Min helg med familjen , hudterapeuten och Linda

Min Fredag började med att Linda kom hem till mig kl 9 och väckte mig med kaffe. Efter det drog vi tillsammans till våran hudterapeut Sanaa och fick en varsin ansiktsbehandling .
Jag gjorde en speciell peeling som ska minska mina linjer under ögonen och vet ni vad jag har aldrig haft en enda mini linje och självklart är det normalt att få det vid 36 års åldern men dessa kom för 2 veckor sen när jag var i USA efter att jag solade några veckor. Jag skyddade ansiktet med solskyddsfaktor 30 men eftersom jag svettades ofta så försvinner krämen med svett mm så det är super viktigt att smörja in ansiktet var 30e minut. Jag hade tex solskyddsfaktor 40 och 50 på kroppen och ända fick världens solbränna, så det stämmer inte att ni inte får färg om ni har hög solskyddsfaktor på, utan tvärtom.
Jag ska göra denna behandling några gånger innan sommaren och hoppas på den perfekta hyn igen 🙂
Linda gjorde en liknande behandling men med mask oxå. Sen använde vi även ageless krämen oxå som bara efter några minuter stramar åt hyn så pass mycket att det verkligen syns skillnad. Effekten håller i sig nästan 8 timmar och krämen går att använda varje dag:-)))
För er som vill ha denna kräm så kostar den runt 800 kr och det är verkligen ingen peng för att bli slät och bli av med dina rynkor och linjer på några minuter dagligen.
Jag köpte även min favorit kräm som är ett serum från Nimue som jag bara inte kan vara utan och nåt mer från Nimue herrserien som jag har börjat med igen.
Efter våran sköna besök hos Sanaa åkte vi in till Stureplan och satte oss på mitt favorit sallads kafé och det är Sandys på Birgerjarlsgatan vid svampen. Dom har alltså bland Sthlms bästa och nyttigaste sallader och jag blir alltid mätt samt så väl bemött av trevlig personal. Linda älskade oxå deras sallader vilket alla mina vänner och kollegor oxå gör nu efter att dom vart där med mig :-)))
Efter lunchen med Linda så tog vi en promenad till dagis för att hämta hennes son Kean och sen mötte min älskling Samuel och tog en skön promenad i solen.
Efter det åkte jag med Samuel till Södertälje för att hälsa på min mamma och pappa på middag. Mamma lagade världen middag för oss och min syster Ninni och hennes man Chabbe samt deras döttrar Emelie och Leyla som ni ser på bilden. Vi hade det jätte mysigt ihop hela familjen.
Senare på kvällen var vi hos Ninni och Chabbe och efter det åkte hem till mamma för att rökta Vattenpipa och äta frukt till 🙂
Vi somnade 02.30 och dagen efter följde jag med och kollade på fotbolls matchen mellan Syrianska och Häcken, synd att Syrianska förlorade med 1-2 och sån otur att dom släppte in ett mål sista 2 minuterna för dom spelade ju bra och det stod 1-1 ända till slutet men men det är ju bara ett spel :-))
Direkt efter matchen träffade jag världens snällaste Gabriella som gave Me drive to Stockholm…. Vi hade ett härligt samtal om några personer som är jobbiga ibland och vissa som vart falska och ljugit om vissa saker och såna vänner hör av sig mest när dom behöver nåt och det är synd men men bra att ända veta sanningen…
Väl framme i Sthlm vart det att åka hem till oss…
Well Well Thats was my weekend och nu Söndag kl 14 ska jag träna och sen in till salongen på min lediga dag men jag ska klippa Hussein och han ska få klippa mig eftersom vi inte har tid att göra sånt under veckan eftersom vi har haft fullt upp.
Kram Bobby Oduncu

20120429-141303.jpg

20120429-141348.jpg

20120429-141410.jpg

20120429-141430.jpg

20120429-141452.jpg

20120429-141507.jpg

20120429-141530.jpg

20120429-150450.jpg

20120429-141645.jpg

20120429-141622.jpg

2 reaktioner på ”Min helg med familjen , hudterapeuten och Linda”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *