Myspys med Natacha och Dhani

Efter min härliga diod laser behandling så jobbade jag 1timma sen tror hemma till min älsklingar Natacha Peyre och Dhani Lennewald… Vi är hjort och annat gott som Dhanis jätte vackra mamma Elisabeth lägade och Dhanis stiliga pappa som bjöd på massa vin,,,, Vi hade det så mysigt och skvallrade om detas undgom heheheheh mtýcket har hänt där men jag måste säga att det är få som är lika snygga som hans föräldrar som snart e nära 60år med dame va heta dom är…

Min babyliten buuuuuu ville inte vara med på bild, lite å ledsen


Pyjamas myspys baby
Alltså det finns inte bättre killar än Dhani, han är verkligen genuin på alla sätt och en riktig gentleman för NattiDessa bilder tog vi 2007  för ett tv frogram jag filmades för och lite kalender bilder oxå
Smala Natacha ser ut som en sexig klädgalje på mig hahahahahah

Bobby Oduncu, Natacha Peyre och Dhani Lennevald på mys hemma hos mig för länge sen
från nåt mingel

En annan kväll då vi var ute för 3-4år sen, jag älskade hennesa minimala kläder hehe förvånade eller !?!? att jag gillar dom

Fan va snygga dom är ihop,

Lite gamla mingel

På min stora 30års fest som vart på cafe opera, allt abonerade för mig med massa överrasningar

Bobby Oduncu , Natacha Peyre Samuel Gidlöf och Dhani Lennevall


Ok då fick ni se några bilder på sverigen fiaste par hoppas ni sover gott och puss på er eran Bobby Oduncu

0 tankar om “Myspys med Natacha och Dhani

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *