Opera terassen igår(Transor+fotbollskillar+blondinbella+Darin

Hej hej nu har jag inte skrivit på många timmar men igår kväll då jag ville skicka mms från cafe opera så dog mitt batteri….. Lite kort om igår, jag och Alex satt hemma hos mig innan vi åkte till kungsträdgården där vi mötte upp min goda vän Stefan som jag inte sett på 2månader efterssom han just kom hem från Paradise hotel inspelningen i Mexico….
Han hade med sig flera av deltagarna från årets Paradise omgång och även några andra vänner…
Vi drog till Opera terassen där det var invigning av nya klubben tivoli som arangerades av min vän Navid, Sabinje, Marcus Starberger som är grym festfixare och Baltazar som gjorde massa fester på 90talen sen drog till New York och jobbade som fest fixare….. Så kvällen var verkligen nice men jag var lite trött så stannade inte ute hela natten och drack bara 1 glas rött vin, eller ett halvt glas efterssom halva spilldes då alla knuffades hehe

2st av denna killar är med i programmet och 2 bara vänner och  jobbar med produktionen, bilder på resten kommer sen finns inte på min tel….. Har ni kanske redan nån favorit? Stefan  Grantorp (hunken) är han i rakat hår

Bella var oxå på Opera terassen igår med Nils och vänner…. 

Sepideh , Neda och Alex, vilken snygg 3kant 🙂

Mina tre snyggingar Kevin, Martin och Alex var med mig hela kvällen

Min fantastiska kollega Nadja kom oxå en stund till tivoli festen


Jackie Clean, Asian (chanell)  och Vanessa, här hade dom mys kläder på sig innan dom bytte om till scen kläderna

Alex tycker jag ska adoptera honom hehe, han tycker att jag är en DILF, daddy i like to fuck hehe. Alltså han menar att han önskade han hade en ung snygg farsa som mig och som bästa polare,,,,,, haha snacka om att många skulle vilja vara med far och son då hehe lite kinky kanske mer porrigt

Vi åt på max efteråt med Neda, Sepideh, Alex, mötte med Darin och hans vackra syster oxå, han har vart framme själv med saxen igen haha men han kommer om några veckor då jag har min första lediga lucka

0 tankar om “Opera terassen igår(Transor+fotbollskillar+blondinbella+Darin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *