Therese Grankvist blir snyggare och jag fulare (sjuk)


  Följ Bobby direkt i din mobiltelefon
Idag vaknade jag jätte förkyld, fan oxå jag som vill va frisk haha vem vill igentligen inte vara frisk?? nån av mina läsare som gillar att vara sjuk?? Trodde inte det 🙂 Har skickat min assistent till apoteket för att köpa allt som finns mot förkylningar…… Nu sitter jag med min älsklings Therese Grankvist och äter lunch hos mig på maynes coffe på Bobbyshårstudio, drottninggatan81, ni vet föredetta Drömhus sångerskan… Vi har varit vänner i ca 10år och självklart hat jag varit hennes frisör i alla år 🙂 Therese bor numera i London och är riktigt stor utomlands….. Nu ska jag färga och klippa henne men vi hörs senare…
_______________________________________________________________________________________________
Måste berätta att jag fick ett samtal nyss som fick mig på såååååååå bra humör, alltså its fucking big thing haha men mer kan jag inte berätta för er men ni kommer att få se mycket av mig dagligen till hösten och kanske resten av era liv 🙂  Nyfikna??

0 tankar om “Therese Grankvist blir snyggare och jag fulare (sjuk)

 1. Liv says:

  du är min idol !
  jag fick i present en ”gör vad du vill hos Bobby” , och då tänker jag komma till dig och fixa håret 😀

 2. Mona says:

  Hej Bobby! på gymnasiet gick jag frisör linjen, det gick bra för mej framtill tredje (sista) året då jag inte var så närvarande i skolan och där med efter studenten fortsatte inte jag på min praktik som frisör. Jag kände mej osäker. Nu efter snart 3 år vill jag satsa igen, jag ångrar att jag inte kämpade på när jag väl hade chansen.. det jag vill komma fram till och undrar är om du har någon kurs för oss som ”kan grunden” men vill upptadera sig?. Blir tacksam för svar! /Mvh Mona

 3. Madde says:

  Vad kan det va?
  Hoppas att det handlar om ett tvprogramm xD
  Men vet du vrf Hugo Rosas slutat blogga?
  Eftersom ni håller kontakten x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *