Jag på jobbet med min älskade kollega Nadia


Idag har jag haft fullt upp med massor att göra på jobbet, så är det att vara poppis men speciellt då jag inte jobbar mer än 30% ……..
Här sitter jag med Nadia en av mina snygga frisörer!! vad gillar ni hennes röda färg? i like it… 🙂 Hon var elev hos mig för ett par år sedan, en av mina favoriter 🙂 Ibbe som är ansvarig ute i Vällingby är också en av dom.
Solen skiner nu iallafall, äntligen efter allt regn igår och på förmiddan…. Skönt för alla som tar studenten idag också ju!! Efter jobbet idag ska jag stretcha lite på gymmet, har fortfarande ont i kroppen 🙁 sen ska jag nog hem och äta lite, bara ta det lugnt o så.. får se vad jag känner för sen 🙂 🙂
Här är en bild på mig och en av mina favorit frisörer som även var min elev för några år sen. En annan favorit elev som fick jobb hos mig heter Ibbe och är ansvarig på min andra salong i Vällingby köpcenter… Har självklart haft många favoriter och sjukt mycket duktiga elever som jag haft och har nu men kan ju inte skriva namn på alla hehe…..  Eller hur har Nadja snygg hårfärg?? pussssssssssssssssssssssss till dig Nadja
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *