Mys med Linda på Kungsträdgården. H

Mys med Linda på Kungsträdgården. Har just ätit En kycklingsallad, Linda och Melissa åt en jätte god pasta med räkor och jätte spicy. Självklart smakade jag lite fast jag deffar stenhårt just nu. Vi sitter just nu och njuter av solen vid fontärn. Jag älskar sommaren men men gör inte det.? Jag kommer att Blogga lite om igår men kan bara säga Att det vart lite galet och jätte kul. Kan avslöja att jag kissa på slottet haha utan att veta att det var slottet. Kommer att skriva mer när jag kommer hem. Självklart ska jag ut ikväll oxå och med vem får ni veta lite senare. Vad gör ni mina läsare idag när solen skiner.? Alltid kul att veta lite mer om er då ni nästan snart vet allt om mig. SolPuss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Mys med Linda på Kungsträdgården. H

 1. thereze says:

  åhå, såg inne på natachas blogg att man kunde vinna en sommarfrisyr hos dej på Bobbyshårstudio 🙂 nu vet jag inte så mycket om dej så ska inte bara skriva nånting ”random”.. men det skulle var sjuk coolt, roligt och helt underbart att få fixa håret hos dej efterom att jag vet att du är en super duktigt frisör, vill oxå bli frisör och hopps jue på att bli lika duktig som du 🙂 pussen på dej!

 2. Idah Vendel says:

  ( Till tävlingen som Natacha P håller igång )
  Bobby är en person som kändisarna slimmar sig fast vid. Vad vet jag om varför, men det jag tror är att han är en genomsnäll och rolig människa. Det syns verkligen på honom att han verkar vara genomsnäll och rolig. Inte nog med att han är det, han gör verklig fina frisyrer (även han själv har en fresch frisyr, måste jag skriva).
  Han är den där lite coolatypen, den typen som går sin egna väg, den typen som får alla tjejer på fall (dock inte mig, för jag har fallit för redan) men Bobby är ändå söt som socker.
  Han inspirerar oss andra med hans charm, med hans frisyrer som han klipper. Han inspirerar oss andra med den personen han är: Bobby, han är sig själv.
  �nda sedan jag såg honom för första gången inspirerade han mig. Och nu läser jag om honom, även andra kändisar. Jag är en liten kändisfantast, kan man säga :D. Men den jag gillar mest som kändis i Sverige är Bobby.
  Jag skriver inte detta bara för att vinna någon klippning hos Bobby. Om jag skulle skriva bara för det så skulle jag inte ha menat det. Men jag menar det verkligen, det kommer från mitt hjärta.
  Bobby – du är helt fantastisk! Du är en stjärna!

 3. hanna says:

  Bobby snälla svara på det här!! Måste veta innan tisdag. Vart bleker/blekte du tänderna? Har för mig att det kostar 1800..

 4. J says:

  Hej Bobby! Jag har en hårfråga:
  Jag blekte håret själv hemma, med en blekning som ska bleka 5-7 nyanser, shwarrzkopf extreme blonde tror jag den heter. Nu till min fråga – jag tycker att det ser alldeles för onatruligt ut, det är väldigt ljust men inte vitt, och det är lite lite gult i det… Jag vill ha en kallare och mer natrulig nyans på håret, vad för toning ska man använda då? Tänkte gå till en salong (bor dock. inte i Sthlm…) Har du några bilder du kan visa så att jag kan ta med mig till frisören?
  Tack så mycket, du är bäst!

 5. Helena says:

  Hej, skriver gällande Natachas tävling.. och det jag vill säga är att du har en anatomiskt perfekt kropp och jag tycker även att du är makalöst vacker, brukar inte kunna säga det om män, men det är du verkligen!! 🙂
  Ha det gott!!

 6. Anni says:

  du är snygg! grymt cool och jag har så länge velat gå till din salong men inte vågat, skulle vara en ära att få mig fixad hos dig babe!

 7. carro says:

  Hej Bobby! Precis hittat till din blogg – jättekul! Detta tack vare din vän Natacha som hittat på en liten tävling!
  Har aldrig träffat dig – bor i Gbg! Men om jag åker till Stockholm och känner mig risig i håret då vet jag absolut vem och vilken frisörsalong jag ska gå till! Har hört så mycket gott om dig!
  Jag vet att du med ditt stora hjärta, ditt engagemang och dina händer kan göra underverk för oss kvinnor! (även män förstås). Med sax och de rätta klippen gör du oss vackra både på utsidan och insidan! Vår nya snygga spegelbild du skapat gör oss mer levande och lyckliga i själen!
  Vad är en ”dålig hårdag” när man har dig!
  kramar

 8. Ana says:

  tja
  jag jobbade idag kom precis hem, hmm en kollega var lite feg så hon strula till det lite så jag fick dra oss båa ut från vaktbråket för att hon inte våga står för det hon sagt men det är en vanlig dag i mitt liv trubbel för att man är ärlig =) hoppas att du har haft en bra dag

 9. Ana says:

  @bobbys: jo med ärlighet kommer man längst men man måste veta när man ska vara tyst också och inte skapa för mycket trubbel =)
  Jag tror att jag föddes med en skylt i ansiktet där det står ”ärlighet + trubbel” =)
  Hoppas att du får en mysig kväll mr Bobby =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *