Pizza,godis,chips och massa annat flott

Hej kära bloggen och hej alla mina underbara läsare, sorry för att jag inte bloggat på hela dagen men har bara segat och ätit nonstop en massa gott som pizza, thaimat, chips, kakor och en massa godid, köpte en jätte godispåse igån natt på 7eleven då jag skulle äta mat med 4killar och sen ev vidare på efterfest hos en av dom på östermalm men jag backade då jag fick reda på att det var en gangbang dom ville ha hehe, inte för att det är fel med det och inte för att jag brukar ha det, skulle inte säga nej till 2som var med med inte resten så jag tog mitt godis som var till för oss alla och åkte hem. Så idag har jag ätit upp hela påsen själv, största påsen på seven för 150kr plockgodis, gick inte att stänga påsen hehe…..
Nog om det här kommer lite bilder från kvällen då jag var på Grodan sergel och hälsade på min goda vän Stefan Grantorf som hade en skön drinkbjudning

Bobby Oduncu med snygga paradise hunken (slampan) Stefan Grantorp >:-)

Sveriges egna HEMAN Alexander Pärleros här med sin donna Negar Khan som bor i Oslo och är en superskön tjej… Hon och Alex träffades under inspelningen av whipout. Negar är känd i norge för hon var med i norska paradise hotel och norska kändisdjungel. Hon är även skådespelerska i bollywood filmer och gör massa annat skoj.. Snacka om att vara i full gång

Fan vilken skön tjej hon är, riktig go å glad och väldigt flickig och feminin, just the way i like it,, hehe and with really big lips, thats another story hahahahahaha kanske lite mindre men tror dom svullnar ner så småningom om inte så e det porrigt på henne ändå, mjuka å sköna att pussa på.. kolla in hennes blogg för mer bilder där ni ser henne som blond

Vilken lyx jag har det, Alexander är nattklubbs chef på grodan sergel, först blir jag bjuden dit, får massa goda drinkar och när jag vill gå vidare så insisterade han på att få köra hem mig eller dit jag skulle. Inte illa då han hade med sig sin vackra Negar och borde gå hem å slita av henne kläderna hehe men så söta som dom är så ville dom umgår lite till med mig och åkte en sväng till söder där jag skulle på Navids salvation party…

Träffade min frisör kollega å syster Taner so mjag känt sen 15år tillbaks, vi var på dejt en gång i tiden då vi var små hehe men förblev vänner 🙂

Kvällens tema hette plastic och självklart finns det inte mer plastic än om opererade transexuella,, kolla in snygga Vanessa med vänninnan som oxå vart kille förr men nu tjej,, söta tjejer

Natacha och Asia är riktigt plastic fantastic, kolla in tejp på näsan efter operationerna, och märken runt brösten som ska föreställa när man gör nya cilicon.. Bägge är sååå roliga

0 tankar om “Pizza,godis,chips och massa annat flott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *