Mina tankar kring valet

Som ni vet så är det val på söndag och därför tycker jag det är extra viktigt att sätta ned foten och visa att SD inte är ett parti som jag tycker har en plats i riksdagen på grund av deras rasistiska, homofobiska och nedvärderande åsikter. Som sagt detta är min åsikt och alla har rätt till sin egna men vad jag försöker lyfta med detta inlägg är mina värderingar och vad jag tycker Sverige ska sträva efter🏳️‍🌈 🇸🇪 ☮️ ❤️ Vi alla har ett ansvar men jag har alltid trott att ni följare, nära och kära vet vart jag står. Alla har rätt till sin egen åsikt och jag brukar vanligtvis försöka hålla min politiska och religösa åsikt privat. Men under tider som dessa är det viktigt att inte glömma vad man står för och jag inser att min plattform har påverkan och därför ville jag bara klargöra detta. Flera har skrivit och jag privat och proffesionellt tar avstånd från SD samt deras anhängare eftersom det går emot allt jag står för och är. Ska jobba lite mera på min okunskap och glöm inte att ta hand om varandra. Vi alla förtjänar att vara här i Sverige och låt oss sträva efter en mer antirasistisk, HBTQ-vänlig samt inkluderande politik där alla behandlas likadant, både gällande straff, jobb och rättigheter.

Alla människor är lika värda❤️

2 tankar om “Mina tankar kring valet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *