Min dag i solen. Hej alla mina läsare sorry för dåligt bloggande.

Min dag i solen. Hej alla mina läsare, sorry för dåligt bloggande, jag har inte kunnat Blogga från min nya lånetelefon alls idag och sa har den skit kamera
Jag började med att träna på morgonen sen drog jag och Mirre till rålis. smedsåsbadet där vi låg i solen i timmar. Vi hade det jätte mysigt och självklart fanns det sjukt mycket ögongodis att titta på. Det kom från några små fans och hälsade, kul att se er i bikini Hehe.
Efter att vi sola klart så åt vi mat och sen tog en promenad till gymet igen för att köra lite rygg. Det gick lite segt eftersom jag vart lite småtrött efter all sol och bad, eller snarare sol för att jag badade bara en gång och det var första gången i år. Jag är en riktig badkruka på riktigt. �r det fler som inte gillar att doppa sig.?.? Alltså jag gillar att bada och simma men tycker att det är för kallt, även utomlands kan jag vara sån mes Hehe. Efter gymet så träffade jag Robin en snabbis. Nu ligger jag ensam igen i soffan och kollar på tv. Hur har eran dag varit.?