Personal

Vi har handplockat våra frisörer med hjärtat, för att få det bästa teamet som har känsla för kreativitet, positiv energi och och härlig anda. Hos oss är det otroligt viktigt med ett fint kundbemötande och att frisören har känsla för vad du som kund vill ha, vi skräddarsyr varje behandling efter dina önskemål. Låt oss presentera våra stjänor!

Bobby

founder of BobbysHårstudio
Bobby Oduncu heter mannen bakom Bobbys hårstudio och han har genom åren förmodligen varit Sveriges mest kända och eftertraktade frisör.

Tilda

Salon manager & TopStylist
Tilda har många års erfarenhet från Bobbys hårstudio. Man ser många kända ansikten i Tildas stol. Hon vann dessutom pris för bästa kundupplevelse i Sverige, det talar för sig själv!

Zübeyde

TopStylist
Frisör och stylist med många års erfarenhet. Zübeyde är expert på att lyssna och förstår dina drömmar. Hon använder sig av sin superkraft för att ta fram din bästa look.

Ulla

TopStylist
Vår frisör som har flest år och erfarenhet från hela världen bakom sig. Här lutar du dig tryggt tillbaka hos salongens egen mamma.

Emma

TopStylist
Emma har sinne för färg och form, hon andas kreativitet. Emma är jordnära och står stadigt med båda fötterna på jorden.

Hanna

TopStylist
Hanna är inspirerande och färgstark frisör med många år i branschen. Hon är expert när det kommer till att tänka utanför boxen och har alltid nära till skratt!