Myou inlägg av Bobby

kanal 5 och tv4 love me. Nu har jag haft möte med bägge kanalerna och det gick lika bra som jag hade hoppats på:) sitter i bilen med Chabbe och min goda vän Michael, påväg till Grandhotel på 4e mötet för idag och allt känns verkligen jätte bra. Efter mötet ska jag till salongen för att träffa min syster Ninni och hennes fina dotter Emelie:) ser fram emot att träffa lilla Emelie. Sen hem och få min garderob fixad och sortera alla mina kläder. Min underbara vän Sindre ska hjälpa mig med det. Efteråt ska vi på samuels födelsedags fest hemma hos hans vänner. Grattis till min älskling Samuel på sin 23års dag. Puss puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Myou inlägg av Bobby”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *