Varm kram <3

 82. Ca says:

  Fina Bobby. Jag känner ingen av er, har bara läst men blivit lika berörd för det. Vill bara säga att, jag har sett att flera har skrivit att ”var stark för Samuels skull” och ”tiden läker alla sår” Jag vill säga att du behöver inte alls vara stark. Du får bryta ihop, skrika, ligga i sängen och gråta, vara arg, vara ledsen, vara tom, – du får sörja precis som du vill. Ingenting är fel och ingen kan tala om för dig hur och när du ska sörja. Och är det någonting man Inte behöver vara när man sörjer, så är det just att vara stark.
  När man förlorar någon så väljer man inte att vara stark, man vaknar inte varje dag och känner att man är stark som orkar gå upp ur sängen, man väljer inte att leva vidare heller, eller gå vidare med sitt liv, man bara gör det. Man har inget val. Dagarna och timmarna går och man bara låter livet följas med varpå dagarna fortsätter. Så är det första tiden. Man kan inte nånsin förstå hur man ska kunna stå där, glad och lycklig någongång igen, för hur ska man nånsin kunna skratta på riktigt, när den som gav en riktigt lycka plötsligt försvunnit ifrån en? Hur ska man kunna leva och följa sina drömmar, när ens stöttepelare plötsligt är borta? Då rasar man. Man gör det. Man känner sig tom. Hjälplös. Som att man träffat botten och man aldrig kommer kunna ta sig upp igen. Det som är det viktiga, är att du, när du är svag, när du är nere på botten, har någon som du vet att du kan falla på. Någon som tar emot dig. Som vänner och familj. Sen får du vara hur svag och ”ostark” som helst. Man måste ingenting när man sörjer. Bara välkomna alla känslor, vilka dom än är. Men inte känna att man Måste vara stark för att andra tycker det. Sorg tar tid. Sorg är ingenting man kommer över.
  Tiden läkar inte alla sår. Men med tiden kommer såret, som var blödande, bultande, öppet, och ömt, förändras till att sluta blöda, läka ihop inuti, men lämna kvar ett synligt ärr. Det ärret kommer du alltid bära med dig. Du kommer aldrig att komma över detta. Men precis som någon annan skrev, så lär man sig att hantera den. Livet går vidare, och sorgen är kvar, men den kan ta form på annat sätt. Sorgen kan bli mer hanterbar, eller att man hittar andra uttryck att hantera sin sorg.
  Jag lider så enormt med er förlust.
  Du är så oerhört fin Bobby, likaså verkade Samuel också vara. Om du bara vet hur många som tänker på dig i detta, som lider med dig, som fäller tårar för er, som skickar böner, och styrkekramar, så många personer i hela Sverige som du inte har någon aning om.
  Jag är en av dom.

  • Bobby says:

   Åh vad jag vill skriva tillbaks med långa fina tack till dig och många fler men har ingen ork .. Är med Samuels familj nu och vi stöttar varandra denna midsommar utan våran älskling :-(((
   Men lovar att jag läser vartenda kommentar om och om ,och jag kommer att svara tids nog, ni ger mig styrka och hopp.
   Kärlek tillbaks Bobby Oduncu

 83. Mackan says:

  Bobby. Beklagar sorgen! Det är så sorgligt att få höra om sånt här som hänt.
  Du är fin människa så som jag tror Samuel var också!
  Kramar från Finland!!!
  -Mackan-

 84. Zarah says:

  Hej! Klickade in på din blogg av en slump. Började läsa inlägget och kunde inte sluta. Fick rysningar i hela kroppen. Beklagar verkligen! Livet är skört och otroligt orättvist!
  Ta hand om dig! Beklagar sorgen!

 85. Therese Sj says:

  Stor kram fina Bobby 🙁
  Det är så hemskt & orättvist det som hänt…
  Livet blir aldrig detsamma när man förlorar någon man älskar men man hittar tillbaka till ett liv igen.
  Men saknaden finns alltid med på vägen.

 86. Line says:

  Du är så stark Bobby! Jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt du har det just nu. Samuel verkade vara världens mest underbara människa. Även om jag aldrig träffat varken han eller dig så har både du och de som kände honom skrivit samma sak, att han verkligen var godhjärtad. Ingen förtjänar att känna så som du gör just nu, livet är så himla orättvist. Men var stark, han finns alltid i ditt hjärta och som du sa så är det nog precis vad han vill, att du ska vara stark. Du klarar detta! Sorgen försvinner aldrig, den finns alltid där. Men det kommer kännas bättre till slut.
  Alla mina tankar går till dig Bobby och familj och vänner. Ta hand om dig!♥
  ♥Vila i frid Samuel♥

 87. Amanda says:

  Åh vad tårarna bara rann när jag läste detta.
  Finaste texten jag läst i HELA mitt liv, så fyllt med känslor som man känner av trots att man inte känner er.
  Läste Dannys text på facebook för några dagar sedan och jag kunde inte riktigt kontrollera mina känslor, så up and down.
  Jag tänker på om allt detta skulle hänt mig själv, går nog inte ens att beskriva med ord hur hemskt det skulle vara.
  Av detta jag läst så får jag bilden av att Samuel varit en helt fantastisk människa med en överfin själ.
  En människa som världen hade behövt!
  Som du skriver så hade nog det enda Samuel önskat varit att DU och alla hans nära skulle fortsätta leva för HONOM också.
  Samuel kommer alltid finnas i våra tankar, vare sig man kände honom eller inte så blir
  han aldrig bortglömd.
  Jag lägger alla mina tankar på dig, din familj och Samuels familj för det är det minsta jag kan ge er.
  Du är bäst Bobby, glöm aldrig det. ❤

 88. Josefin says:

  Jag ville bara skriva några rader och uttrycka min sorg över Samuel.
  Jag gick i Samuels klass när vi gick i trean-fyran, och jag tyckte redan då att han var en av de trevligaste och mest sympatiska killarna i klassen. Han var vän med alla på något sätt, och alltid så glad och leende. Jag räknade definitivt honom till en av de få killar man ”kunde” vara kompis med… 🙂
  Sedan sprang jag på honom igen på krogen för några år sedan, och jag tyckte att han inte förändrats ett dugg; han var samma glada trevliga prick som han varit tio-tolv år tidigare. Det värmde mitt hjärta att han kom ihåg mig.
  Jag kan inte säga att jag kände Samuel väl, men han var helt klart en person som man minns med odelad glädje och som man gärna hade velat räkna till sina vänner.
  Bobby, du och Samuels familj finns i mina tankar och böner.

 89. Bobby says:

  Vi gillar dig Bobby du är grym ska du veta och en stolthet bland oss syrianer! det är jätte synd med vad som hände Samuel vi beklagar verkligen sorgen så synd att alla fina mäniskor alltid försvinner först:(♥
  rest in peace Bobby

 90. Annelie says:

  Hej fina Bobby! Känner och lider så med dig i din ofattbara förlust av din älskade Samuel. Önskar jag kunde krama om dig och ta bort allt det onda, bära dig igenom det svarta tills du kommer ut i ljuset igen. Tårarna rinner ned i tangentbordet när jag läser de vackra orden du skrivit om din älskade. Förlorade min lilla dotter för snart två år sedan och vet hur ofattbart ont det gör. Den bottenlösa förtvivlan man känner och när man inte vet hur man ska kunna fortsätta leva vidare. Men på något vis så gör man det, minut för minut, timme för timme.
  Beundrar dig för ditt mod att dela med dig av dina känslor här på bloggen. Kanske kan det hjälpa dig lite i sorgearbetet att skriva om det. Det hjälpte mig mycket att skriva ned mina tankar och känslor och när jag återfått lite krafter så gjorde jag i ordning ett minnesalbum med foton, dikter och texter där jag skrev om alla lyckliga stunder och fina minnen vi delat. När allt känns tungt och jobbigt tar jag fram boken, tittar på bilder och mitt hjärta fylls av kärlek och värme 🙂 Den här sången av Kelly Family hjälpte mig igenom den första tunga perioden: http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU
  Fortfarande lyssnar jag på den lite då och då och känner att min lilla änglaflicka är med mig och vakar över mig och sina bröder. Du har också en alldeles speciell ängel som alltid kommer att vaka över dig och beskydda dig. Tänder ett ljus för din Samuel idag och önskar dig all kärlek och kramar i massor!

 91. Dessi says:

  Fina Bobby,
  Vilka vackra ord du beskriver Samuel med, när jag läser får jag en fantastisk bild i huvudet av hur underbar han verkar ha varit.
  Det är fruktansvärt när en ung människa med sina bästa dagar framför sig, bara rycks ifrån oss.
  Det måste vara otroligt jobbigt, jag kan inte ens föreställa mig.
  Var stark, det är nog vad han hade velat.
  Varma, stärkande kramar till dig från en västkustbo

 92. Pingback: Tragiskt |

 93. Jenny says:

  Åh Bobby… det är med gråten i halsen jag läser ditt inlägg… så mycket kärlek och värme, förtvivlan och gråt… livet är inte rättvist, tyvärr… hoppas du får hjälp att genomleva dagarna av nära och kära och att du sedan reser dig igen, för som du skrev: det är vad Samuel hade velat att du gjorde.
  kramar
  jenny/Cambridgerådgivare

 94. Cillan says:

  Kära du!!! Lider med dig!! Du gå igenom ett helvete nu, och det tar tid. Låt de göra de.Har själv gått igenom de du gör nu. Man vill själv inte leva vidare… Man vill bara ge upp och att det inte finns något mer kvar att leva för…. Alla dessa helger som ens förlorde vän saknas. De går aldrig över men sakta sakta går ju livet vidare . Dagarna går och vill bara skrika rätt ut hur man känner de, hur orättvist livet känns, folk som tycker att nu är det dags att gå vidare, de är människor som inte varit med om att förlora någon!! Tänk på dig själv nu och gör de DU vill göra eller inte göra!!! Tiden läker tyvärr inte de öppna sår du har i hjärtat !!! Men de kommer komma dagar du mår lite bättre och vill börja leva livet igen!! Men varje dag kommer du ha din älskling med dig i dina tankar och för alltid i ditt hjärta!!! Och det vet han när han vakar över dig!! Styrke kram till dig!!!

 95. Caroline says:

  Beklagar å det djupaste…..kände inte Samuel eller dig, men så vakert skrivet och vilken fantastisk människa Samuel var. Glöm inte bort att komma ihåg att alla fantastiska fina minnen ni har tillsammans. Många styrkekramar, va rädd om dig.

 96. Simon says:

  Skickar så många tankar och kramar till dig! Såååå många!!! Tänder ett ljus för din Samuel och er kärlek! <3

 97. Anonym says:

  Åhh fina Bobby.. 🙁 mitt hjärta blöder.. beklagar sorgen så hemskt mycket 🙁 må Gud ge dig och familjen styrka och klara er igenom det här. Jag önskar att jag kunde göra något för er. Han ser ut som en ängel.. Stor kram <3

 98. nathalie says:

  åh! <3 jag vet precis hur det känns, att inte kunna göra något annat utan bara kolla på när någon man älskar så mycket går över till andra sidan. Den första tiden är värst, man vet inte vad man ska ta sig till utan försöker bara överleva minut för minut, allt blir så tomt, finns inget man känner för att göra, inget man känner för att se på tvn, inget känns frestande att äta, inga kläder är fina nog, för att det är inte samma sak längre. man blir så vilsen, allt känns jobbigt, precis allt. Det är nu precis 1 år & en vecka detta hände mig. och man överlever, första tiden är jobbigast, men du kommer kunna älska att leva igen! saknaden kommer du alltid kunna hitta någonstans därinne, den kommer aldrig försvinna. men livet kommer bli bra igen! det tar sin tid, men jag tror på dig och vet att du kommer klara detta! tusen kramar & tankar. det här klarar du, låt det ta den tid du behöver. <3

 99. Marie says:

  Från djupet av mitt hjärta beklagar jag sorgen av fina Samuel.
  Finns inga ord för det du nu går igenom.Tänker på dig i denna svåra stund och tid.
  Livet kan vara så oerhört hårt och orättvist.
  Kramar Marie

 100. camilla says:

  Jag känner verkligen med dig Bobby,vet hur det känns. Förlorade min storebror i November,han blev bara 33 år. Känns lika tungt fortfarande,men det kommer alltid kännas tungt men i framtiden kommer man att hantera det. Förstår chocken du måste ha,det är ofattbart när någon man älskar rycks bort… ta dig tid nu att sörja i din takt. Vi känner inte varandra men skriv om du vill,ibland kan det kännas skönt att skriva av sig <3 Styrkekramar till dig och era familjer.

 101. Matilda says:

  Vilken ofattbar sorg 🙁 Och för Samuels familj vilket lidande då pappa i familjen är döende också och så dör sonen också vilken ofattbar sorg för den familjen alla tankar går till dom 🙁 Det gör ont i kroppen. Livet är så orättvist och grymt. Du kommer överleva. Tillsammans med människor i din närhet så kommer du överleva. Många kramar till dig fina Bobby!

 102. olivia says:

  gråter floder till din text och jag beklagar sorgen! Han låter som en underbar människa och livet är så orättvist.. Jag förlorade min bästa vän förra året och jag vet hur det känns, varje dag är en kamp. Man kommer aldrig någonsin komma över det men du kommer lära dig leva med det och du kommer klara dig. Ta en dag i taget och håll hoppet uppe för Samuels skull. Han hade inte velat se dig ledsen! 10000 kramar till dig Bobby!
  RIP SAMUEL

 103. Sofia says:

  Mina tankar går till dig och dina nära och kära. ..Ber att Dina tårar kommer att vändas till skratt och sorgen i hjärtat få vändas till glädje…igen….
  Framför allt som ska bevaras
  må du bevara ditt hjärta
  för därifrån utgår livet
  Ordspråksboken 4:23

 104. Miguel says:

  Bobby jag blir så glad av allt det fina du skriver om Samuel. Jag fick schansen att hälsa på Samuel lite då och då. Jag kommer ihåg jag träffade på er två på Anglais en kväll och jag sa till Samuel att han va så snygg i sin Adam Lambert stil och han blev så glad just för att han gillade Adam Lamberts stil. Han hälsade alltid när man såg han ute på stan och på nattklubben. Han gjorde dig verkligen till en bättre människa och jag hoppas du har honom levande i dig i framtiden inte bara för din skull utan för oss alla som blev fascinerade av han. Döden är inte slutet även om det känns så just nu. Du hade den finaste pojkvännen man kan önska sig i denna värld. Kärlek och respekt.

 105. Carro says:

  Åh va fint skrivet! Han är stolt över dig kan ja lova. Du kommer att klara det, de vet jag. De är svårt och jobbigt men det går. Både du och Samuels familj är så starka så detta kommer ni att ta er igenom med varandras stöd. Kramar

 106. Zara says:

  Bobby jag kan inte annat än att gråta efter det fina som du skrivit om ditt livs kärlek. Jag har hittills haft turen i mina ånga år att inte behöva tacklas med någons bortgång. Men det måste vara fruktansvärt det förstår vi. Du måste vara stark! Jag har följt dig på tv och genom andras bloggar lite då och då. Men man behöver inte känna dig för att förstå att det du skriver är så äkta. Bobby jag var så vansinnigt kär i en kille som lekte med mina känslor jag grät och hade ångest i 3 år men någonsans så hände något. Och nu 5 år efter har jag hittat min partner här i livet. Ibland tänker jag på han som krossa mitt hjärta men med frid i sinnet. Tiden läker inte alla sår men du kommer lära dig att livet har så mkt fler möten att erbjuda det som är tänkt för dig i din livs bana. Du kommer bli starkare utav detta och i alla dina val har du lärt dig något utav Samuel. Han finns alltid där!! I varje andetag så lever du med Samuel. Fortsätt tro på dig själv och alla stackars människor som tror på sin religion helt skoningslöst kommer en dag få veta att de inte hade rätten att dömma någon. Livet kan ta slut när som helst så istllet för tt hata måste de ta varje beslut och ord med kärlek. Som du märker är jag väldigt rör över Samuels bortgång men jag var tvungen att skriva allt detta till dig =) Stor kram på dig!

 107. Denice says:

  Det gör så ont i mitt hjärta när jag läser det här. Jag finner inga ord vilken sorg jag känner för er. Det är så orättvist! Otroligt starkt av dig att dela med dig av detta i din blogg. Till oss som är utomstående. Jag önskar dig all lycka och nu får du leva för Samuel istället. Han finns inom dig föralltid!

 108. Christina says:

  Dear Bobby,
  I am so sorry for your terrible loss.
  Your situation and love for Samuel really touched me. I wish you all the best and send you and Samuel many thoughts, may he rest in peace.
  Love from Copenhagen, Christina.

 109. Marre says:

  Beklagar sorgen! Det är fruktansvärt när en ung människa går bort. Hoppas Samuel får vila i frid nu! Massa styrkekramar till dig bobby, era vänner och familjer.

 110. K says:

  Bobby, jag beklagar din sorg och vill önska dig styrka och mod. Att förlora en sådan fantastiskt unik kärlek som du och din Samuel har är så orättvist och hjärtskärande. Har träffat dig vid ett tillfälle men tog mig tyvärr inte modet att hälsa, har läst din blogg lite då och då och kan inte sluta att förundras av vilken fantastisk och underbar människa du är. Du inspirerar mig till en bättre mor, vän och medmänniska. Jag facineras av din livsglädje och ditt mod, att trots våran kultur som inte alltid är rättvis, så väljer du din väg och står för den du är. Jag har tänkt varje dag på hur ont det måste göra, hur krossat ditt hjärta är och hur du orkar att fortsätta. Det är endast tiden som kan bota din smärta, så ge det tid Bobby. Den dagen Ditt hjärta är återställt, och du är redo att dela den med någon annan, så glöm inte att berätta att du inte kan ge bort hela. För en del av ditt hjärta kommer för alltid att tillhöra din Samuels. Beskrivningen av eran kärlek och respekt bör spridas som ett recept. Jag önskar jag kunde ge dig en kram och tala om för dig att vara stark och att aldrig ge upp.

 111. Marlene says:

  Usch! Ingen förtjänar att utsättas för något sådant! Hoppas du kan ta dig igenom detta och att sedan leva för hans skull. Sänder en stor styrkekram! <3

 112. Ida says:

  Jag vet inte vad jag ska säga. Förutom att jag är hemskt hemskt hemskt ledsen. Det senaste året har jag gått med en gigantisk rädsla i kroppen att min andra halva, själsfrände och bästa vän i livet till slut skulle välja att livet inte var värt att leva längre, för så dåligt har han mått. Då har min rädsla varit att en dag vakna upp och så finns han inte där längre. Jag kan inte ens föreställa mig hur det var för dig att faktiskt vakna upp i en sån verklighet. Det här är så otroligt sorgligt och orättvist att jag vet inte var man ska ta vägen. Man är inte odödlig för att man är ung och livet är så vidrigt jävla skört. Du är stark som delar med dig av det du känner och så länge du och de som älskar Samuel håller ihop, minns och orkar leva livet iallafall så kommer han alltid finnas här. Kram!

 113. Natalie says:

  Så fint du skrivit om din älskling, han måste vara en helt underbar människa. Jag beklagar verkligen, finns inga ord egentligen att säga i en sån här tid.
  Du skriver hur man ska överleva, jag undrar fortfarande detsamma. Min sambo, mitt allt, han jag skulle ha barn och gifta mig med försvann för 1,5 år sedan.
  Också till följd av en förkylning, på söndagsmorgonen fann jag honom i vår soffa, det gick inte att väcka honom.
  Det går fortfarande inte att förstå, det gör fortfarande lika jävla ont. ”tiden läker alla sår..” jag vet inte, jag är en positiv människa men också ärlig. Det är ett helvete, och det slutar inte.
  Jag lever vidare av samma skäl, jag vill göra min älskling stolt. Leva på det sättet han lärt mig.
  Du beskriver Samuel så fint. Ett hjärta av guld.
  Man vet inte hur, men tiden bara går, och kroppen fortsätter på något sätt fungera och vi överlever. Även om jag känner mig död på insidan så kämpar jag och hoppas fortfarande.
  Du kommer klara det, men det blir inte lättare, inte på lång tid.
  Jag säger det inte för att jag är pessimistisk, bara ärlig. Ingen som inte varit med om detsamma kan någonsin förstå, alla sa till mig att det går över med tiden, förutom en tjej som varit med om detsamma, hon sa till mig som det var.
  det blir inte lättare. Men du lär dig leva med smärtan och sorgen.
  Skickar styrka och kärlek till dig och andra nära, kram

 114. Sara says:

  Urs, det gör så ont att läsa det du skrivit! Livet är verkligen inte rättvist. Mina tankar går till dig och hans anhöriga.

 115. Sofie says:

  Hej Bobby. Vill bara lämna en kommentar och beklaga sorgen, även om jag vet att inga ord gör det bättre eller får det onda att gå bort. Men kan vara skönt att känna lite stöd, även från någon man inte känner. Jag förlorade min kusin i januari i år, han är och var den finaste personen jag någonsin känt och tog hand om mig som en storebror. Jag är mitt uppe i sörjandet och kan därför inte säga till dig att det någonsin blir bra, jag tror inte att det blir det. Men det blir bättre, och du lär dig vara tacksam för stunderna ni fick. Även om det tar lång tid. Allt jag kan säga till dig är att tillåta dig själv att bryta ihop, att prata om honom så mycket du bara vill och orkar. För det är det enda som håller dig flytande, det håller mig flytande i alla fall. Hade det inte varit för nära och kära hade jag aldrig tagit mig igenom det här. Stäng inte sorgen inne, bara låt det komma ut. Hur det vill. För mig fungerar det att skriva brev, för att berätta allt som har hänt sedan han försvann och för att säga allt jag inte hann få sagt. Du kommer hitta ditt sätt som fungerar för dig. Det viktigaste tror jag är att du inte har några som helst krav på dig själv just nu. Jag skänker en kram och hoppas av hela mitt hjärta att du tar det igenom det här. <3

 116. Madeleine -Mitt liv i Dubai says:

  Sorgen går aldrig över, men man lär sig att leva med den. Hur konstigt och omöjligt det än känns nu så går livet faktiskt vidare…
  Jag har nyligen förlorat min pappa som gick bort i en stroke, 55 år gammal. Känner exakt samma ilska och förtvivlan som du gör! Livet är bra orättvist. Av någon konstig anledning så tar gud tillbaka sina finaste änglar först 🙁 Försök att ta hand om dig själv så gott det går. Att gå ner sig helt hjälper inte ett dugg, snarare tvärtom och de är verkligen inte vad Samuel hade velat att du skulle göra, eller hur?! Det finns fler som känner som du, även om du känner dig ensammast i heeela världen just nu. Tillsammans klarar vi det om vi visar stor omtanke och förståelse för varandra! STOR kram till dig Bobby! / Madeleine

 117. Tess says:

  Du kommer lära dig att leva med sorgen. Den försvinner aldrig men tiden som går kommer göra det lättare för dig. Kram kram

 118. Camilla p says:

  Tänker på dig och det du varit med om..😥 så hemskt. Är så ledsen för din skull!! Försök att ta hand om dig så gott det går… Kram Camilla (6 barns mamman)

 119. Isabel says:

  Jag skänker dig all omtanke som bara går, lev för Samuel, han är nog stolt över dig. Håll dig tapper och våga söka tröst från vänner och familj. Jag hoppas med hela mitt hjärta att du klarar dig igenom detta.

 120. Lena Jakobsson says:

  De fina och goda går alltid först…
  Det liv är inte längst som längst har varat
  Den levde längst som fyllde livet bäst
  Kram

 121. Tina says:

  Beklagar sorgen!! Usch va hemskt!!
  Så fina ord , mina tårar rinner men tyvärr hjälper de inte !! Massor med kramar till dig

 122. Ewelina says:

  Hej Bobby!
  Jag beklagar verkligen sorgen och jag känner med dig vad du går igenom just nu! Jag har själv förlorat min bästavän för några årsedan och jag bearbetar det fortfarande.
  Kom ihåg att vara stark. Var dig; färgstark och våga le. Gör det som Samuel skulle ha velat. Du kommer klara detta. Hitta dina verktyg för att komma igenom sorgen. Han kommer alltid finnas i dina tankar och hjärta och det är det viktigaste.
  All kärlek, värme och 1000kramar till dig och anhöriga.

 123. Cecilia says:

  Åh Gud vad hemskt! Sånt här borde inte få hända speciellt inte så fina personer som du och Samuel är! Jag känner ingen av er men ändå mår jag så dåligt när sånt här inträffar! Du har skrivit en riktigt fin text och jag beklagar verkligen sorgen, du har allas stöd och du ska veta att så många tänker på dig och Samuels familj och vänner! Beklagar än en gång, du får sköta om dig det kommer bli bättre så småningom! Tänk på alla bra stunder ni haft och du ska vara glad över att du fick dela så mycket med en så fin person! Alla tankar går till dig, sköt om dig! 🙁

 124. Lillis says:

  Jag lider verkligen med dig. Så himla sorgligt.
  Man inser att vad som helst kan hända vem som helst när som helst. Och sådär utan förvarning. Du verkar vara en stark man, som har klarat dig igenom allt jobbigt som du fått utstå, och jag tvivlar inte på att du kommer klara dig igenom detta också. Det kommer vara tufft, och det är sår som inte ens tiden kan läka. Men det kommer bli lite lättare med tiden och man måste gå vidare och lära sig att acceptera livets gång. Du klarar detta!! Styrkekramar

 125. Bella Ekdahl says:

  jag är så ledsen för din och familjens skull.. finns inga ord! all styrka och kärlek till dig! han finns alltid med dig.. <3

 126. elin says:

  Jag gråter när jag läser detta inlägg. Livet är orättvist och har så många oväntade vändningar i livet. Kan inte tänka mig hur det skulle vara att förlora sin livskamrat, det måste vara det värsta som skulle kunna ske! Ingen människa ska få lämna jorden så tidigt, och det måste kännas fruktansvärt för dig som är kvar. Men du verkar vara en underbar person och jag vet att du kommer kunna kämpa dig igenom alla motgångar. Ta all kärlek från dina när och kära, för det är du så värd! Jag tror du är en himla fin person med världens bästa personlighet. SAMUEL kommer aldrig att lämna dig, han ser allt du gör och han är stolt över dig, allt du gör och den tid ni fick dela tillsammans. Lycka till i livet, jag vet att du kommer klara dig genom detta<3

 127. Camilla says:

  Jättefint skrivet! Hemskt att något kan tas ifrån en så fort och oväntat.. Du verkar ha många fina vänner och familj som kan hjälpa dig genom detta, ta vara på dom och utnyttja dom så mycket du kan.
  KRAM

 128. Sarah says:

  Ger dig en himla stor styrke kram. du är en stark kille som kommer kunna ta dig ur detta. Men det är okej att vara ledsen och sörja. Det måste man få göra. Men som din käresta vill så ska du vara stark. det kommer du också bli men du får sörja först. Jag har tittat in här då och då. och ni är så himla fina tillsammans. Jag blir glad av att se er. 🙂 Jag tänker på dig!
  Take care! kram Sarah

 129. loppan says:

  Man borjar med en timma i taget, sedan blir det en half dag, sedan en dag, en vecka, en manad, ett halvar, ett ar, tva ar, tre ar, fyra ar! En dag har man inte glomt smartan men man har lart sig att leva med den..
  Hemligheten ar val att inte grava ner sig i smartan utan gora nagot som man gillar – jobba, jobba, jobba! Ar man ledig sa tanker man och da sorjer man!
  Ta hand om dig!

 130. p says:

  Livet är så orättvist bobby. Jag är inte kristen men jag ber för dig..lova.mig att du tar dig igenom detta, kännerinte dig men är på riktigt orolig för dig….. Var rädd om dig finaste du…

 131. Natalie says:

  Jag önskar det gick att ändra på sånt som det här. Jag beklagar sorgen medan tårarna rinner ner för kinderna. Jag skickar en stor styrkekram och du är stark! Och Samuel kommer alltid att vara med dig! <3

 132. Kaisa says:

  Det värsta som kan hända har just hänt dig. Så fruktansvärt och det finns inga ord……
  Jag är säker på att Samuel just nu torkar dina tårar, ger dig kraft att fortsätta. Du skall veta att han för alltid finns hos dig och aldrig är längre än en tanke bort….
  All styrka & Kärlek till dig!

 133. Marie ( Uppsala) says:

  Bobby, vet inte hur jag ska börja, med vilka ord…
  Fick reda på nyheten direkt, men kunde inte skriva något till dig, för jag visste inte hur jag skulle forma mina ord. Jag har tänkt på dig varje dag sen dess.
  Jag önska jag kunde va hos dig och bara krama om dig och låta dig gråta ut, att få vara vid din sida och stötta dig under en sån svår period i ditt liv.
  Kände inte Samuel jättebra, men jag kommer aldrig att glömma dagen och natten ni tillbringa hos mig i Uppsala. Samuel var så härlig och ni både såg fantastiska ut tillsammans.
  Har skrivit en liten dikt:
  Samuel, du var ung, vacker och stark,
  nu har du lämnat oss kvar på denna mark.
  Som de alla säger ” DU hade ett hjärta av guld”,
  och nu finns det många som känner skuld.
  Jag fick chansen och lära känna dig för några år sedan,
  och jag såg då redan,
  att du och Bobby det finaste paret var,
  oavsett vad andra säger och har.
  Bobby, vi ber en bön för dig,
  vet inte hur svårt det är, kan inte föreställa mig.
  Fastän du en stark person är,
  så vet vi att Samuels bortgång tär.
  Försök att vara stark oavsett,
  lev ditt liv från Samuels synsett.
  Han ville dig alltid väl,
  må han vila i frid, din själ…
  Ta hand om dig finaste Bobby. Ge sorgen den tid det behöver. Som vissa säger, det kommer aldrig att gå över, men det kommer att bli bättre.
  Tänder ett ljus för dig och för Samuels nära och kära.
  Tusen kramar

 134. A says:

  Dödens skoningslöshet är så omöjligt orättvis. Jag förlorade min allra, allra närmaste, min egen ängel, för snart två år sedan. Liksom du satt jag på hennes sängkant, men i vårt fall tog det nio månader av böner och tvära kast mellan hopp och förtvivlan innan hon drog sitt sista andetag. Ändå kom det som en helt osannolik chock när det värsta, det oåterkalleliga, till slut inträffade. Som sagt: snart två år sedan. Och jag har inte gått vidare, kommer aldrig att göra. Men precis som du skriver är jag skyldig henne att ta vara på mitt liv och leva det som hon önskat att jag skulle göra.
  Jag känner så väl igen din smärta, din sorg, och fanns det någonting i hela världen jag hade kunnat säga eller göra för att lindra, ja, då hade jag förstås gjort det in a heartbeat. Men så förbannat överjävlig är döden att ingenting vi säger eller gör kan förändra det faktum att den vi älskar mest tagits ifrån oss. Vi kan bara fortsätta leva, ett andetag i taget, och hedra våra älskade änglar på alla tänkbara sätt, varje dag. Allt vi kan för att göra dem stolta. Det gör jag – så gott jag kan – och det råder inga tvivel om att du också kommer att göra det.
  Skickar dig all kärlek jag har, Bobby. Det här är så fruktansvärt. Så ofattbart fruktansvärt.

 135. christina nilsson says:

  Sänder många kramar till dig och upp till din fina ängel i himmelen<3.
  Men tiden så hoppas jag du lever vidare med all kärlek och fina minnen inom dig, du förtjänar så mycke lycka.
  Styrkekramar

 136. Caroline says:

  ”It´s hard to forget someone who gave you so much to remember”
  Vackra Fantastiska Starka Bobby
  Jag känner dig inte som person, jag vet ytterst lite om dig och ännu mindre om din ängel men när jag läser denna inledning till en kommande bok om ditt liv fylls mina ögon med tårar och jag mår dåligt över att veta att någon ska behöva uppleva det hemska som pågår i ditt liv just nu och som aldrig kommer att lämna ditt liv. För du kommer aldrig glömma och jag tycker inte att du ska glömma, jag tycker att du ska bearbeta och gråta och vara arg och förbannad, glad och tankspritt och tillslut kunna leva med denna fruktansvärda händelse.
  Jag vet att du är stark, inte bara i dina muskler utan även i ditt sinne, du klarar det här och Samuel kommer hjälpa dig, inifrån ditt hjärta. Han kommer alltid finnas med dig, stå bakom dig och älska dig. Alltid!
  Underbara, speciella, fantastiska, glada och starka Bobby – Du klarar det här, jag tror på dig!
  Stor kram från Caroline

 137. angelica says:

  Jag lider så oerhört mycket med dig! Jag känner dig inte men om du var här nu så skulle jag hålla om dig så vi kunde gråta tillsammans tills tårarna tog slut. Jag kan inte förstå de du går igenom och hur det känns men jag kan iaf tänka mig. Jag och min pojkvän blev också kära innan vi hade träffat varandra, vilket jag tycker är det absolut finaste sättet man kan träffas!
  Ta väl hand om dig Bobby, tro på dig själv och tänk på hur många som bryr sig om dig! <3

 138. anneli says:

  Kära barn, jag beklagar verkligen sorgen och önskar dig all kraft som finns i det sorgearbete du nu har framför dig.

 139. Mia says:

  Gud står för kärlek, det är bara så att vissa kulturer och kyrkan i allmänhet inte har hunnit ikapp Gud. Slösa inte tid på vad onda människor säger, de talar inte Guds språk.
  Jag tror Samuel vilar i frid och jag hoppas att även du med tiden kommer känna frid igen.
  Många styrkekramar
  Mia

 140. Sanna says:

  Vad fruktansvärt!!! Jag lider med dig och önskar att det aldrig hänt. Stackars stackars dig! Omge dig utav människor som älskar dig!!! Många kramar

 141. Chloe says:

  Mitt hjärta blöder med ditt bobby.. jag har alltid känt att mista sin partner måste vara det värsta av allt. Jag önskar det fanns något att göra eller säga så smärtan lindrades.. var stark fina du! kärlek till dig

 142. Evelina N says:

  Jag beklagar sorgen Bobby. Samuel verkade vara en helt fantastiskt person! 🙁 Jag gråter och lider med dig. Livet är så orättvist! Jag har själv upplevt den hemska känslan flera gånger som man får när man har mist en underbar person, och tyvärr så går jag igenom samma sak just nu. Men du ska veta att han har flugit upp till himlen nu och vakar över dig som en ängel! Jag är säker på att han har det bra där uppe <3
  Ta hand om dig!

 143. nathalie says:

  Detta är ett utav de sorgligaste inläggen jag läst någonsin.. Jag kan inte ens föreställa mig vad du går egenom. Jag beklagar verkligen och önskar dig all styrka

 144. Daniella says:

  Jag kan inte säga hur just du känner dig, men jag kan tänka mig in i din situation, just nu kommer tårar när jag tänker på vad du går igenom. Och det är ingenting som säger att du måste vara stark, det är okej att gråta, vara besviken, vad som helst. Jag förlorade min vän förra året och trots att det gått så många dagar och månader sedan hon gick vidare är det tungt och jag tillåter mig att vara ledsen, och sakna henne när det känns som värst. Man får bearbeta i sin egen takt oberoende av hur lång tid det tar, det är helt individuellt. Det är 15 månader sedan hon gick ifrån oss, och det är lättare nu, men det kommer alltid bakslag.
  Mina tankar är hos dig fina Bobby och jag vill ge dig all min kärlek, även fast jag inte känner dig, för jag vet på ett ungefär vad du går igenom. Många kramar!
  Vila i frid fina Samuel!

 145. Lena says:

  Beklarar sorgen !!
  Förstår att det är jättejobbigt att mista sin nära.
  Låt sorgen ta sin tid. Han finns alltid vid din sida även om han inte finns här kroppsligen .
  Kram Lena

 146. Anonym says:

  Bobby. Du är den renaste personen jag vet. Jag minns när din salong brann. Jag förstår inte varför andra människor vill förstöra för andra som lyckas i livet, lyckas åstakomma något i livet. Jag är inte troende, men på sistonde har jag förstått att gud ger oss bara kriser som vi kan ta oss ur eller som kan vara till hjälp vad andra går igenom. Hur som helst jag minns också när du blev tillsammans med Samuel. Jag följer inte din blogg slaviskt(läser bara din blogg några gånger per år för att jag vet att du omger dig med bra människor som finns där för dig) men jag vet att han var precis som dig. Rent hjärta och ställde upp för alla sina nära och kära precis som du gör.Bobby, du ska vara medveten om att du omger dig med måååånga underbara vänner/familjer som stöttar dig i alla lägen. Du är väldigt väldigt väldigt väldigt omtyckt. Jag förstår inte varför andra människor ska skada andra människor. Koncentrera er på ert eget!!!! + Jag tror att alla döda skulle vilja att vi vore lyckliga och levde livet.Ett dödsfall kan få dig att börja om, ompriotera och leva livet som ”dem döda” önskar…Dem blickar ner och finns med oss hela tiden.Hoppas att du inser vilket stöd och kärlek du får både från nära och kära, bekanta(jobbet) och dina läsare.
  Dock undrar jag varför Samuel tog tabletterna. Var ni inte medvetna om riskerna? Varför tog han dem? Jag hoppas också att alla förstår hur jäkla svårt det kan vara att berätta om dödsfall i det offentliga så all credd och heder till dig. Hoppas att du kan omge dig med dina vänner/familj i dessa tider och släppa taget om arbetet några dagar för att sörja och återhämta dig.Du är en otrolig förebild på alla sätt.

 147. Emami says:

  Jag beklagar sorgen. Grät som ett litet barn när jag läste ditt inlägg. Gläds åt den tid du fick med Samuel. Som jag hört så tar Gud tillbaka de finaste änglarna först. Jag hoppas du blir lycklig igen och det snart. Kram

 148. christina says:

  Kära fina bobby,känner varken dej eller samuel men kommer från örebro,finner inga ord hur tragiskt det kan bli önskar att man kunde vrida tilbaka klockan och få din samuel tillbaka…Ni har genom gått så mycket tillsammans,och ni va så vackra ihopp..finns så många trångsynta människor själv annser jag att man blir inte kär i ett kön utan i en personlighet och dom som inte förstår det är det synd om…..Ta nu så god hand om dej som det bara går//kram Christina

 149. Kicki says:

  smärtan försvinner aldrig helt..men man lär sig leva med den..det är tid..tid att avverka..det är en dag i taget som gäller…så obeskrivligt tungt och jag beklagar så sorgen..skickar dig en kram från mig en av många okända

 150. Maria says:

  Tårarna rinner ner för mina kinder när jag läser ditt inlägg. Jag lider verkligen med dig och beklagar sorgen. Jag bet hur det är att mista någon nära hel plötsligt. Det går inte att beskriva den fruktansvärda smärtan man känner. Jag skickar en stor kärleksfull kram till dig. Ta väl hand om dig!

 151. Sara says:

  Bobby, du kommer att fixa det här. Du har fortfarande Samuels styrka och kärlek inom dig och det kommer att hjälpa dig. Han hade velat att du hade fortsatt ditt liv. Hedra honom genom att någon gång bli glad och lycklig igen. Ni verkade vara soulmates. Skickar en stor kram och hoppas att du mår bra snart igen… Sara

 152. Jessica says:

  Jag beklagar verkligen 🙁 Sa hemskt, jag kan inte forestalla mig hur det kanns just nu. Jag borjade grata nar jag laste ditt fina inlagg. Ta hand om dig Bobby, jag tror att Samuel alltid kommer att finnas vid din sida. Kramar!

 153. Agata says:

  Hej Bobby,blev bestört över din olycka. Det finns inget man kan göra, bara gråta sig igenom sorgen. Rasa sig igenom olyckan. Nån gång om ett tag kan man bestämma sig för att vila en liten stund från sorgen kanske en gång per dag. När man skalar en mandarin tex. Detta betyder inte på ngt sätt att man ska glömma för det gör man aldrig. Men just vila från sorg kan vara skönt för att orka fortsätta sorgearbetet.
  Tack för att du delat med dig så fint till oss alla, innerlikt och ärligt,

 154. Madelen says:

  Sitter här med en klump stor som en badboll i halsen. Det går inte att föreställa sig den sorg du och Samuels familj känner, för bara att snudda vid tanken att något sådant här skulle hända en själv gör för ont. Så dom tankarna går inte att tänka.
  Att behöva vara mitt uppe i det… jag kan inte hitta ord. Ingen människa borde behöva gå igenom en sådan här sak.
  Jag har aldrig läst din blogg tidigare och vet inte vem Samuel var men han är vacker som en ängel på bilderna och vad jag förstått på dina och andras ord så var han verkligen det också.
  Jag hoppas du får tid och plats att sörja och att du sedan kan komma tillbaka till ett okej liv igen. Att du kan se lite glädje snart igen även om du så klart alltid kommer bära med dig detta.
  Tänker på dig och Samuels familj och skickar många varma kramar!

 155. Ebba says:

  Tårarna rinner när jag läser din text.. Du är verkligen en beundransvärd människa som kan skriva om din kärlek trots sorgen. Det var med mycket sorg i hjärtat som jag läste om vad som hade hänt. Har följt dig och tycker att du verkar vara en fantastisk människa, så även Samuel. Tänder ett ljus för er och skickar många kramar till dig!! Ta hand om dig,
  Ebba

 156. Ingrid says:

  Samuel måste ha varit en så fin person. Så enormt synd att någon så fin och älskad gick bort, men du vet vad som sägs, gud tar de bästa först. Vila I Frid Samuel. Han älskade och var älskad tillbaka, och kommer att leva vidare i ditt hjärta <3

 157. Johanna says:

  Bobby, tillåt dig själv att känna den smärtan du känner just nu. Jag kan aldrig tänka mig vad du går igenom, den sorg du måste känna. Men vi är många som skickar styrka och värme till dig just nu! Du berörde mig verkligen med ditt oerhört fina inlägg om en underbar person! Många kramar från mig

 158. emma says:

  väldigt vackert skrivet! utlämnande och modigt!!
  finns inte mycket man kan skriva som gör det lättare för dig men en sak är säkert, resten av ditt liv kommer du ha en vacker ängel på din sida som ständigt vakar över dig!
  styrka till dig!

 159. Lovisa Hallén says:

  Beklagar verkligen och livet är så jävla orättvist och skört. För snart 7 månader sen omkom min 20 åriga syster i en bilolycka och jag känner igen mig i allt du skriver.. hur man knappt kan andas av all smärta och gråt och hur man ligger som en zombie och önskar man vore död. Man tror att man aldrig mer kommer kunna leva, sorgen kommer alltid finnas där, och det kommer ta tid, men det där riktigt svåra stunderna kommer komma mer sällan. Jag kan säga att det är tack vare familjen som man fortsätter kämpa, för hur svår förlusten av Samuel än är har du flera personer kvar här som du älskar precis lika mycket som honom, och som behöver dig lika mycket som du behöver dem. Sänder alla mina styrkekramar till dig och närstående till Samuel , Samuel verkar vara en fantastisk person. Och när allt känns hopplöst svårt och trist, försök minnas det du fått och inte det du mist <3

 160. Elin says:

  Bobby! Jag har gråten i halsen och tårarna rullar ner för
  mina kinder. Kan inte förstå hur jävla ledsen och förstörd du är,
  måste vara något utav det värsta som kan hända i ens liv..
  Jag hoppas att du pratar pratar gråter och omger dig med fina människor,
  ta hjälp av en psykolog eller så om det behövs, viktigt att du nu tar hand
  även om dig själ nu i denna tunga sorg.
  Tänker på dig fast jag inte känner dig, beklagar verkligen sorgen!
  Kramar

 161. C says:

  Beklagar verkligen sorgen, livet är så orättvist…Vet att inga ord i världen räcker som tröst. Men du kommer ta dig igenom denna svåra tid hur ofattbart & svårt det än känns.
  Är övertygad om att han alltid kommer finnas vid din sida.
  Sänder dig massa styrka. Ta hand om dig!
  Varma kramar!

 162. Anna says:

  Va stark Bobby ♡ När jag läser detta så rinner bara tårarna ner för kinden, så hemskt. Hans själ kommer alltid vara nära dig. Låt sorgen ta sin tid och jag hoppas du kommer hitta kraften att gå vidare.
  Varma kramar
  Anna ♡

 163. Magnus says:

  Hej. Har berörts mycket illa av din förlust av Samuel. Känner ingen av Er personligen men lever i den lyckliga värld med min man som ni gjorde. Tycker du är mycket stark som är så öppen med din sorg. Förlorat andra närstående tidigare och vet att det hjälper. Vet att smärtan går ner, saknaden finns kvar, din & Samuels kärlek också.
  Gud gör dig stark och tar hand om din Samuel.
  Stor kram från Magnus

 164. Kristin says:

  All kärlek, värme och fina tankar till dig och era familjer! Ta dig tid och sörj och minnas och vara ledsen. Livet är inet slut, det har bara tagit en ny oväntad väg.

 165. Elisabeth says:

  Tiden läker inte alla sår men lindrar. Sorgen bor i hjärtat och en del dagar orkar man inte ens tänka på det. För 2,5 år sedan förlorade jag min älskade pappa på några veckor. Tiden jag satt vid hans säng och senare dödsbädd gör så ont att tänka på fortfarande. En del dagar orkar jag inte och en del så tänker jag på det om och om igen. På vad vi sa går igenom scenarion i huvudet om och om igen. Om jag blundar känner jag hans hand i min och doften av honom och hans armar runt mig. Det är det värsta en människa kan gå igenom jag kan inte ljuga. Men man överlever- men tillåt dug själv att älta, gråta och sörja ifred. Jag hade sån närvaro av någon efter det här. Öppna ditt hjärta och känn så känner du honom vid din sida. De finns med oss. Jag är inte längre rädd för döden för jag vet att min fina pappa väntar och tills dess finns han med mig. Samuel är med dig. Jag vet att det är så. Jag var rädd att pappa var arg för han var det när de inte kunde bota honom. Hela förloppet gick så fort så jag kände att jag var tvungen att ” prata” med honom. Några år tidigare mötte jag en kvinna på en fest som sa något till mig jag inte sagt till många. -de kommer till dig när du sover! -va? Det visade sig vara ett medium. Hon är helt outstanding!!! Hon beskrev hela förloppet och att pappa gått bort och hur. Jag sökte upp henne efter detta då jag behövde få ro. Det känns bättre nu. Jag fick säga det jag alltid sa och jag fick veta att han fått ro. Det rekommenderas att gå till henne. Hon har gått hos Terry Evans om du känner till honom. Linda vet. Önskar dig all lycka och stora styrkekramar.

 166. P says:

  Jag känner varken dig, Samuel eller någon i din närhet. Men jag finner inga ord.. Du är så fin. Och Bobby, känn inte att du måste svara på någon kommentar alls, det är inget som vi(vi som kommenterar) kräver. Vi vill bara finnas här för dig och ge så mycket stöd åt dig som vi kan. Tillåt dig själv att vara ledsen, tillåt dig själv att bryta ihop när du är bland andra människor, även om det skulle kännas opassande, det är viktigt. Det är okej att vara ledsen!
  Många bamsekramar!

 167. Jen says:

  Åh. Vi känner inte varandra alls, aldrig träffats, aldrig talats vid. Vilken kärlek som lyser igenom dina ord om din älskade Samuel! En sådan orättvisa som drabbat dig och din kära, fruktansvärt, tårarna rinner. Var stark, bryt ihop, var stark igen, en dag i taget, ta dig framåt, omge dig med fina och goda människor! Jag tror på dig. All styrka!

 168. Bia says:

  Sorg……..finns det nåt så fruktansvärt starkt som sorg……..tortyr är vad det är, för det betyder att något fruktansvärt har hänt…… Du har haft lyckan att få vara nära en ängel, det betyder nåt, vad vet man inte men nåt betyder det – att du fått vara med Samuel – en ängel i livet. Sörj honom starkt och låt det ta tid……ha inte bråttom att må bra, att komma vidare mm. Låt det ta tid, tiden läker alla sår sägs det och den tiden är olika för alla. Jag tror att din sorg tar tid efter den enorma kärlek du beskriver att ni upplevde och hade. Du har haft det vackraste en människa kan uppleva – du har haft din egna ängel och Samuel hade sin – han hade dig Bobby. Jag är så ledsen för din skull och Samuels familj, detta är inte mänskligt – att bli av med en vacker, ung människa, inte rätt alls. Men nån mening är det med allt tror jag, det kanske visar sig en vacker dag………. Var rädd om dig Bobby och låt det ta tid att läka ditt hjärta. Tänk på att du haft nåt som många aldrig har eller får – en ängel i ditt liv. Mina tankar finns hos dig, kram Bia

 169. Åsa says:

  Jag beklagar sorgen Bobby. Ni var så vackra tillsammans.
  Starkt av dig att skriva detta inlägg.
  Ta hand om dig! Kramar

 170. Camilla Nelson says:

  Kära Bobby!
  ….Vad fina Ni är.
  Trots att jag inte känner dig så går mina tankar till dig.
  Vet hur du känner,har själv mist min älskade.
  Önskar jag kunde sända dig styrka.
  Take Care
  Kramar
  Camilla

 171. Amanda L says:

  Jag är så ledsen för din och er skull. Ni förtjänade att få bli gamla ihop och vara så lyckliga som ni var. Skickar all styrka och hopp jag kan frambringa till dig fina Bobby.

 172. lovis says:

  Kära Bobby!
  Det är med sorg och tårar i ögonen jag läser detta.
  Det finns inga ord som tröstar i denna situation.
  Jag har också förlorat en kärlek!
  Dock var vi inte tillsammans just när det hände men det hade nyligen tagit slut på ett väldigt tragiskt sätt.
  Känner verkligen med dig i hela kroppen!
  En dag kommer du och Samuel att återförenas, ni kommer att bada i kärlek och förhoppningsvis få göra allt det ni drömt om. Inget kommer att skilja er åt! Ni kommer alltid att få vara tillsammans! Har kollat lite på bilderna på Samuel, han är otroligt vacker! Likaså du!
  Ta hand om dig. Livet får gå vidare och på ett eller annat sätt hittar man tillslut ett sätt att klara det!
  Mina tankar till dig………..

 173. Melissa says:

  Orden räcker inte till i sådana här lägen.. Fruktansvärt orättvist!
  Sänder all styrka och värme jag kan!

 174. Victoria says:

  SÅ SÅ ledsen för din skull………
  (Tänker oxå tanken att det är ofattbart att dom tagit bort varningstrianglar på mediciner)

 175. Natali bloggar om LIVET says:

  Det är så hjärtskärande att läsa detta, har tänkt extra mycket på att livet är skört. Citodon som är en otroligt vanlig värktablett som även jag ätit mot migrän och postoperations smärtor. Jag hade ingen aning om att man kunde dö av dem. Massa styrka och kärlek till dig och Samuels familj.

 176. Pingback: Mycket sorg samtidigt! « Linda Thelenius före detta Linda Rosing

 177. Sophie says:

  Mina tårar bränner som eld på mina kinder då jag vet av egen erfarenhet vad du nu går igenom. Inget kan ta bort den smärta du känner. Du skriver så öppenhjärtat och kärleksfullt om Samuel <3 ALl styrka till dig, Bobby! Er kärlek till varandra kommer hjälpa dig att komma vidare… Jag lovar! Kram

 178. Alicia says:

  Riktigt tragiskt Bobby. Beklagar verkligen vad du och alla i Samuels närhet får gå igenom när ni förlorat, vad jag förstått, en så otroligt vacker människa.
  Va stark!

 179. Stephanie says:

  Man får ont i hjärat av att läsa detta. Så stark du är som kan skriva detta, önskar att du snart känner dig bättre med hjälp av dina fina vänner.

 180. Natalie says:

  Beklagar verkligen fina du. Det där var något av det finaste och hemskaste jag läst någon gång. All kärlek och styrka till dig min vän!

 181. Sofie says:

  Hej Bobby jag fick höra om dig och det tragiska genom att jag är med i Bloggfamiljen, jag tycker du gör en fin sak som berättar hela historien så det inte blir en massa snack. Dessutom varnar du andra för att blanda tabletter och alkohol.
  Kram till dig och Samuels familj.

 182. Tessan says:

  Beklagar sorgen 🙁 Han verkade vara en underbar person, av det jag har läst, finns inte många människor med den godheten och drivkraften att hjälpa andra <3 R. I.P Samuel <3 och till dig Bobby kämpa på förstår att det här är fuktansvärt men för Samuels skull kämpa vidare! Du är en underbar människa! <3 skickar dig massa styrkekramar <3 kram

 183. elina says:

  sitter här med tårar i ögonen. även om jag inte kände Samuel så kan jag leva mig in i hur du känner dig. Min älskling dog när han var 19 år, i en olycka. Hade träffat han i 10 minuter innan och sen fick jag ett samtal ”Elina, du måste komma till sjukhuset, Fredrik har varit med om en bilolycka…” Jag var i chock, kunde inte andas, allt blev bara svart. Så kan kan nästan förstå hur du känner dig. Jag älskar fortfarande min fredrik, han är mitt allt och kommer alltid vara det. Jag är så glad att jag fick tillbringa 3 år med min älskling, jag skulle kunna dö om jag bara fick se hans vackra blåa ögon och han underbara läppar och leende. Jag skulle kunna dö för min Fredrik, men jag ska leva för honom. För det vet jag att han vill..
  ”Ångra aldrig något som en gång har fått dig att le”

 184. Heidi says:

  Jag blir så vemodig…..mitt enda syskon, min älskade bror dog plötsligt en Valborgsnatt för 14 år sedan. Han hade en infektion i ryggen, hade fått starka mediciner av en läkare och tagit sig en drink. Han kände sig trött och lade sig…vaknade aldrig upp igen. Kunde inte tro att han var borta…sorgen….saknaden…jag blev arg ”vems fel är att han slets bort från oss”, vad är det för mening med det här? Folk som klagar över små saker. gnäll, gnäll. Känslan av tomhet, att inte kunna vara glad och inte längre orka sörja…”flat-line”__________________ sakta vakna till liv igen. Du kommer att förstå dessa känslor och jag är så innerligt ledsen för dig och alla andra som behöver uppleva att deras änglar slits ifrån på ett så meningslöst sätt.
  Kanske någon dag längre fram vi kan göra något så att det uppmärksammas ordentligt i samhället hur farligt även små mängder av läkemedel och alkohol kan vara. Detta behöver uppmärksammas…fler unga ska inte behöva dö på det sättet.
  En dag i taget. Andas. Det kommer att gå.

 185. Ingela says:

  ”Du kan gråta varje dag över att han är borta.
  Eller så kan du le för att han har levt.
  Du kan stänga dina ögon och be att han kommer tillbaks.
  Eller så kan du öppna dina ögon och gråta över att han lämnade dig.
  Ditt hjärta kan vara tomt för att du inte kan se honom
  Eller så kan det vara fullt av den kärlek du kände och glädjen över att du har känt honom.
  Du kan vända dig från morgondagen och sörja gårdagen
  Eller så kan du vara lycklig imorgon för att han var en del av ditt liv igår.
  Du kan komma ihåg honom med ledsamhet att han är borta.
  Eller du kan bära hans minne och låta det leva vidare
  Du kan gråta, stänga din själ, vara tom och vända ryggen mot livet.
  Eller så kan du göra det han ville
  – Le, öppna dina ögon, älska, minnas honom för alltid och försöka gå vidare”

 186. cecilia says:

  urs vad hemskt och fint på samma gång..det fina var hur du beskriver eran relation och han som person!…Ibland får man ta en sekund i taget! /C

 187. Marie says:

  Det är fruktansvärt! Jag gråter nästan när jag läser ditt inlägg. Känner inte någon av er. Är bara en bloggläsare. Men jag kan inte fatta att det kan få hända de bästa. Jag blir så ledsen.
  Man fick en aning om hur ditt liv är just nu. Det gör ont i mig att föreställa dig hur du sörjer. Det lilla jag kan glädja dig med är att vi alla förstår genom ditt inlägg vilken ängel Samuel var. Jag tror ätt han är det fortfaande.
  Kram <3

 188. Amanda says:

  Jag beklagar verkligen sorgen. Jag tror ingen som inte varit med om det själv kan föreställa sig vad du går igenom nu. Jag är säker på att Samuel vakar över dig och kommer alltid finnas med dig, tills den dag ni ses igen. Modigt och starkt av dig att skriva detta. Jag önskar dig all styrka i livet. Ta hand om dig.

 189. Gina says:

  Man kommer inte över sorgen, men den går att lära sig leva med. Tack vare kärleken så ligger den där i hjärtat som en bomullstuss och poppar upp lite då och då utan att man själv kan bestämma när var och hur. Jag tror att de allra finaste tas ifrån oss tidigt av någon anledning som jag ännu inte fått svaret på. Kanske för att universum behöver vackra änglar med mycket kärleksenergier är en tanke. Det är så sorgligt alltihopa samtidigt som du/ni fått gåvan att ha älskat så som få. Det är bra att du berättar om tabletterna, så lätt att åka dit på. Tankar till Er.

 190. Pingback: PURE PAIN | martinasofilarsson @ Spotlife

 191. Lotta says:

  Hej Bobby!
  Har aldrig läst din blogg och känner dig inte alls utan hamnade på din sida eftersom jag läser Carolina Gynnings blogg. Jag blev så berörd och ledsen för din skull =´(
  (Min lillasyster dog helt plötsligt när hon var 18 år så jag kan ana vilken chock detta är för dig, även om sorg känns olika för olika människor).
  Tycker det är så orättvist och hemskt! Vill beklaga din sorg och be dig kämpa vidare. Det känns inte så nu, det känns snarare som ett hån, men det kommer bli bättre! Jag lovar! Det kommer säkert att ta tid, lång tid, men med mycket stöd, kärlek och hjälp från dina nära så kommer du ut på andra sidan. För alltid förändrad men med din fina pojkvän för alltid i ditt hjärta. Ta hand om dig, ät, drick, prata, kramas och gråt. Önskar det fanns något som kunde göra din sorg lättare att bära!
  Mina varmaste tankar går till dig ikväll <3 //Lotta

 192. sara says:

  du verkar ha ett hjärta av guld och du var verkligen verkligen inte värd denna hemska händelse. orättvist! all styrka till dig, kram

 193. Anette says:

  Styrkekramar till dig o kärlek i massor, det gör så så fruktansvärt ont att mista någon som man har så nära o kär, har själv varit med om det o det är inte lätt… vad härligt att du har folk omkring dig, det behövs dygnet runt…
  Var rädd om dig o kämpa..
  //Anette

 194. nancy says:

  med tårar i ögonen så hoppas jag från hela mitt hjärta att samuel har en fin plats i himmlen och vakar över dig. var stark, ingen förtjänar att gå miste om sin livskamrat.

 195. Jenny says:

  Gud vad hemskt! 🙁 Jag själv har aldrig varit med om någon nära som har gått bort, kan knappt tänka mig vilket sorg du går igenom nu… Men jag beklagar så hemskt mycket iaf!
  Du finns i mina tankar <3
  Stor kram!!!

 196. Mimmii says:

  Aaaw Bobby, jag gråter verkligen med dig när jag läste allt fint du skrev om din ängel. Det påminner mig om min kära syster som gick och tyvärr bort, hon va också en ängel som tänkte på alla andra innan sig själv. Stora varma kramar till dig. Va stark 🙂

 197. CAT says:

  Hej Bobby det du skriver är så fint men samtidigt så fruktansvärt sorgeligt livet är bra orättvist vet inte vad jag ska skriva för jag blev så fruktansvärt tagen av va du skrev så himmla fint han måste ha varit något alldeles extra. KRAMIZ på dej

 198. Gabrielle says:

  Det här inlägget var riktigt hemskt men samtidigt fint att läsa. Jag vet att ingenting kanske hjälper för att lindra din sorg men minns honom med glädje inte med sorg. Tänker på dig och hans familj, han var säkert något alldeles extra. Ta hand om dig, all kärlek till dig. /Gabrielle

 199. mia says:

  Bobby,
  När hjärtat blöder, läker det. Man måste bearbeta för att kunna bevara och gå vidare. Att visa sin kärlek och passion för en själs frände på det sätt som du gör är något stort, det är äkta. Vi som inte har varit med om något liknande vi kan inte förstå, varken veta hur det är, vi kan bara försöka förstå. Försöka förstå hur det känns när ens andra halva försvinner, en stor bit av hjärtat blir tomt, ens själ splittras i tusen bitar och hur man känner att man faller sakta isär. Du bearbetar genom att visa vilken vacker själ din andra halva var och är. Du visar att du är stark för att bevara och komma ihåg och leva vidare för hans skull.
  Ditt hjärta blöder för att det läker. Var stark för ditt hjärta väntar där uppe och vakar över dig. Ni kommer och ses igen en vacker dag.
  Kärlek till både dig och din andra halva!

 200. michelle says:

  Jag beklagar innerligt! tårarna slutade inte rinna när jag läste, de va så vackert och fint skrivet. Vila i frid Samuel<3 mina tankar går till dig Bobby och hans nära och kära!

 201. Michaela says:

  Jag hade tänkt att be om råd gällande frisyr men när jag läste detta så känns det helt opassande och jag vill istället beklaga den perhörda sorgen. Ditt vackra inlägg fick några tårar att rinna. Samuel kunde skatta sig lycklig för detta inlägg skiner av kärlek och äkta kärlek är alltid ren och vacker oavsett kön eller andra bagateller. Det är endast trångsynta människor som inte kan se kärlek för vad det är!
  Återigen beklagar jag sorgen! 🙁 Ta hand om dig!

 202. Yasmine says:

  Hej Bobby!
  Jag har aldrig träffat dig eller läst din blogg, men min kollega visade denna sidan och berättade kort om vad som hade hänt.
  Och jag gick själv in för att läsa och blev djupt rörd och ville bara sända så mycket kärlek till dig och till alla som kände din Samuel.
  Han lever vidare, fast på ett annat sätt.
  stor kram

 203. Ann-Christine says:

  Du har skrivit så fint om din älskling. Vet inte vad jag ska skriva men vill iallafall beklaga sorgen.Jag tror att vi kommer att träffa våra nära och kära den dagen vi själva dör,det känns bra att ha den tron.Var rädd om dig.

 204. sandra says:

  Ååååh fåår tårar i ögonen! jag är själv syrian och vet hur syrianer kan vara, väldigt trångsynta och väldigt dömmande. Jag förstår att många i vår kultur är okända med tanken av att det ska finnas homosexuella osv. De är rätt ovanligt för oss syrianer, men man ska alltid acceptera alla människor och låta alla leva sina egna liv. Som en god kristen ska man göra det, att mordhota osv är en värre synd. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt du haft det, som du säger så är oftast syrianer värre och mer syndare fast dem gör det på andra sätt och i hemlighet som dem tror gör saken bättre! vet så många sånna fall. Är från Örebro också, har sett Samuel ett par gånger, & när man läser om allas fina ord så vet man att man mist en ängel här på jorden, döden är skrämmande jag vet, då jag mist en väldigt nära=(, men det enda man måste göra är att hålla kvar sin tro om himmelen, Gud tar hand om honom nu. Och bless you! Kraaam Sandra Örebro

 205. Maria says:

  Beklagar verkligen sorgen!
  Grät när jag läste inlägget, och även fast jag inte träffat någon utav er så värmde det i mitt hjärta att höra hur mycket ni älskade varandra. Ett riktigt fairytale förhållande 🙂
  Livet är otroligt orättvist, speciellt mot de bra människorna. Men Samuel kanske hade gjort det han skulle på jorden – att stötta dig i vått och torrt och få dig att tro på kärleken 🙂
  Var stark Bobby och tack för att du delade med dig av din sorg men också av din kärlek till Samuel.

 206. Katarina says:

  Ledsen för er förlust, har nyss förlorat min dotter och vet hur det är. Men… snälla du varna för CITODON inte som du skriver Citadon. Varna för alla värktabletter i samband med alkohol och för jisse namn ta inte andras mediciner!

 207. Sofia Ö Hedin says:

  Jag beklagar verkligen sorgen djupt! Får en klump i magen och har gråten i halsen, fy vad tråkigt att något sådant skall hända! Jag skickar en massa styrkekramar till dig, nära och kära till Samuel!

 208. Kristina says:

  Hej Bobby.. gud så fruktansvärt du varit o är med om just nu! kan bara ana hur det känns.. jag känner varken dig eller samuel men er berättelse berör så otroligt! förhoppningsvis kommer ni få ses igen i ett senare liv.. och om inte annat är jag säker på att han är med dig varje dag, bevakar digfrån andra sidan o ser till att du klarar dig igenom detta! lev det liv han inte kunde slutföra o ta hand om dig så gott det bara går.. en timme i taget..fokusera på att få i dig mat, träffa nära o kära, o att bara andas… samuel kommer nog alltid finnas med dig o det kmmer nog alltid göra lite ont när du tänker på honom, men försök va tacksam för tiden ni ändå fick ihop, o att det ändå fick ett så hemskt slut er relation, var ni kära o lyckliga ända till slutet! ta hand om dig o fokusera på ditt liv nu.. vi bloggläsare finns kvar när du orkar , om du orkar, ta dig tillbaka o skriva mkt igen! stoora kramar från mig

 209. Sandra says:

  Bobby,
  Det finns inget jag kan skriva för att det skall kännas bättre.
  Men jag hoppas verkligen att du vet att du har många personer runt dig som verkligen stöttar dig, din familj, din kärleks familj, och dina läsare.
  Jag vet hur det känns och jag kan inte sluta gråta när du skriver hur du mår, för jag känner så väl igen dessa känslor.
  Jag tänker på dig, och alla era närstående och hoppas att ni finner den frid ni alla är värda.
  Massor av kramar från Sandra

 210. F says:

  Va fin han var, både på utsidan och insidan! Vila i frid vackra han. / All lycka till dig, låt sorgen gå över till lycka inom en framtid även fast det är svårt och att det kommer ta en tid!

 211. Cenedra says:

  Det finns inga ord! fan vad livet är orättvist ibland! Det här måste verkligen vara piss! Jag hoppas att du kan må bättre snart! och kom ihåg att Samuel alltid finns hos dig! och han vill se dig lycklig och glad! så lev för Samuel! kram! <3

 212. emy says:

  Världens största kram till dig Bobby! Livet är inte rättvist, så fan heller! men jag hoppas att du kan försöka samla all den glädje den energi som du fick av samuel och använda den till att orka leva! Bobby du är fantastisk glöm inte det! Även om han inte är där vid dig fysiskt, är han alltid med dig ändå…oavsett vad du gör! Du är inte ensam, tror aldrig det! Han är med dig…kärlek försvinner inte när en människa dör. Det är då den sätts på prövning, och en sådan stark kärlek som er, den vissnar inte..den växer oavsett om solen skiner eller regnet öser ner. Den är oövervinnlig…<3

 213. Elin says:

  sitter på bussen och läser och börjar gråta! är så jätte ledsen för förlusten! styrka till dej och din familj! <3 kram

 214. sara says:

  ååh, neej! förstår precis hur du känner när någon man älskar dör. Både min bästa vän, vän, mormor, farfar är döda. Och för inte mindre en månad sedan dog också min pappa av att han tog livet av sig. man lever med sorg i hjärtat resten av livet, för livet är så orättvist. men due stark! så stoora kramar till dig! <3

 215. Matildalind says:

  Beklagar verkligen sorgen Bobby!
  Jag vet inte hur det är att förlora någon som man verkligen älskar, någon som man själv skulle kunna dö för. Men jag vet hur det är att gå runt med tankarna om att det kanske skulle kunna hända…
  För inte alls längesedan fick jag och mina 9 syskon reda på att vår mamma hade fått cancer.
  Det tog lång tid att förstå vad exakt det innebar, eftersom jag själv inte har varit med om det…
  Det är väl lite bättre nu med allt men jag har fortfarande kvar de ”onda” tankarna om faktiskt vad som kan hända…
  Jag grät när jag läste ditt fina inlägg bobby och jag är verkligen ledsen för din skull.
  Du är stark bobby och du har dina vänner, glöm aldrig det!
  Kärlek till dig Bobby! <3

 216. Rebecka says:

  Vad stark du är som klarar av att skriva om detta hemskt sorgliga! Jag hoppas att du kommer bli lycklig återigen även om det känns som allt för avlägset just nu… Är övertygad om att du och din Samuel kommer att mötas igen, efter livet på jorden <3 Stor kram!!!

 217. Paulina says:

  I feel very sorry for you… I know how it is when you lost someone who is sooo important for you!!Please be strong and remeber ”what doesn’t kill you it will make you stronger!!!
  Hugs and kisses
  PAulina

 218. Pingback: Rebecka Stranne - Kyrkoplan.se

 219. Camilla says:

  Jag har varken träffat dig eller samuel men sorgen du genomgår kan inte kläs i ord, Gud är med honom och jag önskar innerligt att du hittar styrkan att gå vidare i livet, med Samuel i ditt hjärta. Jag önskar dig all lycka i livet. Dom säger att de som dör unga blir änglar. Må Samuel vila i frid.
  Ditt inlägg gav mig tårar och jag måste säga att det var något av det finaste jag någonsin läst.
  Med vänlig hälsning
  Camilla

 220. Lis says:

  <3<3<3… beklagar verkligen sorgen och att behöva få uppleva något som det här.. jag grät massor när jag läste ditt inlägg och tänker såklart på huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur orkar man som anhörig att vakna dagen därpå, gå upp och fortsätta leva..
  Samuel är hos Dig varje sekund, varje minut du behöver inte vara orolig.. han är med dig vart du än går och är din alldeles egna ängel för alltid. Vila ifrid Samuel och Bobby – Kärlek till dig. En dag i taget, andas. Du är stark. <3

 221. k says:

  Kan inte tänka mig in hur det känns för dig.. Men utav att varken känna någon av er känner jag sorg i mitt hjärta och tårarna rinner ner för min kind. Men utav att läsa detta inlägg ser jag att du verkligen är en stark och givmild person med ett enormt hjärta! Fortsätt att vara du även när allt suger och man vill ge upp, det är bland det värsta som kan hända att den man älskar försvinner för snabbt och rycks iväg från en men du har fått en till familj och vårda alla som ger dig kärlek och tålamod <3
  Massor med kärlek och tankar till dig.

 222. Hannah says:

  Hej Bobby, jag ville bara säga att jag är så ledsen för din skull, tårarna gick inte att hålla tillbaka när jag läste den här texten.
  Jag har själv varit med om en liknande sak, min allra bästa vän dog för 4 år sedan, tack vare en olycka. Jag kan känna din smärta, och jag vet hur du känner. Jag hoppas fortfarande att han ska vara där när jag vaknar.
  Man kan se på hans ögon att han är en vacker människa, gråt dina tårar för att du förlorat något så viktigt, men lev för honom. En dag kommer det kännas bättre.

 223. ebba says:

  Beklagar verkligen sorgen!
  Så tragiskt att du har förlorat din pojkvän/bästa vän 🙁
  Han verka ju så snäll och fantastisk!
  Hemskt att bra människor ska behöva dö.
  Men försök att fortsätta vara stark!
  Det vill Samuel med , det är jag säker på!
  Han kommer ju alltid vaka över dig och han finns alltid kvar i ditt hjärta!
  Kramisar

 224. Natalie Orrgren says:

  Lider definitvt med dig, kände precis likadant när min gammelmorfar dog. När man förlorar någon som man kan lita på, berätta allt till och som bryr sig så himla mycket om en. När den personen längre inte finns, vet man inte var man ska ta vägen. Jag vet precis hur det känns, all kärlek till dig. <3

 225. Irma says:

  Vad skönt att höra att du har vänner och familj som rår om dig i denna svåra tid. Förlora inte hoppet, du kommer att må bättre med tiden även om det känns som att du går under just nu. Jag tänker på dig och må Samuel vila i frid. <3

 226. maja says:

  Beklagar sorgen men du ska veta att du är inte den första att genom gå det här min käre farfar var precis så som du beskriver din fina samuel det är tungt att förlora en sån älskevärd person men han är i himmlen nu och han älskar dej fortfarande <3 R.I.P samule nordlöf vila i frid alla minnen och alla dagar ska vandra med oss

 227. linda says:

  denna texten fick mig att börja gråta och verkligen känna smärta i hjärtat.. att något så fruktansvärt som det här händer någon är inte klokt, det borde inte få hända. hade det hänt mig att min älskling dog hade jag inte överlevt. som du sa, hade hjärtat fortsatt slå utan att man vet varför. jag beklagar verkligen sorgen bobby och jag hoppas att du en dag kan komma på fötter igen och minnas samuel med glädje. många styrkekramar till dig!

 228. Hanna says:

  Jag är jätteledsen för det som hände, jag känner varken dig eller Samuel, men jag vet att var han än befinner sig kommer han alltid att älska dig och önska dig allt gott! KRAM

 229. Tilda says:

  Åh fy vad hämskt att förlora någon man aldrig vill förlora:(
  Jag grät igenom HELA inlägget stackars dig bobby! & han som var så ung med..:(((( Vi finns här för dig bobby om du behöver lite extra stöd!! ♥
  RIP SAMUEL!♥

 230. Siv says:

  Hej!
  Beklagar sorgen, jag vet hur det känns att hålla i någon som man älskar av hela ens hjärta och dör ifrån en. Jag höll i min 17-årige son då han dog ifrån mig i en svår cancer som han fick. Jag är så ledsen. Nu har det gått några månader men det känns så svårt att leva ändå. På något sätt så får man ta dag för dag. Leva för andras skull och att den som dog ifrån oss vill att vi ska fortsätta leva. Men förstår att livet känns för djävligt just nu. styrkekramar

 231. chubby says:

  Asså mitt hjärta gråter blod när jag läser det här och mitt ansikte är helt blött! Jag beklagar sorgen av djupet ifrån mitt hjärta Bobby och jag känner verkligen med dig. Du är en jätte fin och snäll människa och tyvärr drabbas vi snälla personer oftast utav olycka men samtidigt gör vi nog det för att vi är starka nog att resa oss upp igen. Skickar så mkt kärlek. värme och kramar till dig härifrån Uppsala som det bara går! <3

 232. Sarah says:

  Sitter med tårar i ögonen och gråten i halsen vet egentligen inte vad jag ska skriva..
  Jag beklagar sorgen, Jag kan inte änns föreställa mig smärtan. Han verkade vara en sån fin människa!
  Mina tankar är med er!
  Styrke kramar! <3

 233. Linda says:

  Man tar sig igenom såna här saker, hur hemskt det än är. Ta den tid du behöver och låt dig själv vara ledsen, men även glad. Det kan hjälpa att tänka tillbaka på allt roligt man gjort tillsammans och alla underbara stunder man haft. Skickar en massa kärlek, styrka och kramar till dig och alla andra som förlorat någon de älskar <3

 234. Evelina says:

  Det är med tårar rinnande ner för kinderna jag läser detta inlägg. Så fantastiskt fint skrivet. Er kärlek var verkligen äkta och otroligt fin. Jag vet att han vakar över dig dag som natt och du kan alltid finna honom i ditt hjärta.
  Jag skickar mina varmaste kramar till dig. Ta hand om dig! <3

 235. evelina says:

  Beklagar sorgen så oerhört mycket! Kan inte förstå vad du måste genomgå just nu men kan tänka mig att det måste vara obeskrivligt. Det värker i hela mitt hjärta och kan kan inte för mitt liv förstå hur ditt hjärta känner. Sänder all styrka i världen till dig!

 236. Sandra Strandgren says:

  Beklagar verkligen sorgen! Jag tror ingen kan förstå din förlust, it endast de som varit med om att mista sin livskärlek kan förtstå vi andra kan bara försöka förstå! Jag vet att att det känns hemskt att säga det men sorgen blir lättare med tiden och det måste verkligen få ta den tid som bevara behövs! Det finns ingen som kan säga till dig då då du sörjt klart! Tiden läker såren men ärren finns kvar… med tiden bleknar även dom men de försvinner aldrig! Du kommer alltid sakna din kära Samuel och han kommer alltid ha en särskild plats i ditt hjärta! Må all kärlek och styrka vara med dig! och Må din älskade Samuel få vila i frid <3 Stora Kramar

 237. Sofie says:

  Kära Bobby, började gråta av din fina text, detta är så sjukt sorgligt. Enligt mig är detta nästan det värsta som kan hända, att ens kärlek dör… Jag har själv ätit Citodon när jag hade problem med njurarna, blev lite rädd när jag såg att han dog av det och kommer ALDRIG blanda det med alkohol! Många kramar till dig!

 238. Amanda says:

  Ingen ska få förlora sin själsfrände… Livet är inte rättvist… Din text var så vacker och ärlig och sitter med tårar i ögonen, ta hand om dig <3

 239. Hanna says:

  Bobby, det här är nog bara andra gången som jag kikar in och läser på din blogg, men jag kan bara föreställa mig hur dåligt du mår. Du har skrivit på ett sådant sätt att man verkligen kan sätta sig in i din situation, och på så sätt mår man (iaf jag!?) riktigt dåligt, jag blir själv ledsen. Jag grät när jag läste det här…
  Ingen förtjänar att uppleva det här, det är hemskt!
  Styrkekramar till dig!!

 240. malin andersson says:

  Det finns inte så mycket man kan göra, man får bara ta sin tid & gråta. Ta stöd av sina närmaste. Men du måste få gråta så mycket du vill, du har precis förlorat någon du älskar. Jag förlorade min pappa för 8 månader sen i cancer, och man får helt enkelt ta den tid de tar. Folk förstår dig om du gråter, <3

 241. Josefin says:

  Kan inte begripa känslan, det gör ont att läsa allt och man får tårar i ögonen . Man har själv en kärlek som betyder så fruktansvärt mycket och jag kan inte ens föreställa mig smärtan om jag skulle förlora honom. Jag hoppas och ber att du kommer upp på benen igen och kämpar för din Samuel, ni verkade som ett jättefint par man skulle velat träffa. All styrka till dig bobby, jag ber en bön för dig och Samuels familj ikväll.
  Vila i frid Samuel. Du är en säkert en vit vacker duva nu <3
  Kramar till dig bobby <3

 242. Alexandra says:

  Jag känner varken dig eller Samuel men jag är så ledsen för eran skull. Jag gråter när jag läser vad du skrivit. Men var glad för de fina och underbara stunder du har haft med Samuel. Utan han tror jag inte att du hade vart samma person som du är idag. Ta en dag i taget och fortsätt leva för hans skull. Han vill inget annat än att du ska få ett bra liv. Jag tänker på er.
  Många kramar Alexandra

 243. Johanna says:

  Beklagar det som hänt.. jag fick tårar av att läsa detta. Det var riktigt fint skrivet. Var stark, vilket du redan vart!
  <3

 244. Sara says:

  jag började direkt grina, kan inte tänka mig den känslan att mista någon så otroligt nära, själsfrände & älskad. kan verkligen verkligen inte heller förstå att du orkar skriva allt dessa till oss undrande, men jag är tacksam för det.. jag vet att han har det bra i himlen, och att du är stark. det värsta folk sa till mig när jag hade cancer, var : ”jag tycker synd om dig”, så det tänker jag inte säga till dig. istället säger jag att; jag vet att det kommer bli svårt, men jag tror på dig, och du kommer klara detta starkare än någon! jag beklagar din sorg något otroligt, men är glad av att du har kärlek runt dig som kan hjälpa dig. styrkekramar!

 245. Johanna says:

  Jag känner mig otroligt ledsen nu när jag har läst detta och det är så orättvist att sånt här inträffar, tänker på dig och önskar dig det bästa. Många kramar från Johanna

 246. carro says:

  Usch vilken smärta 🙁
  Även om man inte tror det så blir det pyttepyttelite bättre för varje dag och det allra bästa sättet är att gråta ut, prata och minnas. Man får inte hålla inne med nånting. Det var verkligen det sämsta som kunde hända i ditt liv…..jobbigt, jobbigt, jobbigt 🙁
  kram

 247. elin says:

  tårarna bara rinner när jag läser detta bobby, ikväll ber jag för dig och din fina kärlek som jag lovar vakar över dig. Att förlora sin kärlek här i livet allt för tidigt ska ingen behöva gå igenom.
  var stark nu för de hade samuel velat. ta vara på varje dag och håller tummarna för dig och era när och kära!

 248. Felicia says:

  Du finns i mina tankar Bobby, du ska bara veta hur många av oss som står bakom dig och ger dig stöd, har dig i sina tankar och tror på dig. Jag kan lova dig att Samuel väntar på att ta emot dig när dagen kommer om många många år då du också lämnar jorden. Han kommer finnas vid din sida genom hela ditt liv, han kommer följa med dig, även om du inte ser honom. Jag lovar! En dag om många år, då kommer ni att träffas igen. Ni var menade för varandra, därför är eran resa långt ifrån slut. Ni kommer att hitta varandra igen.
  Kramar från Felicia ♥

 249. Erica says:

  Jag känner så för dig, Bobby. Livet kan inte vara mer orättvist. Ni verkar ha varit varandras själsfränder, menade att vara tillsammans. Det finns inga ord som räcker till, men jag är så ledsen för din och för Samuels och för era familjers skull.

 250. Emma says:

  Hej bobby! vet inte hur jag ska börja… men jag beklagar sorgen så oerhört mycket! men du måste tänka på allt gott, ha kvar honom i ditt hjärta de romantiska tider ni hade, allt de possitiva med han! min morfar dog för ett tag sen och de var en jätte jobbig tid. Han var som min extra pappa, fanns alltid där och stöttade! men nu är han inte här, inte här på jorden, inte i luften men i mitt hjärta! där kan inget suddas ut, även om man ville bara glömma allt för en stund! tyvärr de går inte, men Samuel finns bobby, de gör han! han finns precis över allt han finns i varje möbel i varje spik i varje tår som rinner ner från din kind där just hans läppar kysst dig! han finns men bara om du tror på han…! han vill dig allt gott på jorden, som vi alla vet att du vill han med, lev inte ditt liv, inte hans liv lev ert liv, hjälp honom att leva du vet att han inte är borta! han finns.

 251. Cornelia says:

  Livet är så fruktansvärt orättvist och hjärtskärande. Är så ledsen för din och hans familjs skull, det låter som att jorden förlorat en underbar människa.
  Men må han vila i frid, han verka vara lika vacker på insidan som på utsidan. Men det låter som att han vart väldigt lycklig tillsammans med dig, du är stark och underbar du med- många kramar till dig <3 Det blir bättre!

 252. Alma says:

  Du är så stark Bobby <3 Grät så sjukt mycket när jag läste det här, sitter fortfarande och skakar med tårarna brinnande i halsen :'( Jag drömde att jag förlorade min bästa vän genom att någon slet henne i stycken! så som du kände för Bobby, att man inte kan leva utan personen känner jag för henne. Vet inte vart mitt liv skulle sluta i för katastrof utan henne, det är alltid hon som bygger upp mig när jag är som ledsnast och det är alltid hon som får mig att må bra <3 Var stark Bobby, jag vet att du klarar det med alla fina kompisar, familj och läsare du har <3
  Många kramar och tankar skickade till dig // Alma <3

 253. Emma says:

  Mina tårar rinner när jag läser så fint du skrivit, känner inte dig inte heller Samuel, vilken smärta, beklagar verkligen !! Samuel kommer alltid att finns hos dig, det kan du vara så säker på, han kommer beskydda dig och trösta dig när du gråter, nu och för alltid! Kram till dig Bobby! Önskar dig allt gott!! /Emma i London

 254. Ingrid says:

  Jag beklagar verkligen sorgen. Kan inte säga att jag förstår den fullt ut, eftersom jag aldrig förlorat något som jag känt så starkt för, som du gör för Samuel.
  Tänk dock på att han alltid kommer finnas med dig, inuti dig. Det kommer aldrig ändras! En vacker dag kommer du orka resa dig igen och leva, men fram tills dess, se bara till att hålla dig vid liv. Även om det är rent utsagt förjävligt nu, en smärta som inte går att förklara på något sätt, så kommer det bli bättre. Saknaden kommer aldrig gå över, du kommer aldrig glömma Samuel, men till slut kan du leva igen.
  Många kramar till dig!

 255. Melissa says:

  Så fint skrivet, Bobby… Jag är säker på att han sitter uppe hos Gud och vakar över dig just nu, det märks verkligen att ni älskade varandra enormt mycket. Se det såhär, han var en utsänd ängel från Gud som bara hade en liten tid här på jorden att göra människor glada, för så låter det onekligen när du berättar om honom, hur snäll och godhjärtad han var.
  Nu var hans tid här nere slut och Gud tog upp honom, för han hade bara ett uppdrag här nere och det var som sagt att göra ledsna människor glada. Som du berättade att du var. Jag är säker att det är så. Han har ju ett änglautseende också…
  Han kommer aldrig försvinna från din sida, Bobby och jag är 100% säker på att ni kommer träffas åter en dag – i himmelen/paradiset. När? Det vet bara Gud.
  Ta hand om dig så mycket som det hår och glöm inte bort det jag har sagt. Kramar och kärlek till dig!
  / Melissa 🙂

 256. Maggan says:

  Bobby & Samuel
  Det vackraste jag vet är att se dig när du sover
  Här råder stilla frid och jag glömmer både rum och tid
  Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
  Att älskas utav dig är det vackraste för mig
  Så sagolikt det är att se morgondimman lätta
  När mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryr
  En kylig morgonbris sakta sveper genom rummet
  Jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till
  Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
  Stunder av lycka att bara ha varann
  Det är en rikedom att få älska och att älskas….
  All kärlek <3 maggan!!!

 257. ebba says:

  beklagar sorgen,verkligen.
  att mista någon nära är det värsta som finns.
  va nära dina nära å kära, försök och var stark du klarar det.
  han finns alltid med dig, alltid.
  kram.

 258. Malin says:

  Gråter med dig när jag läser ditt inlägg och allt det fina du skrivit Bobby, jag lider med dig. Snälla ta hand om dig fina, fina Bobby. Massor utav styrkekramar!

 259. Rebecka Sjöberg says:

  Kan inte ens förstå att sånt händer bara sådär när man inte ens är beredd. Att man mister den man mest älskar över allt annat. Läste hela inlägget & sitter med världens klump i halsen. Tårarna rinner, herregud.. Bobby, jag lider med dig & de gör nog väldigt många.
  Ge inte upp hoppet vännen, han finns alltid hos dig fast du inte ser.
  Varma styrkekramar till dig!

 260. Anna Mountain says:

  Hej Bobby jag blev rörd av detta det borde göra ont i dig jag visste det innan detta. Hände jag har PR -byrå i mitt mode företag Och vi ha tystnad pik som det kallade. Inom PR – Branschen inom hela världen få och ger inte lämnar ut information.
  Jag själv blev berörd av det här sorgen är riktig stort och jag håller med dig bobby om det här och jag beklaga sorgen såklart för våran ängel samuel

 261. Frida says:

  Jag beklagar verkligen.. Så otroligt fina var ni tillsammans och lyckliga och så ska detta hända.. Grät av att läsa detta!
  Men jag kan lova dig att Samuel alltid kommer vara vid dig och med dig vart du än är <3

 262. Saga says:

  Har aldrig gråtit såhär mycket medan jag har läst något, att förlora någon som står dig så nära måste vara riktigt jobbigt.
  Du kommer överleva, det vet jag!
  Iställte för att tänka ”Min älskade är död, jag kommer aldrig kunna leva igen” tänk då istället ”Vilken tur att jag fick möjligheten att träffa den här underbara och fantastiska personen” You are strong <3

 263. Anna says:

  Hej bobby! Började gråta när jag läste din text så himla hemskt trakiskt beklagar sorgen. Var stark! Massa styrkekrammar!

 264. ullie says:

  Jag gråter verkligen med dej 🙁 Åh vlken sorglig hitoria om din älskade 🙁
  skickar största styrkekramen till dej som finns för att orka
  kram

 265. Angelica svensson says:

  Så otroligt vackra ni var tillsammans! Ni kommer mötas igen tids nog, va stark även om det är svårt<3 livet är orättvist och det är alltid som vackraste änglarna som tas ifrån oss konstigt nog:,( blir sÅ berörd av allt fint du skriver om din samuel💙 han va lyckligt lottad som hade/har dig!
  Kämpa på Bobby! Du är en klippa !!

 266. Angelica svensson says:

  Beklagar din sorg i de allra djupaste från mitt hjärta, gör så ont att se allt orättvist här i världen och att er vackra kärlek inte fick blomstra mer!
  Våra vackraste änglar tas ifrån oss och det är så orättvist, men ni kommer mötas igen tids nog. Kämpa på Bobby!! Du är en klippa !! 💙💙

 267. Eda says:

  Gecmis olsun abi!
  Styrka och krafter till er alla! Jag känner varken dig, eller käre Samuel – men så som han är beskriven så låter han som en ängel. Isåfall, så är han på en ”bättre” plats där inget ont kan nå honom. Han är omringad av likhet och jämlikhet, något som tyvärr är allt för sällsynt på vår jord. Han kommer att fortsätta ta hand om hans nära och kära, så som han alltid gjort.
  Ta hand om er och låt minnet av Samuel leva för alltid!
  Sevgiyle
  Eda

 268. linnea lyttinen says:

  Hej Bobby. Jag kan inte hålla tillbaa tårarna. Det är så hemskt när sånt här händer. Man vet liksom inte vad man ska ta sig till. Jag tror eller jag vet att Samuel är på din sida hela dagarna, han var en ängel på jorden och nu är han kanske din skyddsängel. Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden och göra annorlunda. Styrkekramar, kämpa på även fast det känns tungt. Kram. <3

 269. Isabella says:

  Så himla orättvist livet kan vara. Ingen ska behöva gå bort i så ung ålder och ingen ska behöva gå igenom vad du och närstående går igenom. Jag beklagar sorgen. Kramis!

 270. Stephanie says:

  Eftersom att du har fått så många kommentarer redan så kanske du inte läser den här men du kommer klara detta Bobby, jag lovar. Efter att ha läst din blogg nu ganska länge så vet jag vilken stark person du är! Kämpa på, och tänk hela tiden på att han finns i ditt hjärta och han är i himlen och tittar ner på dig och ser vilken underbar person du är och han är säkert jätte jätte jätte stolt över dig!
  Och du ska veta att vi bloggläsare finns här för dig, alltid.
  Tusentals styrke kramar/ stephanie <3

 271. Anna says:

  Hej Bobby.
  Jag vet inte vad jag ska skriva, finns säkert någon som redan skrivit det jag vill säga men jag kände ändå att jag vill skriva något, oavsett om du läser det eller ej.
  Jag sitter här, nyvaken och helt blöt om kinderna.
  Livet kan vara så otroligt orättvist.. vilket det tyvärr var i detta fallet.
  Samuel verkade vara helt underbar och om jag förstått det rätt ville han att alla skulle må bra och vara lyckliga.
  Därför har jag endast ett tips till dig, fina bobby..
  Lev för Samuel! Lev och hitta lyckan igen, så ska du se att samuel sitter och ser ner på dig från himlen och ler. Make him proud.
  Ni kommer ses igen.
  <3 U can do it.
  Love / Anna

 272. malin says:

  herregud vad hemskt!!! grät igenom mig hela texten. kan inte förstå hur något sådant hemskt får hända! förstår att det känns som du ska dö av sorg.. det skulle jag också gjort!!
  men som du säger, du är stark!! och hur mycket man än tror att det aldrig blir bättre med tiden så blir det så på nått konstigt vis ändå, vi människor fungerar så 🙂 hoppas du mår bättre snart! tusen kramar <3

 273. Helena says:

  Beklagar sorgen Bobby! Jag förlorade själv en kär familjemedlem för inte alls länge sedan. Det gör ont, det gör det. Men han kommer alltid att leva kvar i ditt hjärta och i din kärlek! Han kommer alltid att finnas hos dig! Kram!

 274. Ella says:

  Åh, fy fan rent ut sagt, vad orättvist! Jag beklagar sorgen något otroligt… Vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska uttrycka mig för det går knappast. Det känns verkligen i hjärtat och man får så ont i magen av att läsa detta! Det tyder verkligen på att man borde vara mer snälla och omtänksamma som du också skrev! Jag tänker på dig Bobby, och likaså Samuel.. Men som Anna där uppe skrev, lev för honom! Gör honom lycklig! Tusentals kramar! ❤

 275. Anna says:

  så hemsk 🙁
  vila i frid och hoppas du kommer på bena igen <3
  beklagar sorgen och ni är /var så FINA ihop <3
  men även om han inte finns på jorden så finns han i ditt hjärta för alltid <3<3

 276. jensan says:

  hej bobby! jag har aldrig kommenterat i din blogg tidigare men har följt dig då jag tycker du är en helt underbar person. jag är en tjej som bor i småland och jobbar inom sjukvården som sjuksköterska. jag läste ditt senaste inlägg om att din älskade samuel tog värktabletter ihop med alkohol och jag kan förstå hur han tänkte för det har nog alla gjort då vi haft värk och kanske tyvärr druckit. jag hoppas att alla får sig en tankeställare nu och kanske kan förstå hur farligt det egentligen är. även alvedon är farligt ihop med alkohol. är man även sjuk och har en infektion eller annat så är man extra känslig med dessa komb. jag förstår hur ont det gör i ditt hjärta bobby att lämna den du älskar mest på hela jorden. jag har oxå varit med om det här och jag kände som du, att jag kommer aldrig klara mig, jag kommer aldrig kunna leva utan denna person osv. allt läker som du vet även för dig. men det tar tid och man glömmer aldrig men kan kan gå vidare för att man måste. det är inte lätt, verkligen inte. för mig har det gått 10 år nu och det känns som bara en vecka. saknaden är stor men man måste kämpa för att överleva. sitt inte ensam och sörj som jag valde. det blir bara värre. det här som du gör att skriva ut på din blogg är jätte fint och det är ett jätte bra tecken att du klarar att få ur dig dina känslor till andra. det är stort och du verkar en stor och underbar person, precis som din ängel samuel som vilar nu på dina axlar. han ser ut som en fotomodell på alla bilder och verkar vara så snäll. det ser man i ögonen. tänk bara på att han bara vill att du ska leva nu och inte må dåligt. att sörja är en annan sak, men att kunna leva är en annan. låt det ta tid men lova att kom tillbaka snart. jag finns för dig och väldigt många fler. skriv till mig om du vill. jag och väldigt många förstår inte hur det kan finnas endel personer som bara vill illa pga olika val i livet då alla är olika och då alla är olika. som du skriver så är det väldigt många som är otrogna t ex, idag är det över hälften av alla förhållanden som är otrogna och lever i synd. det finns många som är kriminella osv osv men att förstöra för någon annan och för någon man inte känner det är det värsta man kan göra.
  ta hand om dig nu bobby. vi är väldigt många som bryr sig om dig.

 277. Charlotte says:

  Fina du! Jag blir så rörd av de du skriver! Jag önskar jag kunde ge dig kraft att orka ta dig igenom denna svåra tid men en sak ska du veta Bobby du har många som ser upp till dig, du är en sån lätt och omtänksam människa. Fler människor som dig behöver denna värld! Jag är säker på att Samuel är hon dig nu och välsignar varje steg du tar! Jag ber för dig och de dina! Ta hand om dig nu hjärtat! Många styrkekramar från mig

 278. lovisa says:

  jag kan inte förstå att du ens lever, jag hade hoppat från sjukhusfönstret direkt! DU ÄR SÅ STARK! mitt tips är att göra något i samband med naturen, fjällvandra med någon i familjen och bara andas ut. kram

 279. Simone says:

  Bobby, jag har aldrig tidigare läst din blogg men en kompis berättade för mig att du hade skrivit ett sånt vackert inlägg om din Samuel. Hon hade rätt.
  Du skriver så innerligt och fint och jag kan verkligen inte sätta mig in i vad du går igenom just nu.
  Men jag vet att du kommer klara det, tänker på dig!

 280. Stephanie says:

  Hej Bobby, jag sitter och funderar om jag ska skriva eller inte.
  Jag miste min lillebror i en överdos för 2 månader sedan. Vi har haft en tung uppväxt men vi har alltid haft bara varandra. Och jag vet hur det känns, att mista någon så nära ens egen själ man bara kan komma. Jag känner att jag har mist min själ, jag känner mig som ett tomt skal.
  Och jag såg att någon annan hade skrivit, att man ska tillåta sig själv att gråta, skrika vara arg och känna allt det där. Jag försöker blogga, prata med präster och mina vänner för att fö ut allt jag bär på, tankar och känslor.
  Det värsta när något sånt här händer, med en så ung människa är att man har Lixom inget att ”luta” sig mot, det finns ingen tröst. Det finns inget någon kan varken säga eller göra för att man ska må bättre.
  Det är som att bli slaktad inifrån och ut, och inget kan man göra åt det.
  För min egen del, så har det hjälpt att ta timme för timme, för att sedan utöka till timmar per timmar.
  Försök att inte tänka på vad som ska göras nu, vad som ska hända och hur det ska bli.
  Försök bara att överleva dagen så gott du kan. Allt annat kommer eftersom .
  Jag beklagar verkligen sorgen, och inget man skriver eller gör kan hjälpa. Men att man ser att så många bryr sig, och visar omtanke, kan värma lite grann om hjärtat iallafall.
  Med tiden kommer du att kunna ”styra” lite mer över hur du vill må just nu. Då drunknar man inte i sorg som man gör den här första tiden. Jag själv har precis lärt mig att kunna stänga av om jag behöver, bara för en stund.
  Tänker på dig, och på Samuels familj, speciellt på systern för där vet jag precis hur det känns att stå.
  Ta emot hjälp av andra, och låt dina vänner ta hand om dig nu i början. Man är inte dålig för det.
  En stor kram från Steffi.

 281. Josefin says:

  Grät när jag läste ditt inlägg, du låter som en stark människa och även om det gör ont nu kommer det bli lättare för varje dag. Men starka människor tillåter sig också att vara ledsna . Stor varm kram

 282. johanna says:

  usch, usch usch usch, säger jag, fattar inte att du ska behöva gå igenom det här, får ont bara jag ser sånt här, att din livs kärlek inte finns hos dej, otänkbart! och som du skrev, mediciner med alkohol får en att tänka om, även om jag inte dricker så får det mej att tänka, och kanske tillochmed varna andra.
  sköt om dej bobby! <3

 283. Cecilia says:

  Kära Bobby.
  Jag vet att denna händelse har brutit ner dig totalt, att du fortfarande önskar att du kunde vakna upp ur denna mardröm varje dag du vaknar. Många personer säger att de förstår dig, men de kommer de aldrig att göra. Jag vill bara säga ett par ord till dig som kan hjälpa dig i framtiden.
  Du har en tid att sörja, det är tillåtet för vilken levande individ som helst. Att smälta det och förhoppningsvis fortsätta leva. Och någon dag kanske förstå. Döden är någonting vi inte kan sätta ett finger på. Ingen av oss kan det. Men du måste lova mig att vara stark. Det du beskriver är riktig kärlek så det bara skriker om det. Och jag kan inte sluta få tårar i ögonen för de underbara ni haft. Men du måste vara stark och fortsätta, inte nu men snart. Ta din tid. Jag förlorade min egna kärlek i4 år. Gick runt med samma sorg i mitt hjärta. Fastän jag gått vidare nu, kan jag än idag minnas honom. För han var bara den. Den jag behövde men aldrig kunde vara med. Men jag har hunnit göra så mycket, lära mig så mycket under dessa år. Och idag är jag en helt annan människa. Ta fördel och lärdom av det du går igenom. Du är en fantastisk och smart människa. Du förtjänar att göra detta till någonting som Bobby skapar. Nu vet du att livet inte att ta förgivet. Lev ut det för fullt, och älska dem du har omkring dig nu.
  Detta var mina ord till dig och jag vet att du inte känner mig. Men jag finns med dig, för jag har också lidit, och jag vet hur det känns. Fortsätt kämpa; du kommer känna dig som kung på denna jord när du klarat av detta stadium av ditt liv.
  Kärlek

 284. Malin says:

  Hej Bobby.
  Jag har aldrig kommenterat här på din blogg innan, men jag vill verkligen, från mitt hjärta, beklaga sorgen. Det är fruktansvärt, det som hänt, och på samma gång är det en sådan vacker berättelse om er två.. Jag hoppas att det en dag kommer kännas lite lättare att bära sorgen…
  Stor kram

 285. Camilla says:

  Beklagar sorgen! Någon som jag som aldrig upplevt detta kan omöjligt sätta mig in i situationen. Ger dig styrkekramar!

 286. Mia says:

  Åh jag blir så ledsen för din och hans familjs skull. Jag förstår att du undrar varför detta hände 🙁 jag beundrar dig för din styrka och skickar massa styrkekramar!!!!

 287. Linda says:

  så otroligt fint skrivet.
  Jag känner ingen av er men vi har gemensamma bekanta som berättat hur fantastiska ni varit tillsammans. Ingen ska behöva gå igenom något så fruktansvärt som du nu tvingats till att göra, tyvärr finns då inget annat än att leva med smärtan. Den kommer inte försvinna, men du kommer lära dig att leva med den en dag. Du kommer klara dig igenom sorgen hur smärtsamt och slitande det än kommer vara, tänk på att ibland hjälper det att skrika, gråta, slå i något, för att sedan samla sig igen och fortsätta bearbetningen med förlusten av din älskade.
  Tårarna rinner förmodligen på ALLA som läst detta inlägg, och du har med dina fina ord berört många och på så sätt gett alla en riktigt fin och varm bild av Samuel, vilket jag vet att han är enormt tacksam mot dig för där uppe!
  Livet är så otroligt orättvist vissa stunder,och jag beklagar djupt att det nu drabbat dig.
  Stora styrke kramar till dig och era familjer!!! Sköt om dig <3

 288. Alina says:

  Måste erkänna att det rann tårar när jag läste ditt inlägg. Fy fasiken vad hemskt det här är. Eran kärlek beundrar mig.
  Kämpa på Bobby!!
  Kram

 289. me says:

  kan inte hålla tårarna när jag läser. vila i frid! o jag beklagar sorgen…tiden läker såren…var stark men gråt oxå ut!

 290. Isa says:

  Det smärtar i mig att läsa det här, man märker verkligen din sorg i texten….usch så hemskt.
  Jag har aldrig varit med om något sådant här själv och kan inte ens tänka mig vilken sorg och smärta du samt alla andra i er närhet genomgår just nu., men skickar en massa massa styrkekramar <3
  Må han vila i frid.

 291. Felicia says:

  Beklagar sorgen Bobby, detta är inte rättvist alls. Det ni hade va underbart, glöm inte det. Och glöm inte de fina stunder ni haft tillsammans. Samuel finns vid din sida, men framförallt i ditt hjärta. Kramar <3

 292. Emelie says:

  Beklagar verkligen sorgen!
  Man brukar säga att kärlek inte kan beskrivas med ord men din text är nog det närmsta man kan komma. Blir så arg när sådant orättvist sker. Min bästa väns bror dog av nästan samma orsak som din Samuel. Det måste vara något magiskt med honom, hans ögon gör mig hänförd. Ska jag vara ärlig så vet jag inte hur man går vidare efter en sådan här tragedi. Av egna erfarenheter vet jag att smärtan alltid finns där, någonstans i hjärtat, men att det alltid blir lättare med tiden. Man vill bara glömma allt men det man måste göra är att minnas och försöka tänka på hur mycket bra personen faktiskt gav dig i ditt liv. Din Samuel tittar ner på dig och är med dig varje dag. Han kommer alltid att vaka över dig.
  Ta hand om dig och alla närstående och stötta varandra. Beklagar verkligen och vila i frid Samuel.
  Många många kramar!

 293. Linda says:

  Jag beklagar verkligen din sorg, Samuel verkade vara en fantastiskt människa som absolut inte förtjänade att försvinna från världen så tidigt. Det var ett väldigt fint inlägg du skrivit om honom som jag läste med tårar i ögonen. Men jag tror att du kommer att klara dig igenom detta bättre än du tror, du låter så stark!

 294. en som förstår says:

  Tro mig, jag vet exakt vad du går igenom Bobby. Efter 3 år tillsammans med min pojkvän förlorade jag honom i cancer, strax innan hans 21 årsdag. Vi hade det där du beskriver att du hade med Samuel, den där sortens kärlek som är så sällsynt och som få har. Och jag ska inte ljuga, det kommer ta tid. Jag förlorade min pojkvän för ett halvår sedan och det är oerhört tungt än idag. Inte en minut går förbi utan att han finns i mina tankar. Du kommer må dåligt en längre tid, du kommer gråta dig till sömns, vakna gråtande, få panikattaker och själv vilja dö. Men vi måste orka tro på att framtiden blir bättre, att vi kommer kunna gå vidare och en dag må bra. Men jag förstår att även du känner dig halv, ofullständig och trasig. Ta hjälp av dina nära och kära för att bli stark, gråt så mycket du behöver och tillåt dig må dåligt. Men stanna inte där nere på botten för allt i världen. Jag lovar dig att du kommer må bra en dag, det kommer både du och jag. Jag känner verkligen med dig Bobby, det gör jag.. Lycka till!

  • Louise says:

   Det smärtar i mig att läsa vad som hänt er och era kära. Jag kan bara ana hur det känns att förlora den man älskar så mycket.
   Jag drömde för en vecka sedan att min sambo avled och jag vaknade av att jag skrek rakt ut och grät hysteriskt. Det var så hemskt, för det tog lång tid innan jag förstod att jag bara hade drömt. Och att multiplicera den känslan gånger verkligheten… Jag kan inte ens tänka mig hur det känns. Mitt hjärta blöder för er!
   STYRKEKRAMAR FRÅN GÄVLE!

 295. - says:

  Kan inte förstå vad du går igenom då jag aldrig varit med om liknande, men jag skänker alla mina tankar till dig och hans familj. Han verkar varit en fantastisk person och man smälter i hans fina ögon, var stark, du klarar allt.
  Vila i frid Samuel Gidlöf ♥

 296. keilzuu says:

  Beklagar sorgen så hemskt mycket! Jag blev verkligen berörd.. brukar annars inte kommentera andras inlägg men kände mig tvungen o göra det nu. ”Tiden läker alla sår” är det man oftast får höra. Var stark!

 297. Evelina says:

  Hej Bobby,
  har aldrig läst din blogg tidigare, utan hittade in hit pga Carolina Gynnings blogg. När jag läser detta inlägg rinner det tårtar och jag får sån värk i bröstet, trots att jag inte känner er så får man sån stark känsla och fin bild utav er samt Samuel, han måste ha varit en fantastisk människa och livet är så fruktansvärt orättvist ibland! Det du går igenom nu måste vara fruktansvärt. Tror ingen kan föreställa sig detta. Massa kramar och styrka till dig och de resterande anhöriga. <3

 298. miriam says:

  Fina du…
  Du vet väl att din älskade fortfarande finns,även om det inte är i fysisk mening?
  Han ser dig och värnar om dig tills ni möts igen,våga bara tro och känna!
  Allt handlar om energier som löses upp eller sätts samman till fysisk existens…du vet hur vissa saker bara ”känns”,man kan inte förklara det bara..när vi lever är vi för små för att ”se” men kan ibland känna.
  Nu är inte jag djupt troende på någon speciell gud,bara troende på kärlek och att den genomsyrar på alla dimensioner.
  Du genomgår just nu ett av det svåraste en människa kan göra och vi är många som känner och gråter med dig och Samuels familj..det går inte att trösta,sorgen är så djup just nu..
  Men snälla sluta aldrig tro..Var säker på att du nu har en skyddsängel som finns runt dig hela ditt liv..en underbar sådan.
  Med honom är du stark och klarar allt du vill klara..han kommer aldrig släppa dig!När du är redo så kommer du att känna det och kunna öppna upp dig igen.
  Vårda i hjärtat tiden ni fick och var trygg i att ni kommer mötas igen.
  Vissa människor/själar är en del av en själv,och man skiljs inte ifrån dom på samma sätt som med andra!
  du är en speciell och storhjärtad person och du kommer att klara att leva igen,du har mer att utföra i detta liv,du är inte färdig ännu!
  Se på allt du åstakommit trots vissa motgångar ( från hemska smutsiga människor,jag blir såå arg!)
  och ge dig dig själv cred för att du är den du är!!
  Samuel vill det, vi vill det :-)!
  Det känns litet att skriva dessa ord till ngn i sorg, vem är jag eller någon annan att förstå,men någonstans kanske något vi skriver hjälper..
  En styrke kram /M

 299. Sara says:

  vet inte riktigt vad jag ska skriva, bara att jag grät när jag läste inlägget och jag känner med dig. Jag själv har aldrig vart med om något liknande men jag önskar verkligen ingen detta och speciellt inte dig som är en sån underbar person.
  Fortsätt kämpa och var stark för Samuels skull! Han är på en fin plats i himlen. Tankar och stora kramar till dig!

 300. Tammi says:

  Ärligt talat kan jag säga att sörjer med dig. Ingen kräver att du är stark just nu, bara att du samlar dina krafter så att en vacker dag kan du stå på dina egna fötter. När någon som står en nära försvinner så undrar man hur man kan fortsätta att leva när ens hela liv har blivit stulet, mitt svar till det är att man inte kommer över det. Man lär sig att leva med det och till slut omvandlar man sorgen och smärtan till styrka. Allting händer av anledning, de som upplever mycket smärta kommer att hitta extrem lycka i detta liv eller livet efter.
  Kom ihåg det, kram

 301. Jonna says:

  Känner varken dig eller Samuel. Men ditt inlägg fick mig till tårar och jag önskar dig all styrka Bobby! Sådant här får inte hända.
  Ta hand om dig och jag lovar att Samuel alltid kommer att vara med dig även om du inte kan se och ta på honom längre.
  Kram på dig!

 302. Lena L says:

  Tårarna faller när jag läser detta Bobby! JAG förstår din känsla till hundra procent, eftersom jag förlorat min älskade syster förra året. Nu är våra kära änglar, för att möta upp oss senare.
  Ta vara på dig!!! Samuel finns med dig i själ o hjärta! <3

 303. Erika says:

  Jag tror inte att någon som inte varit med om att mista sin kärlek kan föreställa sig hur det känns.
  Även om det känns meningslöst så har du själv redan bestämt dig för att vara stark och fortsätta. Men snälla gör det för din egen skull också, inre bara för Samuel och din familj! Usch, jag önskar ingen det du går igenom!
  All styrka jag har sänder jag till dig!! Beklagar verkligen sorgen efter din fine Samuel!
  Kramar

 304. Sara says:

  Jag känner inte er men både du och Samuel verkar vara toppen människor, att förlora någon så som du förlorade Samuel är den svåraste utmaningen livet utsätter oss för, frågan är kommer det göra oss starkare eller svagare?
  Jag vet vad du går igenom, jag har förlorat för många människor i mina dagar, nästan alla före sin tid. Allt känns hemskt och hopplöst och man vill låta livet fortsätta utan en.
  Även om det inte känns så blir livet lättare med tiden och det blir enklare att hantera sorgen. Man känner alltid den där tomma platsen i hjärtat men det känns fortfarande inte hopplöst.
  Som många säger och som jag faktiskt börjar tro på nu är: ”Gud tar sina finaste änglar först”.
  Det intrycket jag fått av Samuel är att han är Guds finaste ängel, han kanske helt enkelt behövdes mer där uppe att guida och stötta vilsna själar.
  Han finns där uppe och vakar över dig och förereder ett paradis tills ni en dag möts igen.
  Skickar massa styrkekramar till dig, puss 🙂 <3

 305. Patricia says:

  Må gud vara med dig och få dig att klara av varje dag som kommer. Jag blir verkligen ledsen utav detta och kan inte tänka mig hur du då känner dig! men jag ber innerligt att du kommer klara dig, var nu stark och försök kämpa! Må Samuel vila i frid!!!

 306. Titti says:

  Hej Bobby! Vilket fint innlägg du skrivit. Livet är verkligen skört och lycka kan vändas till olycka på ett ögonblick. Det är verkligen tragiskt det som hänt! Jag beklagar verkligen sorgen! Sänder en styrkekram till Dig/Titti

 307. Frida says:

  Jag beklagar sorgen, ingen kan någonsin förstå hur du känner och vad du går igenom.
  Dina ord beskriver något väldigt fint, något vackert och unikt.
  Samuel var alltid glad, alltid öppen och fylld av kärlek och positiv energi. Samuel, fina fina Sammy med de blå ögonen, så kommer jag minnas honom.
  Du är stark, jag känner inte dig men dina ord vittnar om din styrka och jag tycker det är oerhört fint och starkt att skriva om detta. Det gör ont nu, det kommer alltid göra ont och tårarna kommer alltid komma tillbaka, men med tiden så kommer det onda tyna bort och du kommer ha alla era fina minnen och er fina kärlek att minnas <3
  Jag skickar så mycket stärkande och tröstande energi jag bara kan, jag hoppas att du snart kan känna,skratta och le igen för jag vet att det är just det som gör så ont och förvirrar- tomheten, inget känns eller märks mer än det som gör ont och det som gör att man saknar så mycket och gråten aldrig tar slut.
  Jag önskar dig allt gott Bobby!

 308. Jessica says:

  Gud så hemskt.. Mitt hjärta brister så för din skull, det är så sjukt hemskt. Detta inlägg är otroligt vackert skrivet och jag vet att det inte är många som skulle klara av att skriva något sådant. Jag skulle aldrig göra det, aldrig. Samuel verkade vara en riktig ängel, så som du sa det och jag är säker på att han var det, helt säker. Jag vet att du hört det så ofta redan, men Gud ville ha tillbaka sin Ängel Samuel, han har uppfyllt att han skulle göra under sin livstid under en så ung ålder. Åh, gud vare med dig Bobby.. Det är så orättvist och hemskt, jag önskar dig all styrka och kraft. Samuel vilar i frid på guds sida, på en plats så underbar som han själv.
  Jag skulle kunna skriva en tusen rader lång komentar här och nu, men det känns ändå så tomt då du inte vet vem jag är eller något och det ändå bara är ord men jag är så ledsen för din skull, jag grät när jag läste inlägget och då kan jag endast inbilla mig hur det är för dig.. åh. Gud vare med dig Bobby, var stark för din egen skull liksasom för Samuels skull, och alla i din närhet, för jag vet att du kan.

  • Bobby says:

   Tack fina…. Jag gråter och blir glad när jag läser ditt mess och det gäller flesta som skrivit fina texter ….. Till alla som skriver vill jag säga att jag uppskattar det av hela mitt hjärta, som just nu gör så så ont …. Kram

 309. Emelie says:

  Jag beklagar verkligen sorgen! Livet är så orättvist 🙁 Må Samuel vila i frid! Kämpa på Bobby! Styrkekramar!! //Emelie

 310. Natta Jones says:

  Det bästa du kan göra är att vara lycklig för all tid ni fick tillsammans, kom ihåg alla underbara minnen ni har skapat. Försök att lev ett sånt bra liv som möjligt, nu är han din skyddsängel och tar hand om dig och ger dig stöd. Prata med honom så hör han <3

 311. Anna says:

  Åh älskade Bobby, jag beklagar sorgen och mina tankar går speciellt till dig men även dina&samuels nära och kära och såklart Samuel! Du skrev så himla fint så tårarna bara rann och var stark! Du är underbar och en fin förebild! Massa kärlek & kramar/Anna

 312. Rebecca says:

  Inom oss är vi alltid tillsammans, vi som är kvar får påminna oss om att de vackraste blommorna plockas först…livet är ofattbart stunder som dessa, beklagar att en sådan fin människa inte finns bland oss längre.
  Varma kramar till dig Bobby

 313. My says:

  Att förlora sin själsfrände måste ju vara det värsta som finns. jag kan aldrig förstå hur det känns..jag hoppas av hela mitt hjärta, även fast jag inte känner dig, att du håller dig stark. sånt här FÅR inte hända. men det gjorde det. och då känns sorgen oändlig.
  mina tankar går till dig och hans familj.

 314. Lindita says:

  Jag sitter med tårar som inte kan sluta rinna. Dem bara faller.
  Jag lider verkligen med dig Bobby.
  Jag vet inte vem du är utanför bloggen och jag fick aldrig chansen att få lära känna Samuel heller.
  Den kärlek ni hade för varandra verkar vara så stark och otroligt stagig att jag blir alldeles tårögd – inte för att Samuel har dött utan för att du fick uppleva det väldigt många inte får uppleva – TRUE LOVE – och den kärleken togs ifrån dig.
  Det som har hänt dig och Samuels nära och kära är fruktansvärt, tortyr och verkligen svårbearbetat.
  Men jag vill bara säga till dig Bobby – det är okej att vara ledsen.
  Du Får skrika,gråta,hoppa,springa,slå,kasta, ligga i ett hörn, inte gå till jobbet, inte vara social….Ja du får vara precis som du vill. Du behöver Inte vara stark för Samuels skull som många säger att du ska vara. Samuel är med dig, och förstår att du är ledsen och att du inte är stark. För egentligen, vem fan är stark när man precis förlorat sin stora kärlek? Det är som att försöka sparka på en person som redan ligger ner för att den inte är tillräckligt stark.
  När min farfar dog var det en enorm tragedi för mig. Jag visste att han var döende. Han var i Kosovo och jag här i Sverige.
  Det var fredag och klockan var strax efter 12. Jag skulle ta båten strax innan 3 för att åka ner till honom.
  Kvart i ett ringde telefonen.
  Farfar hade gått bort.
  Jag hann inte.
  Jag vet själv vad du går igenom just nu, men vi alla upplever det olika beroende på känslorna vi hade för personen som gått bort. Men just då när jag var på båten och visste att min farfar gått bort så började jag gråta. Jag skulle betala mitt rum på båten. I kassan började jag bara gråta.
  Det är svårt i början, och det tar tid. Det får ta den tid det tar för DIG. Vissa sörjer snabbare/långsammare än andra, men det viktiga är att du sörjer i din egen lugn och ro.
  Till en början förstod jag inte riktigt hur jag skulle överleva. Jag ville inte överleva. Jag ville inget längre.
  Men jag var liksom tvungen, jag hade inget val.
  Det var inte så att jag hade ork att stå där på min farfars begravning, men jag gjorde det, jag hade ingen ork med alla människor som frågade. Men jag gav dem endå ett svar. Jag hade inget val, jag var tvungen att fortsätta livet – utan min älskade farfar.
  Och det kanske jobbigaste är frågan man ställer sig som inte tycks ha något svar: När kommer jag må bättre? Kommer jag må bättre?
  Om jag ska vara ärlig……Det är inte så att man liksom kommer ”över” allt. Man lär sig att hantera bortgången, lär sig att prata om personen utan att brista. Man lär sig med tiden, men sorgen går aldrig bort.
  I juli blir det 3 år sedan min farfar gick bort. Jag kan än idag bara sätta mig ner och gråta…Men det är okej.
  Som många säger så är bortgången ett stort sår på dig, just nu ett öppet sår som blöder men man strör endå salt på det. Men i framtiden, när – det väljer du helt själv – så kommer såret att läka. Men du kommer ha ett stort fett ärr i resten av ditt liv. Men det kommer vara lättare att hantera när tiden visar sig rätta.
  Ta verkligen hand om dig Bobby. Och glöm inte att om du känner dig svag – ja, va svag! Om du känner att du vill skrika – ja, gör det! Gör precis det du vill!!
  Jag skänker en massa stöd-kramar till både dig och Samuels nära och kära.
  P.s Om du känner att du vill skriva till mig, det får du jätte gärna göra!

  • Bobby says:

   Tack söta för dom fina orden…… Det värmer men även smärtsamt samtidigt … Jag håller med om att det är som om mitt liv rasar och det gör den oxå på sitt sätt då Samuel var min ljusaste punkt men jag ska försöka för hans och familjernas skulle längre fram i framtiden. Just nu är det tortyr som sliter söder mitt mitt
   Hjärta…..
   Stor kram Bobby

 315. Eli says:

  Skickar den styrka jag har -beklagar verkligen!!! Så fruktansvärt, lider så med dig!! Ta emot all hjälp och stöd du kan få av vänner och familj, annars kommer det komma ikapp dig senare. Mina föräldrar är båda döda -efter pappas död så tog jag ej emot det stöd jag fick -det kom ikapp senare.
  Ta hand om dig!!