Nåt stämmer inte på denna bild. Gis

Nåt stämmer inte på denna bild. Gissa vad hehe. Kan avslöja att det kanske kan vara mitt förkläde:) och att Samuel inte är med på bilden. Det är nämligen han som lagad en underbar middag med förrätt och efterrätt till mig och hans fina familj som är på besök hemma hos honom. Vi äter och myser med massa godis chips och champagne. Tittar på roliga klipp från funniest home video medans Samuel ger mig massage. Vilken lyx jag har det som har honom i mitt liv. Efter detta ska jag på en persisk konsert. Berättar mer snart för nu får jag inte skriva inlägg från min telefon för annars får jag inte mera massage. Kram kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Nåt stämmer inte på denna bild. Gis”

  1. bobby, klozem msheylalox mede.. vill inte tare här på bloggen. men hm .. kan du skriva till min epost adress eller något? snälla, det är ganska viktigt för mig!
    ta hand om dig kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *