Nu fylls min nya gardrob med en massa nya skor!!!

Snart är våren här och det har blivit dags att införskaffa mej nya skor 🙂 . Jag har nämligen nyligen satt upp en ny garderob i min lägenhet och den behöver nu fyllas med lite nya kläder men framförallt skor! En vän till mej tipsade om footway.se som har grymt bra utbud av skor till grymma priser. Kolla in skorna jag beställde, vad tycker ni om dom? 😀
 
Direktlänk: Sneaky Steve
 
 

Direktlänk: G-star
Visst är dom sjukt snygga? Dom kostar dessutom bara runt 500:- Footway står även frakten och som kund har du hela 180 dagars öppet köp!!! Det kallar jag grym service. 🙂

Dirketlänk: Box fresh

Så gå in på footway.se och kika på deras utbud, dom kommer få en mycket mycket fler par skor de nästkommande veckorna, bland annat 40 par från G-star.
Och om jag är snäll så kommer jag även att lotta ut skor i en stor läsartävling som jag kommer att ha snart. Så håll utkik efter den 😉  Skulle ni vilja det? 😀
Puss och kram från er Bobby

2 reaktioner på ”Nu fylls min nya gardrob med en massa nya skor!!!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *