nytatuerad i Göteborg. Vad tycker n

nytatuerad i Göteborg. Vad tycker ni om mina 2nya tatueringar.?.? En stjärn symbol och stålmannen på bröstet. Jag har ju redan en tatuering på andra armen och vaden. Förutom min tatuering så har jag gått på stan och suttit i härliga parker och bara njutit av dagen men jag har varit ganska bakis och trött som fan. Jag glömde ju att ställa skylten stör ej på dörren, så jag vart väckt 2 gånger av städerskan och sen kunde jag inte somna om. Så alla som hälsade på mig idag på stan och som sa att ni läste min blogg dagligen,Sorry för att jag kanske inte var så pigg och glad som jag oftast är men ni vet hur en baksmälla känns i solen.?.? Nu ligger jag i sängen och ska vila i 30minuter, sen ska jag fika med en vän.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”nytatuerad i Göteborg. Vad tycker n”

 1. Ska du ut idag med eller? Jag o min vännina ska ut. Men vet ej vart än. Men nånstans på Avenyn iaf.. Kom fram o heja om du känner igen mej på stan.. Om inte, så hoppas jag att du/ni har en trevlig vistelse i GBG. Ha de toppen.

 2. sa på ett inlägg där nere att jag skulle till gbg och hoppades att se dig och det gjorde jag:D blev helt glad över att se dig. ångrar att jag inte gick fram 🙁

 3. Tjena Bobby! hoppas allt är bra nere i götet.
  Snygga tatueringar, passar as bra 🙂
  Undrar två saker och den första är vart har du köpt din jacka som du brukar ha på dig? den är verkligen sjukt snygg. Har letat efter en sån jätte länge men inte hittat någon.
  Sen undrar jag när du kommer upp till stockholm igen och vilka dagar du är i salongen så man kan komma förbi och säga hej 🙂
  ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *