Mitt hjärta slog dubbelt när jag fi

Mitt hjärta slog dubbelt när jag fick denna fina bild på min systers dotter Emelie. Jag pratade i 40minuter med min syster Ninni som jag älskar över allt annat och när jag fick denna bild tidigare idag så slog mitt hjärta dubbelt av lycka. Jag älskar hennes och Chabbes dotter så mycket. Ser ni hur gullig och söt hon är.? Vilken busig blick hon har så jag skulle vilja ha henne sovande på bröstet och bara pussa på henne. Jag blir nästan tårögd av att tänka på henne. Jag får se till att hon får vara med morbror Bobby när jag kommer hem från Ibiza. Nu tränar jag så vi hörs senare ikväll då jag lovar att skicka lite bilder. Puss till min familj och alla mina 5 syskons barn

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Mitt hjärta slog dubbelt när jag fi

 1. Olla says:

  Hej!
  Så söt unge :-)!!!
  Hej!
  Här kommer en mycket bra sida dalairama.com och handlar om horoskop men mycket mer på djupet. Den liger bra till på googel också 🙂 Fins också mycket tankvärda saker som står på sidan 🙂 Så kolla in den vet jag!
  Ha en underbar tors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *