Min första arbetsdag på 1 månad och min första kund var vackra Natalie Schutterman

Nu har jag landat och börjat jobba igen och som mjukstart hade jag min vackra kund Natalie Schutterman som jag färgade håret på. Ni vet hon framgångsrika kvinnan som äger Schutterman butiken på Stureplan och är mamma till Sveriges vackraste 13 åriga modellen Chloe Schutterman 🙂
Jag hade även en av landets främsta neurolog kirurgen Jenny Sundkvist hos mig oxå:-)
Sen hade jag även en skit snygg Camilla som var 6 barns mamma och endast 37 år gammal 🙂
Så såg min arbetsdag ut och efter det vart det träning med Hussein och sen hem för att mysa med min älskling :/)
Lovar att massa Miami och Los Angeles bilder kommer upp i dagarna. Nu måste jag jobba men hörs senare. Jag ska fixa håret på Elina som vann en make over tävling hos mig.
Kram Bobby Oduncu

20120411-102206.jpg

20120411-102219.jpg

20120411-102228.jpg

7 tankar om “Min första arbetsdag på 1 månad och min första kund var vackra Natalie Schutterman

 1. dennis says:

  måste man boka tid hos din salong eller kan man dropa in där och kolla om ni har en ledig tid samma dag för klippning skulle var ajätte kul om du svara

  • Bobby says:

   du måste nog boka tid men visst kan du försöka med drop in men alla är upptagna jämt så testa och ring samma dag eller nån dag innan på 084060181 så kan vi säga om det finns ledigt eller inte, så slipper du komma i onödan kram Bobby

 2. Timmy says:

  hej!
  Tycker din tatuering du har på din axel är jäkligt snygg. Har du ett bättre foto på denna som man ser i ”profil” så att säga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *