Polen är fylld av snygga kroppar. D

Polen är fylld av snygga kroppar. Detta är en av vattenbassängerna och alla dansar och är glada. Synd att inte såna fester finns i Sverige. Ni vet henna tatueringen jag gjorde på bröstet. Jag fick med mig henna så jag fyllde i den skit snyggt innan vi kom hit och man får ju inte svettas eller tvätta på flera timmar. Jag borde fatta att jag kommer att svettas och bli kladdig av krämen men nä tydligen inte. Självklart så har den blivit kladdig och släppt färg men efter att mer än två tagit på ena bröstmuskeln och gillat tatueringen och självklart mina bröstmuskler, jag då kletades den massor haha. Tvättade bort det så den är ok nu. Nu ska jag och Mirza dricka en drink. Skål. Hörs sen puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Polen är fylld av snygga kroppar. D”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *