Min nya swarovski Ipod och Robin goes natural

Nu kollar jag och Robin på Desperate housewifes och äter massa godis och blir tjockare haha…..
Tidigare idag så fick jag en ny liten ipod som jag ska börja använda, den är liten, söt och har regnbågsfärgerna i swarovski stenar. Jag fick även en stor ipod som har minne på 250GB och jag får dom fixade efter min egna smak av färg på stenarna….. kolla in denna hemsida om du vill ha din egna design på en ipod som inte kostar mycket www.guldplatina.se

Kolla dom små, dom är så söta och har ett minne på 4GB och det finns ca 40-50 olika stenar med flesta färger och storlekar.

Här står Linda med min systersdotter Emelie, är inte lilla Emelie så söt?? och Linda passar verkligen att hålla i bebis då hon ser så kärleksfull ut. Linda kommer verkligen att bli en bra mamma, vilket hon är redan idag.

Jag färgade Robins hår lite mörkare, mer lik hans naturliga färg för att han ska vara Diesels ansikte utåt men då ville dom ha hans riktiga färg på håret och vad gör man inte för att vara ”covergirl”

Såhär såg Robin ut i håret innan, jag blonderade honom för 3veckor sen.
Vilken färg är snyggast på robin, det blondaste? eller det mer naturliga? Han är sjukt snygg i allt tycker jag:-)

0 tankar om “Min nya swarovski Ipod och Robin goes natural

 1. Lisa says:

  Hej Bobby!
  Tack för igår, du är så himla go och jag är verkligen nöjd med resultatet. Det var så kul att få träffa dig, Linda och alla på din salong. Jag förstår verkligen varför det är så populärt. Tack än en gång.
  Jag försökte maila bilderna till den mailen som står här på din hemsida men det gick tydligen inte. Har lagt ut några av bilderna på min blogg iallafall.
  Massa kärlek och pussar till dig och dem på din salong.
  p.s. Bilden med Linda och Emelie är ju för underbar

 2. Emma says:

  Va snygga ni tre är och Robin passar verkligen i allt som du säger men det sista kanske var lite finare, Linda är så fin med lilla Emelie.
  Hon kommer att bli en toppen mamma

 3. Tessan B says:

  Jag tycker inte alls Bobby skryter om hur snygg han är eller hur mycket killar och tjejer vill ha honom , för jag såg själv på avenyn hur tjejerna sprang efter honom. Tack för att jag fick en bild med dig, nu har alla i mitt gymnasie skola fått den bilden

 4. savå says:

  Mums vilken godbit han är 😉 jo han passar mest i det mörka håret faktiskt, när han hade ljust hår såg det ut som om han var en docka inget illa upp men det är sanningen enligt mig.. 🙂 bra jobb annars!
  men en fråga jag har är varför du endast jobbar 30%?
  kramar

 5. Jennie Hansen says:

  Hej Bobby!
  Du är verkligen min förebild och jag önskar att när jag gått klart gymnasiet, att jag kan bli en lika bra frisör som dig. Har sett när du gjort om Linda, Blondinbella, Kenza, Danny och många fler och varje gång blir det alltid lika snyggt, hur lyckas du? Hoppas verkligen att jag någon gång kan få bli så duktig som dig på det jag vill göra. Ser upp till dig så otroligt mycket, ville bara berätta det! Snygg är du också, förresten! Hihi.. 🙂
  Ha det bra! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *