Nu är vi hemma i Sverige 

Vi har vart hemma i några dagar. Det känns alltid skönt att komma hem till ens egna säng samt ordning och reda. I thailand var inte mycket ordning och reda men vi hade det fantastiskt bra och bodde bra. Saknar verkligen att vara i thailand med min man Jimi och hans underbara familj. 
Saknar även solen, värmen och allt smörjande av solskyddsfaktor från Image.
 Familjen fick höra mitt tjat dagligen , ta på mera Solskyddsfaktor . Ok kan erkänna att jag överdriver ibland med det men jag är mån om att inte bränna mig. Här bjuder vi på några soliga bilder. Kommer att göra flera inlägg från Thailand närmaste veckan samt lite hår och annat jobbrelaterat snart. Håll utkik inom kommande dagarna kommer jag att ordna en grym tävling där man kan vinna en träff med mig i göteborg nästa helg på Sportgalan , mer om det senare idag eller imorgon kram Bobby 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *