Mina bröst vill bara ut. Nu har jag

Mina bröst vill bara ut. Nu har jag jobbat hela förmiddagen och efter det så var jag hos min sjukgymnast Johan på Odenplans sjukgymnaster inne i läkarhuset. Där fick jag behandling för min rygg och nackskada. Det kändes jätte skönt att få massage och behandling. Efter det så gick jag ner på Sats som ligger 5meter ifrån och tränar just nu. Gör lite mag övningar nu medans jag skriver och bilden tog jag oxå i situps maskinen. Gillar ni mina bröst.? Dom är lite större nu igen och riktigt sköna att ta på. Nån som vill känna på mina bröstmuskler.? Efter gymet så ska jag till vårdcentralen och efter det kanske på nåt könstest för att kolla så jag inte fått flugor i trumpeten haha. Senare på dagen ska jag hämta min matta och lite annat snyggt från Mios möbler och sen träffa en mycket god vän. Ja mer får ni veta vid nästa inlägg, jag måste fortsätta träna lite nu så det finns lite mer muskler för er som vill känna på dom haha. Hörs om ett tag men innan jag avslutar så måste jag säga att jag…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Mina bröst vill bara ut. Nu har jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *